• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Squashkage med valnødder og flødeost-topping

Lækker svampet squashkage med nødder, chokolade og kanel – toppet med fløde ostecreme med citron.

squashkage-opskrift

Isoleringen på loftet er røget. Det bliver en rocker kold vinter. Flyttekasser, møbler, flere flyttekasser og emballage. Jep, nogen herhjemme insisterer på, at vi gemmer samtlige produktkasser.

Så køber du noget af os en dag, så er du sikker på at få den originale emballage med. Inklusiv poser, flamingo og brugsanvisninger på alle sprog..

Emballagen blev på loftet.

Resten er væk. Også de 3 flyttekasser med props til madfotografering, som jeg havde gemt – in case.

Det var årets superweekend herhjemme.

Den weekend, hvor det bliver givet ekstra gas – for hele året.

Så.

Lørdag.

Genbrugspladstur(e). Genbrugsbutikker. Storskrald. Ikea.

Søndag.

Louise, i de hurtige bukser og håret tilbage.

Kl. 9.38.

Nr. 11 i køen til Bilka Outlet.

Kl. 9.58.

Udstrækning. Hoppen på stedet. Skule olmt de de andre i køen.

Kl. 10.01.

Swussh..

Hurtig som en Ninja!

Spunsende ned gennem hallen. Hækkeløb over saml-selv møbler i kasser. Rullefald henover haveborde. Zikzak-løb mellem gasgrill og legehuse. Tacklinger til højre og venstre.

For så at kaste mig ind over den.

Med et seriøst maveplask. Og blive liggende, omklamrende, til den var sikkert kørt ud på traileren.

Hvad gør man ikke for et godt tilbud.

Man er vel nordjyde.

Jeg fik min sofa.

squashkage-opskrift

Og her ligger jeg i skrivende stund (stadig), tastende løs med squashkage i mundvigen.

Efter de 10 opskrifter med squash var der lidt uro om mangel på squashkagen. Mest inde i mine tanker.

Men Anja, Mette, Susanne, Nicklas og Kathrine stemte også i. Både her på bloggen og som svar på min email i sidste uge.

(Ses vi ikke i din indbakke, så kom med her)

Jeg prøvede at glatte ud med henvisning til andre kager med grøntsager på Louiogbearnaisen:

  • Chokoladekage med rødbede
  • Spinatkage med citronglasur
  • Gulerodskage
  • Brownies med græskar
  • Carrot Cake Balls

Men I er ikke så nemme at spise af ;)

Så her er som lovet; verdens bedste squashkage.

Intet mindre.

Helt seriøst. Klem sammen på kagen og den svupper op igen – ren svamp.

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Her på 4. dagen, hvor den har stået på køkkenbordet, er den stadig saftig. Og nope, sølvpapiret er ikke blevet pakket omhyggeligt ned omkring den efter hver bid, som er blevet nappet. Løbende. Gennem dagen.

Sådan en kage på køkkenbordet frister!

Squashkage

 

Jeg holdt squashkage helt klassisk. Bare squash, nødder og topping – okay, med et lille citrontwist.

Men der er hundrede varianter. Eller mindst 17, da.

Så er du vild med at eksperimentere, så har jeg linet et par ideer op.

Here we go:

Spice din squashkage op

Chokolade | Squashkage med chokolade er i ret høj kurs. Er du også med der, så tilsæt grofthakket chokolade til din squashkage.
Den mørke chokolade er bedst, da kagen er ret sød. Men er du mest til den hvide, så kaster du bare den i. Du styrer showet :)

Nødder: Du er ikke pjattet med valnødder? Pekannødder er lige så godt.
Du kan også springe på en klassisk hasselnød, som når nye højder når den lige bliver ristet inden den ryger i kagen. Alt saft, kraft og smag springer frem.

Fedtfattig:  Arh, det er også at strække den, men du kan godt spare lidt på olien i kagen. Udskift 1 dl olie med 1 dl æblesauce og du får en himmelsk lækker kage med hint af æble.

Tørret frugt: Tilsæt lyse rosiner – eller bag den frække udgave med tern af abrikoser, dadler eller ananas. Det tørrede frugt er knaldgodt sammen med ekstra krydderier.

Krydderier: Skal der fuld knald på krydderierne, så er squashkagen fremragende med stødt ingefær, lidt muskatnød eller allehånde. Du kan også bare tage den helt plain og gå med en vaniljestang og måske lidt skal fra en revet citron. Det gør den godt.

Amerikansk squashkage: Er du ude efter en amerikansk squashkage vil den ofte være kamufleret; 1 spsk kakao i dejen og væk er de grønne squashstrimler.

Lyder det som en plan? Kom 1-2 spsk kakao i dejen og brug kun 275 g mel, tilsæt hakket, mørk chokolade og lav en kakaofrosting eller chokoladeglasur, så er din squash helt skjult og jep, du er faktisk ude i en chokoladekage med squash.

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)

Topping: Er du ikke meget til flødeost, så er det den klassiske glasur du hælder på.  Tilsæt evt. lidt citronsaft til glasuren eller drys toppen med revet citronskal.

Bageform: Squashkage er en klassisk bradepandekage. I hvert fald herhjemme. Men er du til runde kager, så napper du en stor springform og skal den være aflang, så er vi ude i en sandkage. Her er du nødt til, at dele dejen over to omgange, mindre du har fundet den velvoksne rugbrødsform frem ..

Hey, vurder lige bagetiden med tandstik, hvis du vælger andre forme. Især squashkage i muffinsforme – jeg skyder dem til ca. 15 minutter i ovnen. Kortere tid, hvis du har brugt de beskedne muffinsforme.

Et hemmeligt trick: Skær squashkagen igennem og smør ostecremen i mellem. Du slipper for, at have flødeosttopping smurt ud over alt, samt kagen holder sig ekstra saftig.

 

squashkage-opskrift

Squashkage med valnødder og flødeostecreme med citron

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid35 minutter
Samlet tid35 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 200 g sukker
  • 100 g lys muscovadosukker
  • 300 g hvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 3 dl olie, her rapsolie
  • 350 g fintrevet squash med skræl
  • 100 g grofthakkede valnødder eller pecannødder

Topping

  • 300 g flødeost, ikke light
  • 100 g flormelis
  • Revet citronskal
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Ca. saft af 1/2 citron

Sådan gør du

  • Kom æg, muscovadosukker og sukker i en skål og pisk det lyst og luftigt (ca. 3-4 minutter).
  • Bland i en anden skål mel, bagepulver, natron, salt og kanel sammen.
  • Sigt det i æggemassen og rør det i.
  • Tilsæt, olie, squash og nødder og rør det i dejen.
  • Beklæd en lille bradepande (her 25x30cm), en stor springform (28 cm) eller to sandkageforme.
  • Fordel dejen heri og kom kagen i ovnen ved 180 grader.
  • Bag kagen i ca. 30-40 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt.
  • Tag kagen ud og lad den afkøle helt på en bagerist.

Topping

  • Pisk flødeost med flormelis, vanilje og citronskal.
  • Smag til med citronsaft.
  • Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage.

Noter

Tilsæt evt. 100 g mørk grofthakket chokolade til dejen
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

BONUS: Hvorfor din kage ikke ligner den i opskriften (og hvad du skal gøre ved det)
Previous Post: « 10 opskrifter med squash
Next Post: Tandoori kylling »

Reader Interactions

Comments

  1. Ulla

    Åh, lige hvad jeg manglede til vejfesten ❤️Tak !

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ulla,

      Fantastisk – dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

      God vejfest!

  2. Kim

    Hej
    Kan man bruge brun farin i stedet for muscivadosukker?

    Og hvor meget ekstra skal jeg lave til en bradepande der er 32×40 cm 😀

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Kim,

      Ja, du kan godt bruge brun farin i stedet for.

      Hmm, jeg tænker, at en dobbel portion til den størrelse bradepande er passende, men det er lidt svært at vurdere, da jeg ikke har bagt kagen i den størrelse.

      Prøv det ad og sig endelig til, hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en fortsat god dag og fortæl os gerne om resultatet i en kommentar på bloggen :-)

  3. Marianne Kristensen

    Hej,
    Jeg undrede mig ligesom andre over at der er natron i opskriften. Ligeså gjorde min mand der har været bager i 40 år. Så jeg skiftede 2 af de 3 dl olie ud med 225 gram græsk yoghurt. Resultatet blev en kage der hævede meget flot.
    Vh
    Marianne

    Svar
    • A

      Har du blot kagen til at stå på køkkenbordet i flere dage – også når der er flødeostecreme ovenpå? :-)

    • Loui&bearnaisen

      Hej Agathe

      Nej, ikke med flødeost på :) Men ellers så har jeg kagen til at stå på køkkenbordet dækket til.

      Mange hilsner
      Louise

  4. Rikke Øgaard Pedersen

    Hej tak for en god side. Jeg prøver at finde ud af hvorfor der er natron i opskriften (både natron og bagepulver),da natron bruges (aktiveres) i kombination med et syrligt produkt. På forhånd tak for svar og en god opskrift som er afprøvet.
    Mvh. Rikke

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rikke,

      Tak for din kommentar og fine ord – dejligt at høre, at du kan bruge opskrifterne på bloggen :-)

      Ang. dit spørgsmål, så er natron er en base og jep, det aktiveres ved syre. Men det er ikke kun syrlige produkter som er det. Det er også mørkt sukker (muscovadosukker), som i opskriften her. Så udover bagepulver, så er natron tilsat for at gøre kagen endnu mere luftig – det er 3 gange stærkere end bagepulver. Skulle bagepulveret give samme “hævning”, skulle der en massiv mængde i for samme resultat.

      Og omvendt. Skulle der nok natron i til at give det resultat, så ville der ikke være nok syre til at neutralisere og kagen vil smage træls.

      Så derfor er der både natron og bagepulver i – for at give det bedste resultat :-)

      Håber mit svar kan hjælpe dig med at få afklaring på forholdet mellem natron og bagepulver :-)

      Hav en skøn dag.

  5. Henriette

    Ej, det er lidt sjovt, jeg har lige været igennem det samme med mine props her i weekenden.
    Efter at have taget dit helt fantastiske foodstylingkursus her i sommerferien blev der ryddet ud og der er allerede blevet mere overskueligt, når jeg skal vælge de “rigtige” props :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Henriette

      Det er fantastisk at have dig med på kurset :D
      Ja, det gør en kæmpe forskel at få ryddet ud, selvom det godt kan være lidt en hård omgang ;) Jeg havde i hvert fald lyst til at beholde det meste bare fordi det var “gode fund”.

      Mange hilsner
      Louise

  6. Mette

    Helt fantastiske billeder!

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Tusinde tak, Mette :)

  7. Sabrina hansen

    Den bager jeg da vist lige i weekenden. Tak inspirationen.
    Mvh Sab

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework