• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Rundstykker, sprøde og luftige

rundstykker- opskrift på sprøde, luftige rundstykker

Sprøde, luftige rundstykker. Er det muligt at klare rundstykker som hjemmebag? Du ved, rundstykker som bageren klarer i en snæver vending og du gerne står i kø, sammen med 10-17 andre en søndag formiddag for.

Well.

Googler du sagen, så burde det være lige til.

Der er bare lige det, at langt de fleste rundstykker ligner mere dem fra frostpose end dem fra bagerdisken.

Yes, skuffelse.

Så.

Hvad er hemmeligheden bag rundstykker, som bageren laver dem?

Han har faktisk flere tricks i ærmet.

  1. Bageenzymer (mere luftigt, blødt brød og jep, det er det som er i stort set alt købebrød)
  2. En dampovn (giver den sprøde skorpe)

 

Nå. Men. Super duper, Louise, så er det løb jo kørt.

Næ. For jeg har skam også et trick eller to i ærmet til rigtige rundstykker, næsten som bageren laver dem.

Vi kan i hvert fald klare et rundstykke, som er noget mere autentisk end en kompakt, halvtør fødselsdagsbolle med birkes eller sesamfrø.

Frem med støbejernsgryden og birkes i lange baner.

Der er hemmeligheden. Støbejernsgryde. Den er nemlig ikke kun til det berømte “verdens bedste og nemmeste brød”, “Grydebrød” eller “no-knead bread”. Kært barn har mange navne..

Fordelen ved bagning i en støbejernsgryde er, at brødet får saftig krumme, sprød skorpe. Gryden kan udnytte dampeffekten, opnå en høj varme og fordele varmen jævnt – som gør at rundstykkerne får en ensartet sprød skorpe all-around.

Så rundstykker bagt i en støbejernsgryde. Yes, det er der vi er!

Inden vi springer ud i det, så lad mig lige advare dig. Du bliver afhængig. Og din elregninger kommer til at give dig koldsved efter en håndfuld søndage med den her plan.

Så er det sagt. De her hjemmebagte rundstykker bliver ikke en besparelse på budgettet frem for en tur til bageren.

Til gengæld bliver du den sejeste i kvarteret (og på Facebook og Instagram) når du flasher de her morgenbrød på terrassen i morgensolen.

Klip hækken ekstra ned, de skal ses!

Og find spejlreflekskameraet frem, de her rundstykker fortjener ekstra sprøde billeder.

rundstykker- opskrift på sprøde, luftige rundstykker

 

rundstykker-opskrift-på-sprøde-luftige-rundstykker-2

Rundstykker, sprøde og luftige

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid2 timer 30 minutter
Tilb. tid18 minutter
Samlet tid2 timer 48 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3,5 dl lunken vand
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk rapsolie
  • 150 g ølandshvede, kan udskiftes med andet groft mel eller alm. hvedemel
  • 325-375 g hvedemel
  • 1 dl blå birkes
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

  • Smuldr gær i en skål.
  • Kom vand i og opløs gæren.
  • Tilsæt sukker, olie, ølandshvede og salt. Rør det godt sammen.
  • Tilsæt herefter 325 g hvedemel og ælt dejen ved medium hastighed i 8 minutter.
  • Vurder undervejs om der skal tilsættes mere hvedemel. Dejen æltes til dejen slipper skålens sider og er smidig - men stadig klistret.
  • Kom et viskestykke over skålen og lad dejen hæve ca. 2 timer til dobbelt størrelse.
  • Varm imens ovnen op til 250 grader med en støbejernsgryde i. Afhængig af hvor hurtig din ovn er, så tager det ca. 1 time før gryden er varmet helt igennem. Alternativ så varm ovnen op og kom gryden i når det er varm. Lad gryden stå 20 minutter i den varme ovn.
  • Drys et bord med et tyndt lag mel og hæld dejen ud på bordet. Lad være med at ælte den.
  • Del dejen i 8-10 stykker og form dem til boller ved at "pakke" dejen omkring sig selv. Det er ikke muligt, at rulle boller på bordet for dejen skal være let klistret.
  • Så skal der birkes på og du har to muligheder:
  • Pensl boller og drys birkes over, hvilket giver en del spild.
  • Eller kom birkes i en lille dyb skål. Kom vand i en anden lille, dyb skål.
  • Dyp hurtigt bollerne i skålen med vand og dernæst i birkes. Der skal være et gavmildt lag af birkes.
  • Drys mel på en bageplade med bagepapir, så bollerne slipper papiret efter hævning. Kom bollerne herover på efter de er blevet dyppet i birkes.
  • Lad rundstykker efterhæve ca. 30-40 minutter. De skal puffe op.
  • Tag den varme gryde ud af ovnen, drys 2 spsk mel i bunden og kom forsigtig 4-5 boller i gryden.
  • Læg låg på og kom gryden tilbage i ovnen.
  • Bag ved 250 grader i ca. 15-18 minutter. Tjek undervejs, da der er forskel på støbejernsgryder.
  • Bollerne skal have en sprød skorpe og lyde hult, når du banker på bunden.
  • Tag dem ud og afkøl på en bagerist.
  • Kom de sidste 4-5 boller i gryden og følg samme fremgangsmåde.
  • Lad bollerne køle min. 20 minutter før du skærer dem over og spiser løs.

