• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Små tærter med tunmousse

tunmousse - sund tærte med tunmousse - små tærter

Velkommen til Louiogbearnaisen.dk 8.0 eller deromkring. En længe tiltrængt forårsrengørring og opdatering af bloggen skete i sidste uge, og som altid er det et større mareridt, hvor jeg holder vejret, dupper panden og gennemgår det ene lettere panikanfald efter det andet.

Efter 7 år er det ikke særlig kønt i maskinrummet..

Forresten så fandt jeg undervejs et tidligere design af louiogbearnaisen. Fra dengang, hvor blogge helst skulle være alt andet end hvide. Tjek det sprøde design ud her.

louiogbearnaisen

Yes og så gik jagten selvfølgelig ind efter de helt tidlige udgaver, hvor bloggen startede ud sort, med hvid og orange (super læselig..) skrift. Årh, det var tider  ;)

Herefter skiftede designet faktisk til hvidt og nåhr ja, stadig orange.. Men der kom fancy fonts til blogspot.com (hvor jeg startede) og jeg hoppede cirka på hver og en. Ny font og logo hver uge! Men endte til sidst med Rock Salt, fonten, som stadig er louiogbearnaisens logo, den dag i dag.

Ork, der har været utallige udgaver af bloggen, desværre kunne Wayback Machine (internet arkiv, hvis du skulle have lyst til, at finde gamle sider) ikke hive dem frem.

Nok om de gode, gamle dage.

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

I opdateringsprocessen nåede vi da også, at ligge bloggen helt ned.. Det som skulle gå ubemærket hen et par timer en sen fredagnat, endte i 52 timer uden liv. Til alle jer der kom forgæves efter en planlagt opskrift, beklager jeg mange gange.

Så.
Derfor har jeg hevet en ekstra godte frem i dag. En forårsgodte. Perfekt til let aftensmad, en nem frokost eller den manglende forret til konfirmationen. De her små tærter med tunmousse – arhmen, jeg siger dig, de er et hit!
Tunmousse, det lyder som en heftig omgang?

Well, jeg skal være den første til, at indrømme, at jeg er helt pjattet med en massiv tunmousse –  især hvis den indeholder en pinlig mængde mayonnaise og cremefraiche. Den med mindst 18%.

Relateret: Fladbrød med tunsalat

Men selvom jeg går helt ind for selvforkælelse, så er det nu også rart med en lidt lettere udgave – især nu vi nærmer os sommermånederne, hvor den indre strandløve gerne vil luftes.

Eller okay, så der er plads til tre tærter og to gange af desserten, før maven giver op. Det er med at være strategisk, du ved.

Så tunmoussen er i lidt lettere version og jep, smager forrygende med de sprøde tærtebunde. En dusk dild eller en håndfuld salat on the side og så kører bussen.

tunmousse - sund tærte med tunmousse - små tærter

Små tærter med tunmousse

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 4 stk.

Ingredienser

Bund

  • 100 g groft knækbrød, knust
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 50 g rapsolie
  • 75 g fromage frais
  • 3 spsk vand

Tunmousse

  • 2 dåser tun i vand
  • 200 g ricotta
  • 1 hårdkogt æg
  • 3 spsk kapers
  • 6 spsk citronsaft
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 dl frisk dild
  • ½ tsk salt
  • Peber

Sådan gør du

Bund

  • Bland alle ingredienserne til tærtedejen sammen.
  • Tilsæt vandet lidt af gangen, mens dejen samles.
  • Pak dejen ind i husholdningsfilm og kom den i køleskabet i min. 30 minutter.
  • Tag dejen ud og del den i 4 stykker. Tryk hvert stykke ud i en smurt portionstærteform (10 cm) med løs bund.
  • Prik bundene med en gaffel og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde og
  • gennembagte.
  • Afkøl tærterne lidt på en bagerist før de forsigtigt vippes ud af formene.
  • Afkøl tærtebundene helt.

Tunmousse

  • Kom tun, æg og ricotta i en blender. Blend til den ønskede konsistens (grov/fin).
  • Tilsæt kapers, citronsaft, cayennepeber, dild, salt og peber til moussen og kør det hele hurtigt sammen.
  • Kom tunmoussen på køl i min. 30 minutter.
  • Fordel tunmoussen i de forbagte tærtebunden og top med frisk dild.
  • Server straks

Noter

Ricotta kan godt udskiftes med mayo på regnvejrsdage
Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

Opskriften er fra min tærtebog: Tærter – morgen, middag, aften og indimellem

Previous Post: « 5 friske kager med citron – perfekt til påske
Next Post: Roulade med rabarberkompot og marengs »

Reader Interactions

Comments

  1. Lis

    Hej. Prøvede opskriften i går- så lækkert😃dog synes jeg tærten blev lidt for tyk. Hvilken knækbrød brugte du? Og knuste du dem helt fint?
    Mvh lis

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Lis,

      Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften.

      Ang. knækbrød, så har jeg lavet dem med en del forskellige varíanter af knækbrød. Både Rågi og Sport fra Wasa samt andre grove typer. Hvis du oplever, at de bliver lidt tykke, kan du bruge lidt mindre dej i hver form. Det kan også være, at knækbrødet har indeholdt noget mere hvedemel, som så får dejen til at hæve lidt mere. Jeg plejer at bruge en ret grov knækbrød.

      Håber det kan hjælpe dig lidt på vej 😀

  2. Kirsten

    De ser bare så fine og lækre ud.
    Kan man undlade kapers eller evt. udskifte dem med en anden smagsgiver.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Kirsten,

      Ja, du kan sagtens bare undlade dem 😀

      Hav en skøn dag!

  3. Simone

    Hej
    Hvor længe før tror du man kan lave bundene? 🙂

    Hilsen Simone

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Simone,

      Du kan sagtens lave dem dagen før – de holder sig stadig sprøde 🙂

      God bagelyst!

  4. Rebecca

    Hej Louise

    Tak for en virkelig skøn blog med de lækreste opskrifter. Tror du at tærterne kan fryses ned efter de er bagt? Så det “bare” lige er at tø dem op og putte fyldet i inden de serveres?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Rebecca,

      Det kan de godt – giv dem gerne lige en tur i ovnen, inden fyldet kommes i, så de bliver helt sprøde igen :-)

      Hav en forrygende dag!

  5. Camilla Kirstine

    Jeg elsker din blog og har jeg en råvare jeg ikke aner hvad jeg lige skal bruge til, plejer jeg at søge herinde på din fine blog for at få ideer.
    Denne gang var det ricotta jeg skulle have lidt ideer til og jeg faldt pladask for disse fine tærter.
    Men nu tænker jeg at jeg vil lave dem til mine weekendgæster og har i den forbindelse et spørgsmål til ricotta osten: kan den egentlig nedfryses uden at være tilberedt, så jeg kan tage den op igen når jeg laver tærterne næste gang?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Camilla,

      Tak for din kommentar og hvor er det dejligt at høre, at du er flittig bruger af bloggen :-)

      Ang. dit spørgsmål om du kan fryse selve ricottaost, så har jeg aldrig selv prøvet det, og umiddelbart vil mit svar være nej – jeg vil mene, at det vil gå ud over konsistensen, hvis du fryser den.

      Hav en rigtig dejlig dag!

  6. Jimmi

    Spændende opskrift :-)

    Kunne man måske erstatte fromage frais med noget andet…?

    Cheasy fraiche?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Jimmi,

      Tak for dit spørgsmål.

      Ja, man kan sagtens erstatte fromage frais med Cheasy fraiche eller cremefraiche.

      Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.

      Hav en forrygende dag.

    • Karin Larsen

      Hvad er ricotta? Har ikke hørt om det. Med venlig hilsen

    • Louiogbearnaisen

      Hej Karin,

      Ricotta ost er et italiensk mælkeprodukt, der kan købes i et hvert supermarked herhjemme.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål til opskriften.

      Hav en dejlig dag.

  7. Ida

    Super lækre tærter :) Tak for opskriften

    Svar
  8. Marie

    Lavede dem til konfirmation i weekenden. Fantastisk opskrift, de fik rigtig meget ros. Tak for en god opskrift!

    Svar
  9. Sisse

    Hej Loui
    Er vild med din blog! Du er altid min go-to person, når jeg mangler en god opskrift. Kan moussen og bundende laves dagen før?

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Sisse

      Årh, tusinde tak, det betyder meget :) Jep, det kan de godt – og så samles på dagen.

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og k Lækre, grønne bønner med bid, sprød bacon og knasende nødder. Og så lige svitset hurtigt i hvidløg og tilsat en skvis syrlig æbleeddike 💚
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perfekt tilbehør til frikakadellen, plantedellen eller den store, lækre karbonade (Uf, den er min svaghed! 🙈)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uh, eller en fyldt mørbrad med pesto, soltørrede tomater og feta her i weekenden 🍷☺️ De grønne bønner på panden dur som nemt tilbehør til det meste - nap dem i appen og på bloggen nu (link i bio) + 6 tips til, hvordan du kan spiffe dem endnu mere op 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #nemaftensmad #tilbehørtilaftensmaden #grønnebønner #madinspiration #hverdagsmad #foodandwine #easydinner #eatplants #foodphotography #madfotograf #madfotografering
Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til Marrokansk gryderet med græskar og kikærter til en omgang #meatfreemonday 🙌😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eller bare en lækker mini-aften i Marokko, med duftende krydderier, varme helt ud i tæerne og drømmerier om lune himmelstrøg ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du en tagine i gemmerne, så dur retten ret godt deri. Ellers så griber du bare den helt store gryde, som her og tømmer køkkenskabene for krydderier og de andre gode sager 😊👉 Tjek hele listen i appen og ovre på louiogbearnaisen.dk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #madinspiration #maroccanfood #nemaftensmad #vegetarmad #easydinner #sundmad #pumpkinrecipes #onmytabletoday #aftensmadsinspiration #kødfri #vegetarian #foodandwine #eatyourveggies
FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠ ⁠⁠ FREDAGSKAGE: Kanelsnegle i fad ☺️⁠⁠
⁠⁠
2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.⁠⁠
⁠⁠
Vi trænger til en klassiker. Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil. Ingen dikkedarer.⁠⁠
⁠⁠
Kanelsnegle – den ultimative klassiker. Her hevet i et fad, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld 😅⁠⁠
⁠⁠
Skal du have en snegl med?⁠ 👋⁠
⁠⁠
Og til dig, som fulgte med på #21foodstylingtips i januar: Kan du lure, hvilket tip, som er brugt her?⁠⁠
⁠⁠
Yup, vi er på #12, den med hånd-teknikken, så der kan indstilles kamera og fokus på motivet, som hånden holder. Det betyder, at kanelsneglen her står ovenpå ...en tændstikæske 😉⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
#baking #foodblogfeed #foodart #eatwell #huffposttaste #sweetmagazine #f52grams #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #beautifulcuisines #fredagskage #cinnamonbuns #louiogbearnaisen #bakingblog #inmykitchen #sweettreats #kagetid #bageglæde #treatyourself #kanelsnegle #kageinspiration
Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag Fordi, der ikke kan være andre fredagskager i dag ☺️. ⁠⁠
⁠⁠
Okay, sådan en flødekammeraet af en fastelavnsbolle 😋 Men lige der, der er det nu 4 årige projekt "bag sådan en" stadig på .. to-dolisten 🙈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dem klarer bageren lidt endnu. I stedet så napper jeg en omgang gammeldags fastelavnsboller - både dem med remonce og dem med vaniljecreme. Det er jo fastelavnsweekend 🙌😊 (og hey, også sidste chance, hvis du skal med på Foodstyling Masterclass - vi slutter søndag ⏰)⁠⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvilken slags fastelavnsbolle er din favorit? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fastelavnsboller #fredagskage #gammeldagsfastelavnsboller #fastelavn #bageglæde #bagetid #kageinspiration #madfotografering
“Foodstyling handler kun om at style mad, som al “Foodstyling handler kun om at style mad, som allerede er pæn."⁠⁠
⁠⁠
Du ved, pæne kager, farvestrålende salater og dugfriske råvarer.⁠⁠
⁠⁠
Ikke på min vagt! ☺️⁠
⁠⁠
No way! Det skal ikke være sådan, at du ikke udvikler, fotograferer og deler en opskrift eller mad fordi det ikke umiddelbart er “fotogent”!⁠
⁠⁠
Måske har du allerede lagt planen om at dele din berømte Boeuf bourguignon på hylden. Retten rocker ellers hitlisterne her i den sibiriske kulde 😄❄️⁠
⁠⁠
Om du bruger den på din madblog, til at sælge grydelapper eller du har den perfekte udskæring kød på din webshop, som du gerne vil vise i retten.⁠⁠
⁠⁠
Madbilleder performer 📸⁠
⁠⁠
På Foodstyling Masterclass handler det om at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele. Vi arbejder med alt mad. Både ovnretter, brun mad og yrk(!) gryderetter. Det handler om, hvilke teknikker, strategier og redskaber som virker og hvordan du bruger dem 🙌⁠
⁠⁠
Og jeg har en ekstra bonus til dig i dag, for at gøre det endnu nemmere med de lidt bøvlede retter.⁠⁠
⁠⁠
10 Foodstylingsituationer: Vi gennemgår 10 foodstylingsituationer (drinks, gryderetter, sandwich mv), hvor du få gode råd til det, du skal være opmærksom på, guides til kameraindstilling, tips til lys, komposition og placering af motiv og alle de hemmelige tips og tricks til foodstyling.⁠⁠
⁠⁠
Du får den oveni i dit kursus. For at gøre det endnu enklere for dig,  at style og fotografere den mad, som du gerne vil dele.⁠⁠
⁠
klik på link i bio (@louiogbearnaisen ) og nap hele molevitten nu ⁠👉⁠
⁠⁠
Har du holdt dig fra bestemte opskrifter eller mad, fordi du synes det var bøvlet at fotografere og style?⁠ 👀⁠

⁠⁠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #simremad #slowcooking #aftensmad #comfortfood #foodstylist #foodstylingandphotography #madfotografi #foodstylingmasterclass #foodandwine #lækkermad #onmytabletoday 
⁠⁠
⁠⁠
Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart Har du indimellem tænkt, at det kunne være rart med feedback på dine madbilleder? ⁠
⁠
Eller synes, du ofte sidder lidt fast og går i stå med tvivl, usikkerhed og spørgsmål? ⁠
⁠
Måske har du overvejet en live-foodstylingworkshop?⁠ 🤔⁠
⁠⁠
Ofte bliver jeg spurgt om jeg ikke holder sådan en. ⁠
⁠
Det gør jeg ikke. ⁠
⁠
For jeg oplever bare ikke, at det er den bedste måde at lære madfotografering på, fordi: ⁠⁠
⁠⁠
👉 Du har ikke et prof. studio derhjemme inkl. udstyr, props, vinduer, når du rent faktisk skal bruge det, som du har lært på workshoppen.⁠⁠
👉Du skal dele undervisningen med 8-10 andre. Også Lotte, som snakker hele tiden.⁠⁠
👉Du kan ikke bestemme tempoet for din egen læring.⁠
👉 Du kan huske max 10-15% bagefter.⁠
👉Du kan umuligt lære og øve alle aspekter af madfotografering på én eftermiddag (eller en weekend) uanset, hvor sej du er.⁠⁠
⁠⁠
Men workshops har en pointe - når der er flere med, så er der mere værdiudveksling og flere forskellige resultater. Og du kan få feedback på dit arbejde😃⁠
⁠⁠
Derfor har jeg lavet noget nyt i år, noget jeg har overvejet det meste af 2020: Et foodstyling-gruppeforløb 🙌⁠
⁠⁠
Foodstyling PRO er et 'do it together' gruppe-coaching program, for dig, som er topmotiveret og vil tage bedre madbilleder - uden tvivl, overvældethed og “det er også fordi..”-undskyldninger. ⁠⁠
⁠⁠
På Foodstyling Pro kombinerer vi high touch support, personlig feedback og gruppe-sparring 💪⁠
⁠⁠
Det betyder, at du hænger ud med mig (og min kaffeånde pustende i nakken) og 9 andre topmotiverede kursusdeltagere i en lukket Facebookgruppe, på 4 video-sessioner og aldrig kommer til at gå i stå med tvivl og spørgsmål, mens du tager bragende gode madbilleder 😀⁠
⁠⁠
Jep, vi træner vi sammen. Ikke i tætpakkede, hæsblæsende 2 dage. Men hen over 3 måneder med fuld fokus på dine madbilleder.⁠⁠
⁠⁠
Det bliver en fest 🥳⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstylingholdet 🔎⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Bagte rodfrugter med myntecreme og ristede græskarkerner 😋)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodstylingandphotography #foodphotography #foodstylingtips #foodstylingmasterclass #aftensmadinspiration #rodfrugter #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. De For nogle uger siden fik jeg en sød kommentar. Den handlede om, hvor sjovt det var at se min udvikling fra Louiogbearnaisen for 10 år siden og til i dag - særligt på billedefronten.⁠⁠
⁠⁠
Indimellem har jeg haft lyst til at slette godt og vel 5 år af indholdet på bloggen. Ikke fordi opskrifterne er dårlige, men fordi billederne er tåkrummende 😅⁠
⁠⁠
Men de bliver der.  For de er den bedste reminder. ⁠⁠
⁠⁠
For dig, der måske føler, at du slet ikke er kreativ, har et medfødt styling-talent eller tænker du aldrig vil kunne tage gode madbilleder 😔⁠
⁠⁠
Vi starter alle et sted. Og jeps, jeg startede helt, heeeeelt fra bunden. Du kan bare swipe og se nogle af mine tidligere billeder 🙈⁠
⁠⁠
Jaa?⁠ 😉⁠
⁠⁠
Foodstyling handler ikke om talent, kreativitet eller held. Det handler om, hvilke teknikker, metoder og værktøjer som virker og hvordan du bruger dem. ⁠
⁠⁠
Og det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+ bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere blændende gode madbilleder med konkrete og enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠
⁠⁠
Klik på link i bio @louiogbearnaisen og læs mere om Foodstyling Masterclass⁠ 👉⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #foodstylingkursus #madfotografering #foodphotography #foodstylingandphotography #madbilleder #foodstylingmasterclass
Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠ ⁠⁠ Wa Phew, det var #21foodstylingtips! ⁠⁠
⁠⁠
Wauw, det har været forrygende med alle jer, som har hængt ved, tagget, DM’et og delt jeres madbilleder med mig gennem januar og har haft lyst til at være med på det mundrette tema: ⁠⁠
⁠⁠
“Krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”⁠ 😄⁠
⁠⁠
Kæmpe high five 🙌⁠
⁠⁠
Vi fejrer det med små, lækre marengskager med mascarponecreme og bær 🍒⁠
⁠⁠
Vi har været gennem så mange områder af foodstyling, teknikker, metoder, mindset og et hav af madbilleder. Og jeg håber sådan, at du har tyvstjålet det hele undervejs og fået fif'ene brugt ? 📸⁠
⁠
Hvilket tip har været din favorit? 😃⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠⁠
⁠
⁠⁠
#marengs #petitcake #kagetid #kage #droolclub #cakeinspiration #sweettreats #kageinspiration #foodstyling #canonnordic #adobelightroom #lightroomedit #foodphotographyandstyling #madfotografering #lækkerier #kagebord #sødesager
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework