• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks

snaps med stikkelsbær - hjemmelavet snaps opskriftDet venter lige om hjørnet. Hængekøjen, vippen med bare tæer, grillen og lutter gode sager til ganen. Inklusiv kolde drinks i stride strømme.

Jeg er ret klar.

Om det så skal foregå i flyverdragt og striksokker under halvtaget.

Tilbage til drinksene. Det er nemlig dem, det skal handle om. I år står den på drinks og cocktail med snaps.

What!

Snaps, Louise?

Arrh..

Yes! Den er god nok.

Jeg har teamet op med Brøndums med en mission om, at mængde snapsen ind på sommerscenen.

Nå. Men.

Jeg er så ikke den helt store snaps’er. Hverken til jul eller påske.

Snaps, det er sådan rigtig voksent. Altså der hvor man napper den i flere bidder, smider et “uhmm” og smiler. Ikke hvor den lille skarpe bliver kørt ned i en slurk efterfulgt af et forvredet ansigt, blanke øjne og et kras host.

Jep. Jeg er med på det sidste hold. Er du også det, så hæng ved. Du kommer til at brumme “uhm” hele sommeren.

Mojitosnaps

Mission snaps – jeg går ikke af vejen for en god udfordring – og slet ikke når den inkluderer noget, hvor jeg ikke er helt på hjemmebane.

Challenge accepted!

Come on, den rocker jeg for vildt. Jeg er den ukronede bartenderkonge.

Og med overbevisning om at Brøndums vil sætte min toplækre snapseversion i storproduktion, svælgede jeg i selvfedhed. Der var rigeligt af den, skulle jeg hilse og sige. Den drev af væggen..

Nah.

Jeg researchede lidt på snapsesagen. Støvede bøger af. Forhørte mig hos snapse-proffer og deslige. Phew! Trækketider, lagring, beholdere, for ikke at tale om hvordan smagsgiverne skal skæres.

Koldsved.

Snaps er en seriøs sag!

Og ingen har heldigvis vist rigtig knækket koden til hjemmelavet, alt at dømme efter retningslinjer, regler og snapselove i øst og vest ;)

 

Så de her, det er snaps på ægte Loui&Bearnaisen facon:

Hvad lyder lækkert. Hvor hurtig kan det laves. Ingen dikkedarer og regler. Vi smager os frem.

Du ved.

1. dag: Glo, duft, smag på den hjemmelavede mikstur

Hmm. Den kan godt lige klare lidt mere.

2. dag: Ryste, sniffe og en halv slurk.

Joo. Den kradser.

3. dag: ……

Hov, den smuttede lige. Netflix på sofaen..

4. dag: Trippe utålmodigt, i med lilefingeren og vurdere.

Den er go’. Og skævt smil, mens den indre stemme lige godter sig. Praler over sådan en hjemmelavet snaps.

…

Og sådan forsætter det indtil, at den sidder lige i skabet. Mundhulen. Altså efter min egen mening.

Den samme frugtsort kan være ret forskellig i smag, sødme og modenhed. Det bliver din snaps så også. Den er færdig, når du synes den er der. En trækketid skal vurderes, den er ikke endegyldig.

Og nope! Glem bekymringsrynken. Det kan ikke gå helt galt med din snaps.

Som tommelfingerregel; Jo længere den trækker, jo bedre. Du skal virkelig mase den langt ind i køleskabet, hvis hjemmebryggen skal kikse.
Bare du får hevet råvarerne op inden de blive brune eller gullige, filtreret de gyldne…røde, grønne, klare dråber og ned i en pæn flaske – så er du good to go. Med snaps til hele sommeren.

Stikkelsbærsnaps

Well.

Det var planen at jeg skulle lave en enkelt snapse variant.

Det tog om sig.

Jeg bryggede 4 flasker.

Begrænsningens kunst er ikke nem. Snapse-basen (Brøndums Klar snaps) var åbnet og råvarerne struttede pænt på køkkenbordet.

Det er ren trylledrik, sådan en klar snaps. I med lækre sager. Vente, vente. Og abrakadabra – snaps med pivfrække smage. Og perfekt grundlag for masser af praleri. Det er vigtigt – jeg holder mig i al fald ikke tilbage på den front ;)

Hjemmelavet snaps. Perfekt til drinks. Eller bare, som du kender den. I en slurk.
Den her rabarbersnaps er ret lækker sådan. Iskold. On the side til en sommerfrokost med rosé. Eller hvidvin, hvis det er der du er.

Rabarbersnaps

Jeg testede både den plan og planen med snapse-drinks sidste weekend (yes, den var ræ´tig sjov).. Havde jeg inviteret til havegilde, havde der altså ikke været et øje – eller en hals tør.

Høhø..

Jeg siger det bare. Skal du være med på noderne, så glem alt om rom, vodka og gin. Mojitos med hjemmelavet lime/mynte-snaps, det er noget som blæser gæsterne omkuld.

Bogstavlig talt ;)

Det samme med de her stikkelsbærdrinks. Hiv tøserne over, slæng dem om bordet og stik dem en liflige champagnedrink med et touch af stikkelsbærsnaps i hånden. Jeg gætter på sladderen kræver et par genopfyldninger eller fire.

Champagnedrink med stikkelsbærsnaps

Så.

Krudt op i din indre bartender,

Og hey, så er der også en undskyldning for at indkøbe pæne flasker, på sommerens loppemarkeder, til formålet.

Samt få brugt de der bær, der dingler ude på den busk, du plantede forrige år.

Snaps behøver ikke være den klassiske kryddersnaps. Du bestemmer præcis, hvad din snaps skal smage af, hvor sød eller syrlig den skal være og hvordan du drikker den; I smarte drinks, vilde cocktails med paraply og glimmer eller som den lille skarpe.. sommerlige slurk.

Og så er det altså bare ret sejt at hive sådan en hjemmelavet herlighed frem til sommerfesten, mens du spiller kong gulerod om den “store” bedrift.

Det var det ikke. 

Og det bliver det heller ikke at drikke din egen snaps. Den smager nemlig ekstra formidabelt hjemmelavet!

Så har vi en aftale?

Du ryster en flaske sammen, jeg tager ´pagnen og det gode selskab med ;)

Snup opskrifterne på sommerhittet her.

 

3 opskrifter på snaps + champagnedrinks

I champagnedrinksene kan stikkelsbærsnaps udskiftes med rabarbersnaps, mojitossnaps eller din helt personlige snapsebryg.

Stikkelsbærsnaps

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ Brøndum Klar snaps
  • 150 g grønne stikkelsbær, eller røde
  • 1 spsk sukker

Sådan gør du

  • Vask og rens stikkelsbærrerne grundigt. Kom dem i en flaske eller et glas med låg.
  • Kom sukker i og ryst, så det fordeles på alle bærrerne. Lad det trække 1 time.
  • Hæld snapsen over bærrerne, så de er dækket helt. Kom låg på og stil snapsen mørkt og køligt i ca. 7 dage (eller op til 14 dage - jo længere, jo mere smag).
  • Filtrere snapsen gennem et klæde eller et kaffefilter og hæld på en rengjort flaske.
  • Du kan smage snapsen til med evt. 1 tsk klar sirup, hvis den er for syrlig eller mere Brøndum Klar, hvis den er for bitter eller kraftig i smagen.

Noter

Tip: Kom skal fra ½ citron i sammen med stikkelsbær for en meget syrlig og frisk snaps.
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Rabarbersnaps

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ flaske Brøndums Klar snaps
  • Ca. 3-4 stængler rabarber
  • 2 spsk sukker

Sådan gør du

  • Rens rabarberne og skræl med en tyndskræller lange strimler. Du kan også skære rabarberne i 1 cm tern, så skal du blot lade snapsen trække lidt længere.
  • Kom dem i en flaske og tilsæt sukker. Ryst det godt rundt og lad det trække 1 time.
  • Hæld snaps over rabarberne og kom låg på flasken.
  • Lad den trække et mørkt og køligt sted i ca. 5 dage.
  • Du kan smage snapsen til med evt. 1 tsk klar sirup, hvis den er for syrlig eller mere Brøndum Klar, hvis den er for bitter eller kraftig i smagen.

Noter

Tip: Tilsæt 1 cm skrællet ingefær eller ½ vaniljestang sammen med rabarber
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Mojitosnaps (Lime og mynte)

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ flaske Brøndum Klar snaps
  • 3 stilke frisk mynte
  • Skal fra 1 lime

Sådan gør du

  • Kom mynte og limeskal i en flaske. Hæld snaps over så det dækker helt.
  • Kom låg på og stil snapsen mørkt og køligt i 1 døgn.
  • Fjern mynte og lime eller filtrer gennem et kaffefilter for en helt klar snaps - hæld på en rengjort flaske.
  • Tilsæt evt. 1 tsk sirup for en vaskeægte mojitosnaps.

Noter

Smager ret lækkert i den her drink: Agurke Cooler med ingefær
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Pas på! Den er vanedannnende.

Champagnedrink med stikkelsbærsnaps

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 1 dl knust is
  • 1,5 cl. citronsaft
  • 2 cl. hjemmelavet stikkelsbærsnaps
  • Tør mousserende vin fx Prosecco eller tør champagne

Sådan gør du

  • Kom is, citronsaft og stikkelsbærsnaps i en shaker. Ryst det godt sammen.
  • Hæld mixen i en glas og fyld glasset op med champagne.
  • Kom evt. et par stikkelsbær i og server straks.
  • Note: Er du til en lidt sødere cocktail, så smag til med 1-2 tsk lys sukkersirup eller brug en medium sød champagne - tilsæt her lidt mere citronsaft.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Skål! Og god sommer!

Previous Post: « 7 grunde til at du skal investere i et 50 mm objektiv
Next Post: Sådan bruger du dit 50 mm objektiv rigtig »

Reader Interactions

Comments

  1. Ditte Berg

    Dejlig blog, lækre opskrifter og ikke mindst skønne billeder :).

    Har sådan ledt efter de fine flasker med korklågene på. Hvor har du mon anskaffet disse fra?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ditte,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord – det kan man da kun blive glad af :-)

      Ang. flaskerne med korklåg, så er de er fra Ikea :-)

      Hav en forrygende dag!

  2. Tina P.

    Hej Louise

    Hvor ser det lækkert ud!

    En lille ros. Jeg arbejdet med influencermarketing og vil jeg blot sige at du så god til annonceindlæg. Har arbejdet med en del bloggere og læst en mange blogpost og du skiller dig virkelig ud. Håber dine samarbejdspartnere ved det og du sætter en god værdi på dig selv og dit arbejde.

    Forsæt det gode arbejde. Vi læsere nyder at følge med, med den høje standard du har.

    Hilsen Tina – en trofast læser gennem flere år

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tina

      Tusinde, tusinde tak, det betyder rigtig meget at høre :)

      Mange hilsner
      Louise

  3. Susanne

    Hej Louise

    Har lige sat en omgang rabarbarsnaps i køleskabet efter din opskrift.
    Glæder mig til at smage den, den dufter allerede dejligt.

    Tak for en altid god blog, lækre opskrifter og de flotteste madbilleder.

    Mvh Susanne

    Svar
  4. Jane

    Åh, hvor ser det lækkert ud. Har aldrig lavet snaps før, men det skal da prøves. Tak for tip og opskrifter.

    Svar
  5. Mie

    Fantastiske billeder!

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀ ⁠⠀ Swi FOODSTYLINGTIP #6: Baggrunden er 50%⠀
⁠⠀
Swipe til højre: to baggrunde, to udtryk. ⁠⠀
⁠⠀
Jojo, også to stylinger 🙈 Men baggrunden sætter stemningen, Storytellingen, brandingen og er rammen for det gode madbillede ✨ Sat på spidsen, så..⁠⠀
⁠⠀
Er det er det ligegyldigt, hvor godt dit kamera er, hvordan du opbygger dit billede, bruger lys, kameravinkel, indstillinger og hvilke props, du sætter ind, hvis din baggrund ikke passer 👀⠀
⁠⠀
Den er bare en ret stor del af madbilledet. Din baggrund skal fremhæve motivet og elementerne i dit madbillede, ikke overskygge dem 😊⠀
⁠⠀
👉 Tænk på dit brand, den mad du oftest fotograferer og din billedstil – hvilke baggrunde passer ind i dine madbilleder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken baggrund synes du, som matcher bedst til de mexicanske hotdogs med krydrede pølser, grillede majs og tomatsalsa? 🔥😃⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hotdogs #hotdoggourmet #foodphotography #mexicanfood #foodstylish #21foodstylingtips #madfotografering #madinspiration #grillmad #sommermad #foodandwine
FOODSTYLINGTIP 5: Brug samme former⁠ og farver
⁠⠀
Lag, tekstur, placering - vi har været gennem en bunke teknikker til opbygning af dit madbillede, så du får sparket liv og interesse i det 📸😃⁠⠀
⁠⠀
Men skal der altid bare pakkes liv ind i sådan et madbillede?⁠ 🤔⠀
⁠⠀
Niks - ro og balance kan også skabe en stemning, følelse og sammenhæng i et madbillede. 
⁠⠀
Og det er præcis det udtryk, som billedet her med cheesecakes skulle have for at fremhæve dem 😊 Ro og harmoni. En understøttelse til de runde, luftige cheesecakes og sarte forårsblomster 🌸⁠⠀
⁠⠀
Så vi har en blød, lys dug, runde tallerkener i matchende nuancer og former til kagerne og farvetonen er holdt i en blød cremehvid.⠀
⁠⠀
Og yes, selvfølgelig er der 3 af små, lækre citron-cheesecakes med kikse/mandelbund. Du ved, det ulige antal fra sidste uge 😉⁠⠀
⁠⠀
Januars tema #21foodstylingtips suser derudaf - jeg håber du kan bruge dem ☺️⠀
I morgen får du tip til, hvordan du sikrer dit billede kamera altid får stillet skarpt 🎯⠀
⁠⠀
Hæng ved og tag gerne madglade, som du vil dele tipsene med, i kommentarfeltet 🙋‍♀️⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#cheesecake #bakingtime #cheesecakelover #lemoncake #foodstylingandphotography #droolclub #madfotografering #foodstyleguide #kageinspiration #bageglæde #beautifulcakes #dessert #citronkage #nobakecheesecake
FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀ ⁠⠀ Forleden FOODSTYLINGTIP #4: Brug lag⁠⠀
⁠⠀
Forleden drønede vi over struktur og tekstur i madbilleder, for at skabe sammenhæng og dybde. Og det er præcis, hvad lag også gør 😀⁠⠀
⁠⠀
Hvis du bruger dem rigtigt - for de skal helst ikke stikke ud - de skal samle billedet. ⁠⠀
⁠⠀
👉 Swipe for at se billedet med en mørk tallerken fremfor en hvid. ⁠⠀
⁠⠀
Den mørke tallerken, den er slet ikke helt dum her - der er struktur og den er god til skabe fokus og holdepunkt i et ellers lyst billede.⠀
Men den stjæler lidt fokus fra maden og bryder sammenhæng i billedet. ⠀
⁠⠀
Så ind med den hvide tallerken, byg lagene op for dybde og spæd godt op med struktur og tekstur 👉 Så er der påskemiddag med feta-fyldt lam og sprød kerne- og aspargessalat - foråret kan bare komme 😊⁠💚⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#easterdinner #nordiccuisine #foodphotography #foodstylingtips #visuelkommunikation #selvstændigekvinder #21foodstylingtips #madfotograf #madinspiration #påskemiddag #lam #salat #gæstemad
FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #3: Tyvstjæl den her⁠⠀
⁠⠀
Da jeg sidste år delte det her tip i mit nyhedsbrev, så var der ild i indbakken efterfølgende 🔥⠀
⁠⠀
Fordi tippet er en kompositionsmetode, som ingen taler om - men som tager 1/10 del af et sekund at bruge og er ekstremt virkningsfuld 😃⠀
⁠⠀
Suser du ind i mit feed eller ind på billedarkiv på louiogbearnaisen.dk, vil du se den gå igen og igen #kæmpefavorit⠀
⁠⠀
Kompositionsmetoden er: 'Sæt to af de tre elementer tættere sammen.'⁠ ✨⠀
⁠⠀
Jeps, det er bare det - nemt, huh 😉⠀
⠀
Og den virker. Prøv den af 🙌⠀
⁠⠀
Skal du med på Foodstyling-nyhedsbrevet og have alt med, så smid en “👋“ i kommentarfeltet eller send mig en DM, så sender jeg dig fluks et link 📧⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodphotography #foodstyling #markedsføringstips #foodstylingtips #21foodstylingtips #nemaftensmad #laks #sundmad #sundaftensmad #easydinner #salmonrecipe #grillspyd #madinspiration #madfotografing
FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀ ⁠⠀ Ken FOODSTYLINGTIP #2: Brug teksturer⁠⠀
⁠⠀
Kender du det der med at dit billede kan føles fladt, kedeligt eller usammenhængende? 🤔⁠⠀
⁠⠀
Det er her, du med fordel kan hive tekstur ind, for struktur og tekstur kan skabe dybde og interesse i et billede, samt få et billede til at føles ”helt”. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på ☝️🙂⁠⠀
⁠⠀
Så skab tekstur og struktur med baggrunde, papir, stof, metal, træ, props, toppings. Det er præcis, den metode, som er brugt her til at give den ellers noget flade galette med asparges liv 🌱. ⁠⠀
⁠⠀
Der er stof, metal, papir, baggrund med ru overflade og feldsalat på toppen. Alt sammen noget, som sparker liv i madbilledet og giver dybden til tærten 😀.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁠⠀
⁠Kender du en som er pjattet med madbilleder eller måske deler lige rigeligt ud af dem i deres feed 😉, så du altid sidder med en rumlende mave, så tag dem i kommentarfeltet og del de #21foodstylingtips med dem 🙌😃⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#galette #quiche #foodphotography #foodstylingtips #madfotograf #markedsføringstips #madblogger #madfotografering #madinspiration #tærte #nemaftensmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework