• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Cheesecake med jordbær

Cheesecake med jordbær og bund af digestive kiks er en nem og lækker klassisker, som er en favorit dessert herhjemme. Den bedste cheesecake bliver bagt uden husblas og serveres med friske jordbær og jordbærsauce. Pas på, cheesecake er vanedannende og alt for nemt selv at lave.

Gå til opskrift Udskriv

 

Cheesecake med jordbær - opskrift på nem cheesecake med bær

Det er ikke fordi du glubsk trykker næsen mod bagervinduet. Sukker efter flødekager og træstammer.

Eller det ved jeg selvfølgelig ikke.

Jeg lurer bare mest ned i køledisken de her dage. Og der er rippet!

Ej, okay, lyv! En jordbærtærte kan man altid køre. Især nu, hvor jordbærene har sat turbo på og indtaget supermarkedet.

Ork, der var vild kamp i SuperBrugsen forleden:

12 damer omkring en stand med bakker af friske jordbær. De blev vendt og drejet. Altså jordbærrene. Lange, fedtede fingre ned i bakken. Hmm…var de nu også de allerbedste?

Og så.

Haps, haps, haps – lige lidt flere jordbær over i bakken. Du ved, på den helt åbenlyse “den kan godt klare at blive fyldt til kanten og lidt over”-måde. Så meget, at plastposen, som bliver viklet omkring bakken, også er halvt fyldt.

Jeg er vild med det.

Nå. Men. Kage. I varmen.

Jeg gider ikke døje med en jordbærtærte – den laver bageren bedst.

Men cheesecake derimod. Sådan en hjemmelavet sag, det er noget, som rykker.

Også selvom, Iphonen siger 34 grader.

Lad os se på projektet:

Cheesecake 101

  • Digestivekiks! Jeg har testet en del mærker og jep, der er forskel. Markant forskel. Favoritten her, er digestivekiks fra LU. Både til bagning og selvfølgelig, som en snack bare med smør.
  • Yes, cheesecake er en heftig omgang, men lad alligevel være med at køre Light-udgaven af flødeost. Det bliver ikke rigtig godt. Kør den klassiske Phili. Og jep, der står 900 g i opskriften. Det er ikke en fejl – du rydder bare kølehylden.
  • Kan du bruge vaniljesukker i stedet for rockerdyre vaniljestænger? Selvfølgelig. Ikke helt samme smag, men det ved du.
  • Er du ikke vild med jordbær, så er der frit valg på alle bær-hylder til, hvad du kaster på din cheesecake. Friske blåbær, hindbær, brombær, solbær, stikkelsbær eller en symfoni af dem alle. Du styrer showet.
  • Og husk så, at stoppe hænderne dybt ned i lommen under bagning. Du rør ikke ved den ovnlåge! Og lige så vigtig – lad være med at begynde, at pille ved din cheesecake til den er helt kold. Du ender op med sprækker. En god cheesecake tager tid.

Cheesecake med jordbær - opskrift på nem cheesecake med bær

 

Hey, er du mere til no-bake cheesecake, så tjek de her to ud. 

No-bake cheesecake med brombær

Rabarber cheesecake med ingefærkiks

Men giv også lige den klassiske cheesecake en chance. Den er nemmere end du tror :-)

Cheesecake med jordbær

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid2 timer 10 minutter

Ingredienser

Bund

  • 200 g digestivekiks
  • 30 g sukker
  • 100 g smør, smeltet

Fyld

  • 900 g flødeost
  • 250 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 30 g hvedemel
  • 250 g cremefraiche 18%
  • 3 æg
  • 1 æggeblomme

Top

  • 300 g friske jordbær

Jordbærsauce

  • 300 g jordbær
  • 60 g sukker
  • 2-3 spsk limesaft eller citronsaft

Sådan gør du

Bund

  • Knus kiksene helt fint i en foodprocessor.
  • Bland de knuste kiks med sukker og smeltet smør.
  • Fordel kikseblandingen i et jævnt lag i bunden af en springformen (22 cm).
  • Bag ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 10 minutter.
  • Lad bunden afkøle helt.

Fyld

  • Kom flødeost, sukker og korn fra vaniljestangen i en stor skål.
  • Pisk det luftigt - ca. 2 minutter.
  • Sigt melet i og pisk det hele sammen - ca. 3 minutter.
  • Tilsæt cremefraiche og vend det i blandingen.
  • Slå æggene + æggeblomme ud i en anden skål og pisk det sammen.
  • Vend æggene i flødeostblandingen og bland til massen er jævn.
  • Fordel massen på den forbagte, afkølede bund.
  • Bag kagen ved 200 grader (alm. ovn) i 10 minutter.
  • Skru ned til 110 grader og bag 50-55 minutter - åbn ikke ovndøren undervejs.
  • Sluk ovnen og lad kagen stå i ovnen på eftervarme i 50 minutter.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle i formen på en bagerist.
  • Kom kagen i køleskabet min. 8 timer - gerne natten over.