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

rundstykker- opskrift på sprøde, luftige rundstykker

Previous Post: « Manuel Mode for begyndere | Brug dit kameras fokuspunkter
Next Post: 7 grunde til at du skal investere i et 50 mm objektiv »

Reader Interactions

Comments

  1. Maja

    Lækker opskrift, tak for den 😊 jeg har fået mig et bagestål og overvejer om dette kan erstatte bagning i gryde – nogen der har nogen erfaringer med det?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Maja,

      Det var så lidt – dejligt at høre, at du kunne bruge den 😀

      Bageståelet kan ikke erstatte gryden, da bagning i en gryde fungerer som i en damp ovn. Men du kan få lækkert sprødt brød med bagestålet 👍☺️

      Prøv det ad og fortæl os gerne om resultatet

  2. Tina

    Hej Loui&bearnaisen,

    Din opskrift lyder fantatisk! Min udfordring er, at jeg bor i Californien saa rigtigt gaer er desvaerre ikke til at finde. Hvis jeg nu vil lave dem dagen foer og lade dem koldhaeve, har du saa et bud paa hvor meget toergaer jeg skal erstatte med?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Tina,

      Tjek lige den her guide: https://www.louiogbearnaisen.dk/2020/03/toergaer-bageguide.html

      Den skulle meget gerne give dig et svar :-)

      God bagelyst og glædelig jul!

  3. Marianne

    Hej. Har lige bagt dine rundstykker i min støbejernsgryde.En lidt lang procedure, men det lønnede sig sandelig. De var super. En skam vi først klipper hæk i morgen😆

    Svar
  4. Joan

    Hejsa. Jeg har lige forsøgt at bage rundstykkerne. De blev meget sprøde i bunden, men toppen var blød. Hvad gør jeg galt ? De blev lavet i en gryde til ovn med glaslåg. Mange tak for hjælpen.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Joan,

      Det lyder til at være din gryde, som driller, når nu rundstykkerne bliver bløde i toppen. Som om den ikke bliver varm nok i toppen – måske pga. glaslåget?

  5. Linda

    Hej,
    Jeg har en stegeso fra le creuset,
    og tænkte om den er lige så
    god som en støbejerns gryde,
    det er første gang jeg skal
    prøve at bage på denne måde, prøver
    at læse de øvrige kommentarer på hvad
    andre gør, men blev lidt forvirret, når jeg
    varmer den op, skal der så vand i,
    eller bliver den varmet op uden. Jeg ved
    godt det er lidt som det skal skæres ud
    i pap, men vil gerne være lidt sikker,
    så jeg ikke ødelægger min stegeso.
    Hilsen den forvirrede 😊

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Linda,

      Den kan du sagtens bruge 🙂 Og som jeg husker det, så er en stegso fra Le Cruset glaseret, så her behøver du ikke vand. Tjek lige, hvor mange grader den går til og sæt temperaturen efter det. De plejer ikke at have helt så høj en max. temp. som en støbejernsgryde.

      God bagelyst!

    • Linda

      Vil da lige sige, at det blev et fantastisk franskbrød, lige som bagerens, min stegeso fra le Creuset kunne sagtens klare de 250 grader. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bager på denne måde, og jo det bliver man afhængig af. Tusind tak for dit svar.
      Hilsen den ikke forvirrede 🤗

  6. Helle

    Hejsa
    Hvor ser de rundstykker bare super lækre ud. Kan man mon halvere gær og lade dejen hæve natten over.? Synes godtnok det er tidligt at stå op, hvis de skal være nybagte til morgenkaffen 🥴

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Helle,

      Ja, det kan du sagtens :-)

      Skær mængden af gær ned til 10 g. – så skulle de være bageklare næste morgen :-)

      God bagelyst!

  7. Marianne

    Må man godt sætte stegesoen Tom i ovnen efter den har trukket i vand.Må den godt stå så længe i ovnen uden indhold🤔

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Marianne,

      Det kommer lidt an på, hvilken stegeso det er, og hvad den kan tåle.

      Men nej, som regel skal den ikke stå så længe som en gryde for at blive gennemvarm.

      God bagelyst!

  8. Elsebeth

    Rettelse til den amerikanske blog. Den hedder chefsteps.com

    Svar
  9. Elsebeth

    Rettelse til den amerikanske blog – den hedder chefsteps.com

    Svar
  10. Elsebeth

    Egentlig er der næsten inden ende på, hvad der kan lade sig gøre med held. Jeg langtidshæver altid på køl, og ofte bager jeg dejen over 2-3 dage. Dyp en stor ske i lunkent vand mellem hver bolle. Sørg for, at resten af dejen i skålen falder sammen, hvorefter den sættes på køl igen og hæver, til den skal bruges næste dag. Skal dejen først bruges på 3.-dagen, slås den ned på 2.-dagen, så den ikke overhæver.
    Et rigtig smart fif så jeg på en udenlandsk blog (chefssteps.com) forleden dag. Sæt gryden i ovnen med låget lagt omvendt på ringen til en springform, så det ikke vipper. Det er let at flytte bagværket på bagepapiret over på det flade, meget varme låg og lægge gryden ovenpå. Tegn evt. grydeåbningens omrids på bagsiden af papiret og sørg for at give plads til, at bollerne hæver yderligere under bagningen; det gør ikke noget, at papiret stritter uden for gryden under bagningen.

    Svar
  11. Kathrine

    Hej Louise,

    Tak for opskriften og mega go tips! Må jeg spørge, hvor meget bage enzymer der skal i og hvornår skal det tilsættes?

    Tak:)

    Kathrine

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kathrine,

      Tak for din kommentar og dine spørgsmål til opskriften.

      Der skal ikke bage enzymer i denne opskrift. Til gengæld skal du have fat på en støbejernsgryde (det er hemmeligheden til at få saftige og sprøde rundstykker 😊)

      Hav en forrygende dag og lad os endelig høre om resulatet, hvis du bager rundstykkerne 😊

  12. Majbrit

    Er de frysevenlige?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Majbrit,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, du kan sagtens fryse dem og så varme dem op i ovnen, men de vil selvfølgelig ikke være som nybagte :-)

      Hav en dejlig dag.

  13. Thomas

    Hej

    Kan man lave dejen aftenen i forvejen og lade den hæve natten over? Ellers skal man jo noget tidligt op for at servere morgenbrød :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Thomas,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, du kan sagtens lade dem hæve natten over. Det kræver dog, at du skærer mængden af gær ned til 10 g.

      Jeg håber du kan lide dem :-)

      God weekend

  14. Ernst hansen

    Hej
    Jeg har en Rømer stegeso med låg kan den bruges i stedet for en jerngryde, og skal Rømer stegesoen have trukket i vand?
    På forhånd tak, glæder mig til at præve
    Mvh
    Ernst

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Ernst,

      Tak for dit meget relevante spørgsmål :-)

      Ja, din Rømer stegeso kan sagtens bruges i stedet for en jerngryde og skal, som du også selv nævner, trække i vand inden den tages i brug. Fyld vand i din rømertopf og lad den trække vand i ca. 10 minutter.

      Skriv endelig tilbage om, hvordan det er gået med at lave rundstykkerne :-)

      Skulle du have flere spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive igen.

      Hav en fantastisk dag.

  15. Bente Hornbech

    Hej
    Tak for opskrifter
    Kan man bage rundstykkerne på forhånd og så lune dem op
    Vh Bente Hornbech

    Svar
    • loui

      Hej Bente,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, du kan sagtens bage dem på forhånd og så varme dem op i ovnen, men de vil selvfølgelig ikke være som nybagte :-)

      Hav en dejlig dag og god weekend!

  16. Elsebeth

    Man kan sagtens bage brød/boller uden at have en fin dyr gryde i støbejern. Bare man har en god gryde/et ovnfast fad og et tætsluttende låg. Har man intet låg , lægger man en bageplade ovenpå. Et ovnfast fad eller en god gryde oven på bagestenen virker også, bare fadet er dybt nok, så der er plads til, at bagværket kan hæve uden at ramme låget. Det eneste, det drejer sig om, er at kunne bage i ‘et lille lukket rum’, så dampen ikke kan slippe ud.

    Svar
    • Loui

      Hej Elsebeth,

      Tak for dit input :-)

      Hav en skøn dag.

  17. Hans Ellman

    For ikke at brænde sig på kanten af gryden, når dejen skal placeres, er det nemmere
    At sætte dem på låget og sætte gryden ovenpå bagefter.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Hans

      God ide :)

  18. Arianna

    Hej, jeg skriver fra Italien. ..
    Eftersom jeg savner gode gammeldags rundstykker som min mormor stod op med til morgenkaffen, så har jeg ledt på nettet fordi min mors opskrifter tilfredser mig ikke.
    Jeg har besvær med at forstå hvad det er for en gryde, den du snakker om. Mon du kunne forklare mig det bedre? Grunden til at jeg ikke forstår det, er måske fordi jeg flyttede fra Danmark 30 år siden…
    Tak for din opmærksomhed.
    Hilsen
    Arianna

    Svar
    • Loui

      Hej Arianna,

      Tak for dit spørgsmål. En støbejernsgryde er en speciel type gryde med tyk bund som gør, at maden ikke brænder så nemt på. Ydermere kan man smide en støbejernsgryde i ovnen.

      Du siger bare til, hvis du har flere spørgsmål til opskriften.

      Ha en dejlig dag.

  19. Johnny Ole Larsen

    Hej og tak for den gode opskrift. Jeg har ikke nogen støbeferns gryde men har bagt dem i en stegeso og kan bare sige de blev super flotte ikke engan en ovn med damp gør det bedre.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Johnny

      Velbekom, dejligt du kunne bruge opskriften :)
      Og godt at høre, at det fungerer godt i stegeso også :)

  20. John Riis

    Hej Louise !
    Jeg vil gerne prøve din opskrift, og jeg har bagt i gryde med gode resultater.
    Men der har altid, i starten været låg på gryden ,og sidste tid af bagningen uden låg.
    Er det det samme med din opskrift ?
    john

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej John

      Nej, jeg har låg på under hele bagningen ved de her rundstykker, da jeg gerne vil have de får en ensartet skorpe hele vejen rundt, samt at mine birkes ikke brænder :)

  21. Brigitte Torp

    Hej Louise,
    Tak for dejlige opskrifter – de er lækre, og nemme at gå til.
    Jeg vil gerne prøve at lave dine rundstykker, for de lyder rigtig dejlige, men jeg har ingen støbejernsgryde (endnu)- mit spørgsmål er, kan jeg bruge min stegeso, den er ikke af støbejern.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Brigitte

      Jeg har ikke prøvet med en stegeso, men umiddelbart burde den kunne bruges.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Hurtig snack til madpakken 👆Og om du…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 napper den helt nemme løsning med en rulle købt pizzadej
👉 krudter op for den klassiske hjemmelavede dej (måske med lidt groft mel)
👉 eller praler med en flerdags surdejsudgave af en dej
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
..det styrer du. Pizzapakkerne dur med hele og klarer både madpakken, snacken til fredagsrødvinen og “bare fordi” på en søndag ☺️🍕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften i min story nu 📲
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #snackideas #nemmad #madpakke #madpakkeinspiration 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aftensmad på 20 minutter 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du også en af de heldige, som fik den helt store kasse i julegave? 👀Eller måske fik du nappet den her i “godt-tilbud-sæsonen”? Du ved, den helt trendy kasse, med …yup,  brølet af en Air Fryer 🌪️

Har du fået bakset sådan en sag ind på køkkenbordet, ..well, så er den her opskrift ikke til dig 🙈

Men til gengæld er den lige så nem. Hurtig. Og med et spark til smagsløgene efter en måske allerede kålholdig januar 😄

Laks i grøn karrysauce 

Du skal lige koge en pose ris. Eller holder du lav profil på kuldydrat-fronten, så smide en pose pre-chopped blomkålsris i indkøbskurven. 

Men ellers så er vi ude i lynhurtig aftensmad. Ikke på 30 lange, maverumlende minutter. Niks. Du kan kaste panden på bordet efter kun 20 minutter✌️

Så giv Air fryer’enen pause, hiv panden frem og nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio) ☺️👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #sundmad #laks #lækkermad
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework