• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks

snaps med stikkelsbær - hjemmelavet snaps opskriftDet venter lige om hjørnet. Hængekøjen, vippen med bare tæer, grillen og lutter gode sager til ganen. Inklusiv kolde drinks i stride strømme.

Jeg er ret klar.

Om det så skal foregå i flyverdragt og striksokker under halvtaget.

Tilbage til drinksene. Det er nemlig dem, det skal handle om. I år står den på drinks og cocktail med snaps.

What!

Snaps, Louise?

Arrh..

Yes! Den er god nok.

Jeg har teamet op med Brøndums med en mission om, at mængde snapsen ind på sommerscenen.

Nå. Men.

Jeg er så ikke den helt store snaps’er. Hverken til jul eller påske.

Snaps, det er sådan rigtig voksent. Altså der hvor man napper den i flere bidder, smider et “uhmm” og smiler. Ikke hvor den lille skarpe bliver kørt ned i en slurk efterfulgt af et forvredet ansigt, blanke øjne og et kras host.

Jep. Jeg er med på det sidste hold. Er du også det, så hæng ved. Du kommer til at brumme “uhm” hele sommeren.

Mojitosnaps

Mission snaps – jeg går ikke af vejen for en god udfordring – og slet ikke når den inkluderer noget, hvor jeg ikke er helt på hjemmebane.

Challenge accepted!

Come on, den rocker jeg for vildt. Jeg er den ukronede bartenderkonge.

Og med overbevisning om at Brøndums vil sætte min toplækre snapseversion i storproduktion, svælgede jeg i selvfedhed. Der var rigeligt af den, skulle jeg hilse og sige. Den drev af væggen..

Nah.

Jeg researchede lidt på snapsesagen. Støvede bøger af. Forhørte mig hos snapse-proffer og deslige. Phew! Trækketider, lagring, beholdere, for ikke at tale om hvordan smagsgiverne skal skæres.

Koldsved.

Snaps er en seriøs sag!

Og ingen har heldigvis vist rigtig knækket koden til hjemmelavet, alt at dømme efter retningslinjer, regler og snapselove i øst og vest ;)

 

Så de her, det er snaps på ægte Loui&Bearnaisen facon:

Hvad lyder lækkert. Hvor hurtig kan det laves. Ingen dikkedarer og regler. Vi smager os frem.

Du ved.

1. dag: Glo, duft, smag på den hjemmelavede mikstur

Hmm. Den kan godt lige klare lidt mere.

2. dag: Ryste, sniffe og en halv slurk.

Joo. Den kradser.

3. dag: ……

Hov, den smuttede lige. Netflix på sofaen..

4. dag: Trippe utålmodigt, i med lilefingeren og vurdere.

Den er go’. Og skævt smil, mens den indre stemme lige godter sig. Praler over sådan en hjemmelavet snaps.

…

Og sådan forsætter det indtil, at den sidder lige i skabet. Mundhulen. Altså efter min egen mening.

Den samme frugtsort kan være ret forskellig i smag, sødme og modenhed. Det bliver din snaps så også. Den er færdig, når du synes den er der. En trækketid skal vurderes, den er ikke endegyldig.

Og nope! Glem bekymringsrynken. Det kan ikke gå helt galt med din snaps.

Som tommelfingerregel; Jo længere den trækker, jo bedre. Du skal virkelig mase den langt ind i køleskabet, hvis hjemmebryggen skal kikse.
Bare du får hevet råvarerne op inden de blive brune eller gullige, filtreret de gyldne…røde, grønne, klare dråber og ned i en pæn flaske – så er du good to go. Med snaps til hele sommeren.

Stikkelsbærsnaps

Well.

Det var planen at jeg skulle lave en enkelt snapse variant.

Det tog om sig.

Jeg bryggede 4 flasker.

Begrænsningens kunst er ikke nem. Snapse-basen (Brøndums Klar snaps) var åbnet og råvarerne struttede pænt på køkkenbordet.

Det er ren trylledrik, sådan en klar snaps. I med lækre sager. Vente, vente. Og abrakadabra – snaps med pivfrække smage. Og perfekt grundlag for masser af praleri. Det er vigtigt – jeg holder mig i al fald ikke tilbage på den front ;)

Hjemmelavet snaps. Perfekt til drinks. Eller bare, som du kender den. I en slurk.
Den her rabarbersnaps er ret lækker sådan. Iskold. On the side til en sommerfrokost med rosé. Eller hvidvin, hvis det er der du er.

Rabarbersnaps

Jeg testede både den plan og planen med snapse-drinks sidste weekend (yes, den var ræ´tig sjov).. Havde jeg inviteret til havegilde, havde der altså ikke været et øje – eller en hals tør.

Høhø..

Jeg siger det bare. Skal du være med på noderne, så glem alt om rom, vodka og gin. Mojitos med hjemmelavet lime/mynte-snaps, det er noget som blæser gæsterne omkuld.

Bogstavlig talt ;)

Det samme med de her stikkelsbærdrinks. Hiv tøserne over, slæng dem om bordet og stik dem en liflige champagnedrink med et touch af stikkelsbærsnaps i hånden. Jeg gætter på sladderen kræver et par genopfyldninger eller fire.

Champagnedrink med stikkelsbærsnaps

Så.

Krudt op i din indre bartender,

Og hey, så er der også en undskyldning for at indkøbe pæne flasker, på sommerens loppemarkeder, til formålet.

Samt få brugt de der bær, der dingler ude på den busk, du plantede forrige år.

Snaps behøver ikke være den klassiske kryddersnaps. Du bestemmer præcis, hvad din snaps skal smage af, hvor sød eller syrlig den skal være og hvordan du drikker den; I smarte drinks, vilde cocktails med paraply og glimmer eller som den lille skarpe.. sommerlige slurk.

Og så er det altså bare ret sejt at hive sådan en hjemmelavet herlighed frem til sommerfesten, mens du spiller kong gulerod om den “store” bedrift.

Det var det ikke. 

Og det bliver det heller ikke at drikke din egen snaps. Den smager nemlig ekstra formidabelt hjemmelavet!

Så har vi en aftale?

Du ryster en flaske sammen, jeg tager ´pagnen og det gode selskab med ;)

Snup opskrifterne på sommerhittet her.

 

3 opskrifter på snaps + champagnedrinks

I champagnedrinksene kan stikkelsbærsnaps udskiftes med rabarbersnaps, mojitossnaps eller din helt personlige snapsebryg.

Stikkelsbærsnaps

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ Brøndum Klar snaps
  • 150 g grønne stikkelsbær, eller røde
  • 1 spsk sukker
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Vask og rens stikkelsbærrerne grundigt. Kom dem i en flaske eller et glas med låg.
  • Kom sukker i og ryst, så det fordeles på alle bærrerne. Lad det trække 1 time.
  • Hæld snapsen over bærrerne, så de er dækket helt. Kom låg på og stil snapsen mørkt og køligt i ca. 7 dage (eller op til 14 dage - jo længere, jo mere smag).
  • Filtrere snapsen gennem et klæde eller et kaffefilter og hæld på en rengjort flaske.
  • Du kan smage snapsen til med evt. 1 tsk klar sirup, hvis den er for syrlig eller mere Brøndum Klar, hvis den er for bitter eller kraftig i smagen.

Noter

Tip: Kom skal fra ½ citron i sammen med stikkelsbær for en meget syrlig og frisk snaps.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

Rabarbersnaps

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ flaske Brøndums Klar snaps
  • Ca. 3-4 stængler rabarber
  • 2 spsk sukker
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Rens rabarberne og skræl med en tyndskræller lange strimler. Du kan også skære rabarberne i 1 cm tern, så skal du blot lade snapsen trække lidt længere.
  • Kom dem i en flaske og tilsæt sukker. Ryst det godt rundt og lad det trække 1 time.
  • Hæld snaps over rabarberne og kom låg på flasken.
  • Lad den trække et mørkt og køligt sted i ca. 5 dage.
  • Du kan smage snapsen til med evt. 1 tsk klar sirup, hvis den er for syrlig eller mere Brøndum Klar, hvis den er for bitter eller kraftig i smagen.