Jordbærsauce

  • Skær jordbærerne i mindre stykker og kom dem i en lille gryde med sukker og limesaft.
  • Kog op under omrøring til bærrerne bliver bløde og begynder at afgive saft.
  • Brug en stavblender til at blende det helt jævnt.
  • Lad jordbærsaucen afkøle helt.

Servering.

  • Befri forsigtigt cheesecaken fra springformen.
  • Fordel friske jordbær på toppen.
  • Server med jordbærsauce.

Noter

**Opbevar cheesecaken i køleskabet.
**Jordbær kan udskiftes med hindbær, brombær, blåbær eller andre bær.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Mens, du overvejer en cheesecake til weekenden, så sus lige forbi solopreneurs.dk og følg os ovre på Instagram også: solopreneurs_
Lad mig høre, hvad dine udfordringer er lige nu med din blog, personlige brand eller online business.

Cheesecake med jordbær - opskrift på nem cheesecake med bær

Flere har efterspurgt de her “bag madbilledet”, som jeg delte i tidligere blogindlæg.

Så til dig, der nørder billeder og er nysgerrig på kameraindstillinger og opstilling for billederne, så er der igen en sektion i bunden af hvert blogindlæg med hele baduljen.

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod og efterbehandlet i Adobe Lightroom.


BILLEDE: Cheesecake med tre jordbær i venstre side

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/60 sec. | Blænde: f/3.5

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 11.30, hvor solen var lige ved at nå vinduet.  Motiv ca. 2 meter fra vinduet, med en stor, tynd diffuser mellem vindue og motiv. Hvid reflektor 1 meter fra motiv på højre side.

Note: Alle billeder er fotograferet i raw, så den røde farve kan bliver mest mulig naturlig. Rigtig mange kameraer kan have svært ved at fotografere rød.

Bonus: Nørd videre med 7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende 

 

Previous Post: « Grillede gulerødder med kerner, kikærter og bearnaisesauce
Next Post: Salat med perlespelt, bagte tomater og feta »

Reader Interactions

Comments

  1. Cathrine Andersen

    Jeg har fulgt opskriften, men min kage bliver langt fra bagt færdig. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort forkert, den er helt flydende🙈😅

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Cathrine

      Først kæmpe øv!
      Hmm, det lyder mærkeligt at den er helt flydende. Umiddelbart tænker jeg enten dine ingredienser har været for kolde, de skal gerne have stuetemp. Eller at du måske er kommet til at mikse dem for meget, det kan godt give en meget blød cheesecake.
      Ellers så bare den helt klassiske at bagetider kan variere rigtig meget ift. til ovn og også hvor kolde ingredienserne har været, samt materiale af form. Så næste gang vil jeg tænke du skal prøve at bage den noget længere og gå efter at tjekke konsistens på cheesecaken :)

      Lad mig høre, hvordan det går.

      Mange hilsner
      Louise

  2. Ulla Boysen

    Nam den skal laves til min fødselsdag …

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Det lyder som en rigtig god ide Ulla 😋

      Hav en rigtig god fødselsdag 🎂🇩🇰

  3. Tanja

    Hej
    Hvilken springform har du brugt, 22 cm og er det den med høj eller “normal” kant? :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tanja,

      Ja, du skal bruge en springform der er 22 cm. og du kan bruge både en med alm. og høj kant.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet!

      Hav en forrrygende dag!

  4. Mia

    Jeg bruger altid Dr Oetkers Vaniljepasta i de opskrifter hvor der indgår vaniljestænger. Det smager skønt og er super nemt – 1 tsk svarer til en vaniljestang. Har fundet den i min lokale Super Brugsen men også Føtex og Bilka fører den 😉

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Mia,

      Tak for din kommentar og input.

      Bestemt et godt og nemt tip :-)

      Hav en skøn dag.

  5. Allan Vinje

    Går ud fra at det er smørret der skal smeltes og ikke sukkeret, selvom du skriver det modsatte.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Allan,

      Tak for din kommentar.

      Det er selvfølgelig smørret der skal smeltes og ikke sukkeret som du også skriver – tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen. Det har jeg nu rettet i opskriften :-)

      Fortsat god dag.

  6. Barbara Dinesen

    See dødlækker ud!
    Men er det rigtigt, at det er sukkerert som skal smeltes? I listen over ingredienser står der smeltet sukker,
    længere nede i opskriften er det smørret, det passer vist også bedre :-)

    Er det overhovedet nødvendigt med mere sukker i bunden? Digestivekiks er rimeligt søde i forvejen … men måske alligevel ikke søde nok? Hænger dejen bedre sammen, når der er sukker i?

    Glæder mig til at prøve den. Efter min mening er det iøvrigt helt ok at kager er søde og fulde af fedt, det er jo det, der gør dem til noget særligt, så kan man spise sundt til for- og hovedret!!

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Barbara,

      Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

      Du har selvfølgelig ret i, at det er smørret der skal smeltes og ikke sukkeret – tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen. Det har jeg nu rettet i opskriften :-)

      Ang. sukker i bunden af kagen så ja, det er nødvendig for at dejen hænger bedre sammen.

      Prøv den ad og lad os endelig høre om resultatet (kan kun blive godt er jeg sikker på :-)

      Hav en super dag!

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework