• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Fotografering
  • Om
  • Annoncering
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Amerikanske pandekager – tykke og luftige brunch pandekager

Det er dem, som du går efter på brunch-buffeten.

Blandt hip skyr med sur bærkompot, tørt røræg og den hårde melon.

Tykke, bløde, luftige.

Amerikanske pandekager – ja tak!

Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager

 

Sammen med en kande skoldhed kaffe, så behøver du ikke meget andet sådan en søndag formiddag.

Okay, friskpresset appelsin juice kan altid skylles ned, men så er vi der også.

Det bliver ikke meget bedre ;-)

..

For en månedstid siden var Bette bror forbi.

Med godt selskab og en kommentering – der manglede tykke pandekager i appen.

Mig: “Whaat! Arrh…de er jo lige her:”

  • Pandekager med yoghurt og æble
  • Tykke ricotta pandekager

 

Bette bror: “Nope, helt klassiske amerikanske pandekager. Jeg måtte forbi en konkurrent.”

Mig: “Hmf..”

Mig: “Pheff, nemt – sådan nogle kan jeg hurtig klare.

Så.

Det burde være lige til med sådan en stak tykke pandekager.

Indtil de her bøvlede tanker sneg sig ind:

Er sådan nogle pandekager nu bedst med mælk, kærnemælk eller yoghurt?

Hele æg eller delte æg, hvor hviderne kunne gøre dem endnu mere luftige?

Og hvad med mængden af bagepulver? Kunne man også tilsætte natron for ekstra heftig luftighed og konsistens? Og hvor meget, før de begynder at smage grimt?

Yes.

Det endte i en massiv pandekage-udviklings-test.

9 batche skulle der til!

Men nu er de her så også – de gennemtestede, allerbedste amerikanske pandekager.

Og ikke bare det, du får også både fif, udskiftningsmuligeder af ingredienser og ideer til fyld.

Præcis, vi er hele vejen omkring  ;-)

Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager

Stak dine pandekager op..

 

Pandekagerne er holdt helt klassiske uden dikkedarer, så du kan køre en topping på dine friskbagte pandekager. Du ved, frisk frugt, kompot, sirup, chokoladesauce.

Men det betyder også, at du kan fylde dine pandekager med præcis det fyld, som du lyster. Vend forsigtigt fyldet i til allersidst og tag dine pandekager til det næste niveau.

De her varianter dur ret godt i.

Spice dine amerikanske pandekager op med fyld: 

  • 2 tsk revet citronskal + 2 spsk birkes:
  • 100 g blåbær
  • 100 g hakket chokolade
  • 1 vaniljestang
  • 1 banan i skiver
  • 3 spsk kokos + revet limeskal
  • 1 tsk kanel + lille æble i tern
  • 50 g sprøde baconstykker
  • 1/2 tsk stødt kardemomme

 

Okay, du er den lidt vanskelige type, som gerne vil have specialtilpasset opskriften.

Måske fordi, det er torsdag aften, lækkersulten har meldt sig og du har ikke kærnemælk på lager.

Got ya!

Kan jeg … i opskriften?

  • Undgå sukker? Jep, udskift sukker ud med 1 moset banan (100 g) og få lækre bananpandekager.
  • Bruge et andet mælkeprodukt? Tjoo, men det kræver, du udelader natron. Så udskift kærnemælk med almindelig mælk eller en laktosefri mælk og brug kun bagepulver.
  • Reducere melmængden? Yes. Udskift halvdelen af hvedemelet med finvalsede havregryn (1,25 dl hvedemel, 1 dl havregryn).
  • Kun bruge bagepulver? Ja, sagtens – men dine pandekager mister lige de ekstra 10% luftighed.
  • Droppe æg? Nope.
  • Glemme smør? Niks.
Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager

Pøs sirup på..

Jeg garanterer dig, at de her tykke pandekager er ultra nemme.

Bland, vent og krudt op for panden – det er lige ud af landevejen.

Meeen måske har du allerede prøvet det. Du smækker en omgang tykke, amerikanske pandekager sammen og… de er overhovedet ikke tykke. De er bare flade og bastante!

Hvad gør du galt?

 

Undgå flade brunch pandekager:

Overmix ikke din dej: De tørre og våde ingredienser skal bare lige røres/piskes forsigtigt sammen. Vi taler max. 5 sekunder. Kommer du til at mikse for meget, blive arig på eventuelle klumper i dejen, så forlader luftboblerne din dej og gluten i dit mel, begynder at udvikle sig.

Tjek dit bagepulver: Jeps, bagepulver kan blive for gammelt og så mister det saft og kraft. Har du haft det på lager i mere end 10 måneder, så er det tid til en ny dåse.

Lad dejen hvile: Vi er ikke ude i timevis. Bare lige 10 minutter på køkkenbordet, så dejen får lov at udvikle sig og kan holde lidt bedre på luften.

Køkkenforhold: Yes, det betyder noget. Er dit køkken for lummert eller for fugtigt, så suser det direkte i din dej – gør den sjasket og svær at få luftige pandekager ud af.

Pas på for varm en pande: Det kniber med tålmodigheden? I get it ;-) Det går måske med de klassiske pandekager, men de tykke her, de skal have lov at vokse. Det sker bedst ved jævn varme.

Flip it: Vend dine pandekager forsigtigt, så luftboblerne bliver der. Det er ret nemt at få mast luften ud med et hurtigt og heftigt “flip”.

 

Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager

Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager

Amerikanske pandekager - opskrift på tykke og luftige brunch pandekager

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid15 minutter
Antal: 8 stk.

Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • 20 g sukker
  • 1/4 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk natron
  • 2,25 dl kærnemælk
  • 1 æg
  • 25 g smør, smeltet
  • smør til bagning

Sådan gør du

  • Bland hvedemel, sukker, salt, bagepulver og natron sammen i en skål. 
  • Bland mælk og æg sammen i en anden skål. 
  • Tilsæt mælk/æg til de tørre ingredienser og pisk det sammen til en jævn masse. Pas på med ikke at overpiske, det skal blot røres sammen.
  • Tilsæt smeltet smør og rør det i. 
  • Vil du tilsætte fyld til dine pandekager, vender du det i nu.
  • Lad dejen hvile 10 minutter på køkkenbordet. 
  • Varm en pande op til jævn varme.
  •  Smelt 1 spsk smør på panden.
  • Kom 2 spsk dej (1/2 dl) på panden. Der kan være ca. 3 pandekager på en alm. størrelse pande.
  • Bag pandekagerne ved jævn/middel varme. Vend dem, når de begynder at boble og blive lidt faste i kanterne - ca. 2-3 minutter. Bag videre til de er gennembagte - ca. 2-3 minutter. 
  • Server pandekagerne straks. 

Noter

Pandekagerne kan fryses, men de vil miste noget af luftigheden. 

 

Amerikanske pandekager - tykke og luftige brunch pandekager

 

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod, fotograferet i Raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

Bonus: 7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende 
BILLEDE 1: Amerikanske pandekager

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 640 | Lukketid: 1/350 sec. | Blænde: f/2.5

Lys: Sidelys. Motiv ca. 1 meter fra vindue.

Teknik: En hurtig lukketid, så den løbende sirup står skarpt.

 

 

Previous Post: « Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauce
Next Post: Quinoasalat med granatæble, abrikoser og citrusfrugter + fladbrød »

Reader Interactions

Comments

  1. Jeanette

    Hej
    Fulgte din opskrift til punkt og prikke, og endte med en kedeligt fladt resultat…

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jeanette,

      Øv altså – det er bare så træls, når det sker :-(

      Har du kigget under afsnittet “Undgå flade brunch pandekager” i opskriften for at se, om årsagen evt. findes der?

      Håber du har mod på at lave dem igen og at resultatet bliver bedre næste gang.

      Sig endelig til hvis du har spørgsmål.

      Hav en fortsat skøn dag!

  2. Naf

    De er SÅ gode. Bedste opskrift på tykke pandekager, jeg har prøvet. Jeg havde ikke kærnemælk, så jeg blandede creme fraiche og minimælk og kunne stadig bruge natron og få det luftige resultat. Jeg erstattede 1/3 af hvedemelet med rugmel – stadig dejlig luftig resultat.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Naf,

      Tusinde tak for din kommentar og tippet til opskriften :-)

      Så skønt at høre, at du kunne bruge den…

      Hav en fantastisk dag :-)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Start her | Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
guide til fotoudstyr

Gør som over 17.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Instagram post 2190220744818839262_104938433 December kræver 3 ingredienser; chokolade, fløde og salt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chokoladetrøfler 😀 I bunkevis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Årets første batch er bakset sammen her til aften ...og umiddelbart så holder de ikke ugen ud 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De er farlig gode, men rockersvært at skjule, du har været på rov i kagedåsen - det fyldte gebis afslører det hele 😄🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chocolatetruffles 
#thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kageindspiration #chokoladetrøfler #julemad #julekonfekt
Instagram post 2186583418737752471_104938433 Annonce for @victorinox⁠ Det er ren kræs 😋
Og sidste udkald inden, der går kanel, nelliker og kardemomme i alle de søde sager i december.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toscatærte med sprød mørdej, blød mazarin og knasende nøddekaramel-topping - med et tvist af havsalt 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt spark til alt det søde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arhmen, jeg siger dig, den er farlig – og heftig. Toscakagen kræver en seriøs sød tand 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men har du munden fuld af dem, så springer du bare på (og knapper buksen godt op).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Server med syrlig creme fraiche, skoldhed gløgg og udsigten til de lyskæder, du har brugt 4 timer og 10 frosne finger at få bakset op. ✨🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På både gavl. Æbletræ og den der grønne buks ved hoveddøren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
December kan bare komme an herhjemme 😉🎄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap toscatærten ovre på louiogbearnaisen.dk, find den gode  kniv frem og inviterer de bedste, du kender på toscakage (og blær over oppyntning) ☺️
⁠⠀
Har du fået fikset ude-pyntningen? 😃✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#myvictorinox #baking #thebakefeed #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodblogeats #platedpics #droolclub #bakeandshare #kage #toscakage #bagværk #kageindspiration #bageglæde #kagetid
Instagram post 2179949212251171810_104938433 Her er en omgang aftensmad, du kan kaste på madplanen for ugen 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den passer sig selv og smager forrygende godt med ris, naanbrød, chutney og sprød salat 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den klassiske kylling i karry er blevet mixet med Butter Chicken og fået et tvist med kokosmælk. Hvor vi helt præcist er på verdenskortet i dag er lidt i det uvisse 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En god blanding af alt det bedste til en nem omgang aftensmad med kylling 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad har du på madplanen i dag? 🙋‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#chickendinner #garammasala #chickencurry 
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2177140126186886667_104938433 Sponsoreret. Niks, ingen alt-i-en-pande med kylling, men fuld drøn på efterårssmag 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og får du lige lagt sagerne til rette i Norden Steel panden fra @fiskarsfinland, så ligner det snildt noget som har taget halve dage i køkkenet 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det har det ikke.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
15 minutter ved komfuret.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
20 minutter med en kop kaf' og en tidlig snebold (eller 7) 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så er der serveret - med perlebyg og sprød efterårssalat med fennikel og æble.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kommer til at blæse familien væk om spisebordet med sådan en omgang 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, glem alt om at skulle skrabe koteletternes gode stegeskorpe og rodfrugter af bunden - intet brænder fast i panden her.  Heller ikke mens det hele syder i en brandvarm ovn og du kører snebolde ned 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på din fredagsmiddag .. skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær ovre på louiogbearnaisen.dk 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #onepanmeal #easydinners #aftensmad #30minutemeals #madfotografering #nemaftensmad #healthydinner #easyfood #foodstylist #OnMyTable #food52 #tastingtable ⁠⠀
#foodblogfeed #storyofmytable #fiskarsnorden #fiskars #tastemade #forkyeah #heresmyfood #sundmad #madinspiration #altienpande
Instagram post 2175758239031682161_104938433 Efterårssalat med sprød fennikel, frisk æble og knasende, ristede valnødder vendt i skarp dressing 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #saladideas #eatwell #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #madinspiration #salat
Instagram post 2174144502185310349_104938433 3 timer på en sjaskvåd mark.
.
På en søndag.
.
Med 3 lag tøj, dobbelt sok og hue helt ned forbi øjenbrynene.
.
Hunde-og sportræning, koordineret grønt outfit og ultrapænt lavt novembersolskin 🙌💛
.
For så at lande dybt i sofaen med skoldhed te, snorkende hundesnude og et (..kæmpe) stykke kanelkage ☺️😀
.
Jojo, 2 dage gammelt, men stadig lige svampet og lige farligt - den bradepande spiser jo ikke sig selv 😅
.
Har du fået bagt farlige godter i weekenden? 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#cake #cinnamoncake #kanelkage #madinspiration #eftermiddagskaffe #madfotografering #sødesager #sweetmagazine #onmytabletoday
Instagram post 2172098700579384442_104938433 sponsoreret. 30 minutters torsdagsmiddag: Bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney - serveret med bulgur og grøn, frisk salat 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt. Hurtig. Og uden den evige pre-dinner kamp 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi har nogle helt klassiske bestik-knive - altså dem, som jeg købte, da jeg flyttede hjemmefra for 11 år siden. Og jep, de er lige så sløve, som de er pæne 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan et stykke kylling, det skal files 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder, at der er rift om den ene gode kniv herhjemme. Udstrækning, mens bulguren koger og kyllingen steger derudaf.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så:  3, 2, 1 … Spurt til opvaskemaskinen. Med spidse albuer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hver evig eneste aften 🤪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men det slutter nu. For de her lækre steakknive fra @victorinox ligger og flotter på spisebordet de her dage 🍽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Drøner igennem om det er kylling, hip plantebøf eller en højtbelagt rejemad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det betyder altså en hel del det snit 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Om det er helt almindelig torsdag, til lørdagsbøffen eller Mortens Aften, som lurer lige om hjørnet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeps, jeg spår ren glæde fra holdet om spisebordet i år, når bordopdækning er med de her steakknivene, som smutter lige gennem andenstegen uden at det igen ender i trævler 😅
⁠⠀
Andesteg får du ikke, men den ultranemme ‘bagt kylling og blomkål i spicy mangochutney’ finder du lige nu på louiogbearnaisen.dk og i appen 😀👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og steakknivene? Se mere på @victorinox - de findes både med og uden savtakker🔪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MyVictorinox #foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #beautifulcuisines #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #eater #food52 #tastingtable #todayfood #easydinner #madinspiration #aftensmad
Instagram post 2169248678913482796_104938433 Nå, god weekend, Louise?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tjoo 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Liiidt modvilligt til min første hundeudstilling nogensinde.
3000 hunde samlet i messecenter Herning - og jeg er fuldstændig vild med alt ved det! 😃😄(Undtagen maden - heldigvis var rygsækken fyldt op med dem her ☺️).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Men altså:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐩 Bobede pudler, vandkæmmede hønsehunde-skæg og ekstra vamsede Bernere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐕 Skinnede langhårede gravhunde, kridhvide samojeder og et kæmpe overtal af gyldne hentere.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🐾 Ejere i nypressede suits, pailletter eller jagtcamo. Alt samlet lejre af festivalstole, trimmeborde, (hunde)vogne og seriøst grej. Alt i grej!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Når virkeligheden overgår ens forventninger (jojo..en smule fordomme), så bliver det ikke bedre 😀 Genial oplevelse. Kæmpe High five! 👋🐶
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og hey, kæmpe High five til alle jer, som er sprunget med på Foodstyling Framework de sidste dage 😃🙌
Wauw, jeg er blæst væk over den modtagelse kurset har fået og de meldinger om det, som er tikket ind her over weekenden 💛🙏 Mette skrev: “Har set de første lektioner på kurset i dag og har allerede lært så sindssygt meget nyt. Troede at jeg måske havde lært det meste, men det havde jeg så langt fra. Det her bliver en gamechanger for mine madbilleder. Tusinde, tusinde tak.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad med dig? 👀

Er din madfotografering kørt fast, føler du bare du har nået dit niveau eller trænger du til et spark ny inspiration og modeller - så kom med 😃👉 link i bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dørene til Foodstyling Framework lukker tirsdag ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #foodblogger #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #recipeoftheday #treatyourself #foodstylingframework

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2019 · www.louiogbearnaisen.dk

Genesis Framework

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Det' så fintLæs mere