Noter

Tip: Tilsæt 1 cm skrællet ingefær eller ½ vaniljestang sammen med rabarber
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

Mojitosnaps (Lime og mynte)

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ flaske Brøndum Klar snaps
  • 3 stilke frisk mynte
  • Skal fra 1 lime
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom mynte og limeskal i en flaske. Hæld snaps over så det dækker helt.
  • Kom låg på og stil snapsen mørkt og køligt i 1 døgn.
  • Fjern mynte og lime eller filtrer gennem et kaffefilter for en helt klar snaps - hæld på en rengjort flaske.
  • Tilsæt evt. 1 tsk sirup for en vaskeægte mojitosnaps.

Noter

Smager ret lækkert i den her drink: Agurke Cooler med ingefær
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

Pas på! Den er vanedannnende.

Champagnedrink med stikkelsbærsnaps

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 1 dl knust is
  • 1,5 cl. citronsaft
  • 2 cl. hjemmelavet stikkelsbærsnaps
  • Tør mousserende vin fx Prosecco eller tør champagne
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Kom is, citronsaft og stikkelsbærsnaps i en shaker. Ryst det godt sammen.
  • Hæld mixen i en glas og fyld glasset op med champagne.
  • Kom evt. et par stikkelsbær i og server straks.
  • Note: Er du til en lidt sødere cocktail, så smag til med 1-2 tsk lys sukkersirup eller brug en medium sød champagne - tilsæt her lidt mere citronsaft.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

Skål! Og god sommer!

Previous Post: « 7 grunde til at du skal investere i et 50 mm objektiv
Next Post: Sådan bruger du dit 50 mm objektiv rigtig »

Reader Interactions

Comments

  1. Ditte Berg

    Dejlig blog, lækre opskrifter og ikke mindst skønne billeder :).

    Har sådan ledt efter de fine flasker med korklågene på. Hvor har du mon anskaffet disse fra?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ditte,

      Tusinde tak for din kommentar og de fine ord – det kan man da kun blive glad af :-)

      Ang. flaskerne med korklåg, så er de er fra Ikea :-)

      Hav en forrygende dag!

  2. Tina P.

    Hej Louise

    Hvor ser det lækkert ud!

    En lille ros. Jeg arbejdet med influencermarketing og vil jeg blot sige at du så god til annonceindlæg. Har arbejdet med en del bloggere og læst en mange blogpost og du skiller dig virkelig ud. Håber dine samarbejdspartnere ved det og du sætter en god værdi på dig selv og dit arbejde.

    Forsæt det gode arbejde. Vi læsere nyder at følge med, med den høje standard du har.

    Hilsen Tina – en trofast læser gennem flere år

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Tina

      Tusinde, tusinde tak, det betyder rigtig meget at høre :)

      Mange hilsner
      Louise

  3. Susanne

    Hej Louise

    Har lige sat en omgang rabarbarsnaps i køleskabet efter din opskrift.
    Glæder mig til at smage den, den dufter allerede dejligt.

    Tak for en altid god blog, lækre opskrifter og de flotteste madbilleder.

    Mvh Susanne

    Svar
  4. Jane

    Åh, hvor ser det lækkert ud. Har aldrig lavet snaps før, men det skal da prøves. Tak for tip og opskrifter.

    Svar
  5. Mie

    Fantastiske billeder!

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der Kæmpe, sprøde, chewy brownie cookies med den der krakelerede top 🍪 Allerbedst med en kop kaffe i den ene hånd og 1, 2, 3 styk i den anden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..Hvis du altså er kæmpe cookie-fan 😄 For de er heftige, de her brownie cookies og over-size – ligesom sådan en cookie skal være ☺️ Jeg ville skippe frokosten, så der er rigelig plads! 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskrift? Find opskriften på de intense chokolade cookies på bloggen nu (link i bio og min story) og på 20 minutter, så har du cookies 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#cookies #kageinspiration #chocolatecookies
100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework