• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Havregrynsbarer med chokolade

Kage med havregryn og chokolade

Kaffepause.

Jeg bor derude, hvor der er marker til den ene side, øko-landsby til anden og letbanen endnu ikke er nået frem.

Smarte kaffebarer?

Det bliver vist mere en lunken cola på det lokale pizzaria – 4 kilometer væk.

Så illusionen om at dandere den med en kaffe til overpris og sødt til ganen, den må man selv skabe.

…

Værs´go.

Et styk hjemme-kaffebar.

Det gode.

Du behøver ikke træde ud af din muntre joggingbuks eller pjaske vand i håret. Du kommer bare, som du er.

No dress code required.

Det er meget rart.

Men det kan jo også være du hænger ud på en arbejdsplads og synes, der er gået lidt for meget fælles frugtskål med overmodne bananer og stride appelsiner i den.

Tænker du også tit over det?

En frugtordning med appelsiner.

Saftige appelsiner som skal pilles. Skilles. Og spises.

I selskab med tastaturer, papirer og telefoner!

Der er 2 kilometer til håndvasken.

Og de tynde, knitrende servietter fra kantinen hiver ikke meget fedteri til sig.

Jojo, der er måske et lille underliggende traume fra en tidligere arbejdsplads der, det har du ret i ;)

 

Kage med havregryn og chokolade

Nuvel.

Sidespor.

Vi var ved at sludre om kaffe og kage. Den kage, som du skal diske op med.

Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.

Havregrynsbarer med chokolade.

Den kage til kaffen, som du har ledt efter.

Jeg ve’ det.

Noget let og lækkert, som næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar.

Det er de ikke.

Den her kage med havregryn og chokolade er ikke bare bedre. Den rydder bordet!

Glemt er:

Appelsiner. Bastogne kiks. Rittersport. Pia fra regnskabsafdelingens 32. fondantkage.

Arh, okay.

Jeg så en ret sej en på Facebook forleden. Sådan en modelleringskage, hvor du er nødt til, at tænke højt; “Den smager jo slet ikke godt med al det fondant”, samtidig med din kæbe har ramt bordet og du allerede har klikket dig ind og lure på fondantudstyr.

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Jeg valgte, at dyppe havregrynsbaren dybt i kaffen og suse væk igen.

Selverkendelse; jeg holder mig til at skære rektangler ud i kage og overvejer i stedet at steppe bariastagamet op med skum-motiv.

Det hører sig til på en kaffebar.

I midtbyen.

Og herude, hvor kaffen kommer i kapsel til 2,5 kr.

Inklusiv all-you-can-eat havregrynsbarer med chokolade.

Kage med havregryn og chokolade

Havregrynsbarer med chokolade

Forrygende kage til kaffen
Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid22 minutter
Samlet tid22 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 120 g smør, smeltet
  • 150 g finvalsede havregryn
  • 160 g sukker
  • 2 æg
  • 25 g hvedemel
  • 50 g mørk chokolade, grofthakket

Sådan gør du

  • Bland smeltet smør og havregryn i en skål.
  • Pisk sukker og æg lyst og luftigt i en anden skål - det tager ca. 3 minutter.
  • Sigt mel i æggemassen og vend det sammen.
  • Rør havregrynsmassen og hakket chokolade i.
  • Beklæd en form (20 x 20 cm) med bagepapir.
  • Fordel dejen her i.
  • Bag ved 180 grader (alm. ovn) i ca. 20-22 minutter.
  • Tag formen ud og lad kagen afkøle helt i formen.
  • Kom formen med kagen i køleskabet i min. 1 time.
  • Skær kagen ud i barer a 2 cm tykkelse.
  • Spis løs.

Noter

Opbevares bedst i køleskabet i op til 7 dage.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Husk at piske sukker og æg godt, så du undgår ultra kompakte barer.

Altså med fed streg under lyst og skummende.

Pisk løs.

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Kage med havregryn og chokolade

Forresten:

  • Der er kommet video på Facebook. Så skal du med 5-8 sekunder bag kulisserne på en opskrift, så hæng ved på Facebook.
  • Jeg tjekker ind i din indbakke ugentlig med heads up om ny opskrift.
  • Til dig, der nørder billeder og er nysgerrig på kameraindstillinger og opstilling for billederne i nye blogindlæg, så er der ny sektion i bunden af hvert blogindlæg med hele baduljen.
  • Sidst, men ikke mindst, så sker der noget nyt her på louiogbearnaisen i den sidste uge, hver måned.

 

Madfotografering og foodstyling

Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod og efterbehandlet i Adobe Lightroom.


Billede 1: Havregrynsbar op af glas

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 160 | Lukketid: 1/350 sec. | Blænde: f/2.5

Lys: Sidelys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 14.30, hvor solen var ved at gå ned og lyset var gyldent.  Motiv ca. 1 meter fra vinduet, med en stor, tynd diffuser mellem vindue og motiv.

 

Billede 2: Kaffe og havregrynsbar på plade

Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 160 | Lukketid: 1/20 sec. | Blænde: f/3.5

Lys: Modlys. Naturligt lys i vest-vindue kl. 14.45, hvor det gyldne lys var næsten væk og erstattet af skumring. Motiv er ca. 25 centimeter fra lyskilde.

Bonus: Nørd videre med 7 hemmeligheder enhver nybegynder i madfotografering bør kende 

Blogpost indeholder affiliate links
Previous Post: « Marokkansk salat med quinoa, gulerødder og kikærter
Next Post: Rosenkålsspyd med bacon bagt i ovn »

Reader Interactions

Comments

  1. Nicla

    Kan man bruge grove havregryn og evt bruge mindre fedtstof så de bliver lidt sunder?
    Tak for gode opskrifter :)
    Mvh Nicla

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Nicla,

      Tak for dit spørgsmål :-)

      Jeg har ikke testet opskriften med grove havregryn og brug af mindre fedtstof, så der må jeg blive dig svar skyldig.

      Men prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en forrygende dag!

  2. Helle Jessen Jensen

    Hej Loui.
    Jeg kunne godt bruge en nærmere beskrivelse af opbevaring – og endnu bedre et af dine fede billeder af det. Pose/beholder/frit i køleskabet? Selvom det godt kan være, de er spist før opbevaring behøves?!
    Og … har du ikke chokolade ovenpå dine? Eller bliver de for meget müslibar så? ☺️

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helle,

      Tak for din kommentar.

      Du kan opbevare dine havregrynsbarer i køleskabet i op til 7 dage i en lufttæt beholder.

      Ang. chokolade så har jeg kun prøvet at putte hakket chokolade i selve havregrynsbarerne og ikke ovenpå. Men prøv det ad og lad mig høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig dag

  3. Linda

    Hej Louise

    Jeg er vild med det nye med fotografering i blogindlæg. Dit fotokursus var helt fantastisk og jeg lærte så meget. Ingen andre kurser jeg har været på har været så gode som dit og fået mig til at forstå fotografering. Glæder mig til dit foodstylingkursus åbner igen så jeg kan komme med.
    Tak for alt du laver til os.

    Linda

    Svar
    • Loui

      Hej Linda,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord :-)

      Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået så meget ud af fotokurset og mine blogindlæg.

      Vi ses til foodstylingkurset :-)

      Hav en skøn dag.

  4. Helle

    Tak for endnu en god opskrift, de blev lækre.

    Svar
    • Loui

      Hej Helle,

      Tak for din kommentar.

      Dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne :-)

      Hav en dejlig dag.

  5. Marie

    Tak for lækker og nem opskrift :)Mine blev helt perfekte og er næsten forsvundet i weekenden. Og tak for dit gode nyhedsbrev jeg er tilmeldt. Dejligt med nye opskrifter direkte på mail og selvfølgelig louiogbearnaisen-tekst, som altid er en fornøjelse at læse. Du skriver SÅ godt :)

    Svar
  6. Frida

    Hej Louise
    Jeg lavede barerne her, og tilsatte nogle hasselnødder + peanutbutter – det blev virkelig godt :D
    Tak for opskrift, mine kaffepauser er blevet lige lidt bedre!
    Mvh Frida

    Svar
    • Loui

      Hej Frida,

      Tak for din kommentar og input.

      Det lyder som en rigtig god ide med hasselnødder + peanutbutter – uhm :-)

      Hav en dejlig dag og god weekend.

  7. Maria

    Har forsøgt mig med dine havregrynsstænger og efter 24 min i ovnen og 2 timer i køleren virker de nærmest ubagte.
    Har lige smidt dem i ovnen igen…

    Svar
    • Loui

      Hej Maria,

      Tak for din kommentar.

      Mine opskrifter bliver testet 2-3 gange før de kommer på bloggen, og jeg har endnu ikke oplevet, at havregrynsstængerne virker ubagte.

      Det kan være svært at vide hvorfor, men der kan være forskellige grunde:

      Hvilken form brugte du til, at bage dem i? F.eks. så fordeler keramik og porcelænsforme ikke varmen optimalt ved bagning, så det kan evt. være en årsag til at de virker ubagte. Eller må jeg blive dig svar skyldig.

      Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en dejlig dag.

    • Sanna

      Hej, mine blev heller ikke helt bagte på de 22 min… brugte glasfad, havde desuden ikke finvalsede havregryn hjemme så smed grovvalsede i istedet.. kan det være det? Må prøve igen med anden form og med fine havregryn – virker som en meget god barselssnack :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes Foodstylingtip #21: Det perfekte madbillede findes⁠
⁠
 ..ikke!⁠
⁠
Føler du, at wauw, nu har du bare taget et godt madbillede.. Og så et par dage efter når du ser på det igen, så dur det bare slet ikke 😒 Du bliver nedslået. Og stiller endnu højere krav til dig selv, fordi du har en indre fornemmelse af, at du kan gøre det – meget – bedre, end du lige har gjort. Samtidig kommer du i tvivl om, hvorvidt du er god nok. Om du nogensinde kan gøre det godt nok 😳⁠
⁠
Perfektionisme - det som holder allerflest af os tilbage fra at nå vores mål og drømme 🤦‍♀️⁠
⁠
Jeg er all in på fokus på at forbedre og optimere dine madbilleder (den har du nok luret 😉). Men samtidig, så lad os også lige hive fat i skurken; perfektionisme. ⁠
⁠
Jeg er ikke ramt af perfektionisme, hvor alt jeg gør skal være 110% perfekt eller jeg slet ikke kan stoppe med at arbejde på noget. Men jeg er perfektionist i den forstand, at jeg har urimelige krav til mig selv og altid synes, at jeg kan gøre det bedre. Jeg er aldrig heeeelt tilfreds - eller i så fald er den tilfredshed kortvarig. ⁠
⁠
Derfor har jeg heller aldrig taget et madbillede, som jeg er 100% tilfreds med.⁠
⁠
Og det er okay. ⁠
⁠
Jeg har nemlig brugt alt for meget energi på, at overkomme, glemme, slå mig selv i hovedet med, at jeg ikke kunne få den følelse væk. Jeg kan ikke styre, hvad jeg føler, men jeg kan vælge, hvordan jeg handler på de tanker og følelser. ⁠
⁠
Du er snedigere end perfektionismen. ⁠
⁠
Vend den til en drivkraft, sund stræben og brugbar superpower (- den kan være så gavnligt redskab i fotografering 📸)⁠
⁠
Spark den indre cheerleader frem. Tag action. Udfordr dig selv. Tro på processen. Giv dig selv tilladelse til at “træne” og have det sjovt uden, du altid skal have et brugbart (og delbart) billedresultat - det er aldrig spild af tid. Og husk så, at have et fast greb i nakken på dig selv, for du er din egen værste kritiker 👀⁠
⁠
Lad ikke perfektionisme holde dig tilbage eller tage modet fra dig for at tage de forrygende madbilleder, du kan 👊⁠
⁠
⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⁠
#21foodstylingtips #madfotografering #perfektionisme #mindsetmastery #selvstændigekvinder #foodphotographyandstyling
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework