• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Webshop
  • App
  • Kontakt

Chokolademousse

chokolademousse - dem bedste chokolademousse - nem opskrift

Yrk! Jeg starter året op med en beklagelse. Den er storslem. 7 år på louiogbearnaisen og ikke skyggen af den her. Jeg ved faktisk ikke, hvordan det er muligt bloggen har overlevet uden. Det har bestemt ikke været en rigtig madblog, det skal jeg være den første til, at indrømme.

Så jeg undskylder. Og starter 2017 med at rette fejlen.

Nu er chokolademoussen landet.

7 år for sent.

Det er meget godt Louise, men er den ventetiden værd? 

Lad mig sige det sådan her:

Kender du det her? Du skimter menuen, får øje på desserten; chokolademousse i egen høje person. Glas. Og hele middagen igennem kan du kun fokusere på målet! Den fløjlsbløde, cremede, lækre herlighed – en bid af desserthimlen.

Chokolademoussen kommer ind. Du forbereder dig på himmerigsmundfuld nummer et. Ganen er lagt i de rigtige folder.

Og det er så her, at det sker.

Chokolademoussen smager af absolut ingenting!

Nada.

Det er bare en fed, dvask skum, som virker uendelig i glasset.

Well.

Det er fortid nu.

Den her chokolademousse sparker benene væk under dig. Altså når jeg selv skal sige det. Vi har jo trods alt ventet 7 år. På chokolade. Sukker. Og æg.

chokolademousse - dem bedste chokolademousse - nem opskrift

Men hey, hvad med fløden?

Det er noget Karolines Køkken har mast ind i opskriften. I en ægte (Louiogbearnaisen) chokolademousse er fløden kun til topping – selve chokolademoussen skal være dyb, kraftig og luftig. Ingen forstyrrelser eller mersalg her.

Nu vi er ved forstyrrelser, så er der dog noget, som du gerne må snige ind. 1-2 spsk bailey, whiskey, rom eller kaffe i moussen. Haps, det smager mægtigt godt.

Nuvel, men det er jo chokoladen, som er hovedpersonen her. 3 ingredienser – det er simpelthen ikke muligt, at kamuflere en tarvelig plade chokolade her  Så det kræver, at du lader Nettos chokolade til 7 kroner ligge og lige lader øjnene danser op af hylden til noget med lidt mere kakaoindhold. Jo bedre chokolade, jo bedre chokolademousse.

Æggene styrer du helt selv. Pasturiseret eller friske, begge dele fungerer i chokolademoussen.

Relateret: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg

Kan du mærke det? Yes. Det hjalp at få de chokolademousser på bloggen – det har altså ikke været helt rigtigt, de sidste 7 år.
Så jeg tænker 2017 er startet ret godt ud med de her banditter, stilen er lagt – det bliver en fremragende madår :)

Det var da også sådan, at jeg sluttede året af. Chokolademousse til dessert. Lakseroulade og bøf før. Kransekage og bobler til springet ind i 2017. Helt oldschool. Helt perfekt. Trillende ind i det nye år.
Klar til nye projekter og ikke mindst genåbning af Foodstyling Masterclass her i foråret. Nøj, jeg glæder mig – det bliver forrygende. Skal du med, så er det her ovre det sker.

Trillede du godt ind i det nye år?

Relateret: Triple Chocolate Mousse Cake

chokolademousse - dem bedste chokolademousse - nem opskrift

chokolademousse - dem bedste chokolademousse - nem opskrift

Chokolademousse med krokant

Print opskrift Pin opskrift
Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 4 pers.

Ingredienser

Chokolademousse

  • 100 g chokolade, 65-70%
  • 4 æggeblommer
  • 65 g sukker
  • 3 æggehvider

Krokant

  • 100 g sukker
  • 50 g valgfrie nødder, her mandler og pecannødder
  • 1 nip salt

Top

  • 1 dl piskefløde, pisket til flødeskum
  • 25 g revet chokolade, gerne med espressosmag

Sådan gør du

Chokolademousse

  • Smelt chokoladen og afkøl den lidt.
  • Kom sukker og æggeblommer i en skål.
  • Pisk det lyst og luftigt (ca. 3-4 minutter)
  • Kom 1/3 del af chokoladen i æggemasen og vend det i, så du får tempereret blandingen.
  • Vend herefter resten af chokoladen i æggemassen.
  • Pisk æggehviderne stive.
  • Vend 1/3 af æggehviderne i chokolademassen - her må du gerne være lidt mere hård, så det bliver blandet. Det gør at massen bliver lidt nemmere at arbejde med.
  • Vend herefter forsigtigt resten af æggehviderne i chokolademasse.
  • Fyld moussen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i 4 glas.
  • Dæk glassene med madfilm og kom dem på køl. Minimum 3 timer - gerne til dagen efter.

Nøddekrokant

  • Rist nødderne i ovnen ved 200 grader i 5-10 min til de er gyldne.
  • Smelt sukker til karamel i en gryde uden at røre i det.
  • Tilsæt salt, nødder og tag gryden af varmen og rør det hurtigt sammen.
  • Hæld massen ud i et fad eller på et skærebræt beklædt med bagepapir, og lad det køle helt af.
  • Hak krokanten i små stykker.

Servering

  • Tag glassene ud og top med flødeskum, revet chokolade og krokant.

Find også opskriften i min app!Download Louiogbearnaisens opskrifts-app

 

Previous Post: « En hilsen fra Loui&Eddie
Next Post: Louiogbearnaisen 2016: Året der gik »

Reader Interactions

Comments

  1. Sofie

    Jeg på tænker at lave denne fredag morgen og servere om aftenen. Du skriver man kan putte bailey i. Hvornår vil du anbefalde det? :-)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Sofie,

      Tak for din kommentar og beklager det sene svar.

      Har du endnu ikke lavet chokolademoussen (eller vil du lave den igen 😉), så skal du putte baily i, inden du vender æggehviderne i.

      Hav en fortsat dejlig dag!

  2. Hans

    Ganske udmærket, ikke mindst den der krokant af halvt mandel, halvt pecan.
    Men luften gik ud af hviden, da den blev blandet i blomme/sukker, og moussen blev kompakt, ikke luftig. Er der et trick til det? Blomme/sukker/chokolade blandingen er jo ret fast i det og altså ikke nem at “vende forsigtigt i”. Hvad gør I selv?

    Svar
    • Loui

      Hej Hans,

      Start med at vende ⅓ del af æggehviden i chokolade/æggeblandingen – her må du gerne være lidt mere hård. Det gør, at massen bliver lidt mere samarbejdsvillig. Vend herefter stille og roligt resten af æggehviden i.

      Jeg har tilføjet det til opskriften, så næste gang burde din mousse blive luftig :)

      Hav en god aften.

  3. Pernille

    Når du skriver at chokoladen skal køle af – hvor kold skal den så være? (….ikke at jeg bruger termometer, min logik siger mig dog at dme stivner hvis den bliver helt kold?!)

    Svar
    • Loui

      Hej Pernille,

      Chokoladen skal køle af i ca. 3-4 minutter, så den er omkring stuetemperatur – den må ikke blive for tyk. Det er vigtigt, så æggene ikke bliver “grynede”, når du blander dem med chokoladen.

      Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :-)

      Hav en skøn aften.

  4. Anna

    Hejsa. Kan man bruge denne opskrift med hvid chokolade? Jeg glæder mig til at prøve den!

    Svar
    • Loui

      Hej Anna,

      Tak for dit spørgsmål.

      Jeg har ikke prøvet at lave opskriften med hvid chokolade, men jeg tænker, at du skal skrue lidt ned for sukkeret, da hvid chokolade er noget sødere end mørk chokolade.

      Lad mig endelig høre nærmere om resultatet, hvis du forsøger dig med hvid chokolade :-)

  5. Sophie

    Mmmm Hmmmm <3 Jeg brugte 70 % Choko Coffee og tilsatte en smule revet citronskal – Fantastisk let og luftig opskrift. Tak :-)

    Svar
    • Loui

      Hej Sophie,

      Tak for dit tip til opskriften.

      Lyder lækkert – det må prøves en dag :-)

      Hav en skøn dag.

  6. Line

    Kan det bruges i lagkager?

    Svar
    • Loui

      Hej Line,

      Tak for dit spørgsmål.

      Der er ikke husblas i, så det vil få svært ved at holde lag.

      Hav en fantastisk aften :-)

  7. Christina

    Arhmen…den opskrift er himmelsk god. :)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Hent min Opskriftsapp

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀ ⁠⠀ Lad FOODSTYLINGTIP #14: Skab sammenhæng⠀
⁠⠀
Lad mig bare være ærlig her; det er ikke altid min første famøse styling-plan, som sidder lige i skabet. Og jeg var da også lige et par forskellige baggrunde til pizza-festen her ☺️⠀
⁠⠀
Festen, den består af en: ⁠⠀
⠀
🍅 vegetarisk pizza med pesto og tomater ⁠⠀
🥔 Moderne pizza med kartoffelskiver, parmesan og laks⁠⠀
🍕 Klassisk pizza med mozzarella, choriza og peberfrugt⁠⠀
⁠⠀
Den første plan var rustik og varm. Du ved, med træbaggrund og “tilfældige” elementer fra sådan en pizzafest. ⁠⠀
⁠⠀
Det blev noget rod. Fordi træ-baggrunden gjorde alt andet end samle billedet - den overskyggede og pizzaerne druknede.⁠⠀
⁠⠀
Så frem med den lyse kammerat af en baggrund med kun en anelse tekstur.⠀
⁠⠀
Såå...færdig? ⁠⠀
⁠⠀
Arh, de kører stadig hver deres show, de pizzaer. ⁠⠀
⁠⠀
Frem med den grønne dusk basilikum og skab sammenhæng mellem de 3 forskellige pizzaer med det samme gennemgående element 🙂🌱⠀
⁠⠀
Og så er det vist også tid til den pizzafest skal startes 🍷🥳⠀
⁠⠀
Hvilken af pizzaerne napper du? ⁠😀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #pizzanight #veggiepizza #madfotograf #aftensmad #madinspiration #hjemmelavetpizza #fredagshygge #takeawayfood #foodphotooftheday
FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀ ⁠ FOODSTYLINGTIP #13: Arbejd med din rød ⁠⠀
⁠⠀
Der er en farve i fotografering, som kan få selv den mest rolige fotograf til at hive en tot hår eller 7 ud 😑⁠⠀
⁠⠀
Rød 🔴. ⁠⠀
⁠⠀
Yrk. Den farve, som uanset, hvilket kamera som du har, driller at få rigtig. ⁠⠀
⁠⠀
Men der er et trick. Selvfølgelig 😉⁠⠀
⁠⠀
Fotograferer du dine billeder i raw-format, kan du i Adobe Lightroom hoppe ind i develop-modulet. Scrolle helt ned i bunden og her finder du ‘Calibration’. ⁠⠀
⁠⠀
Ved at justere din primære røde farve, så kan du kalibrere dit billede, så den røde farve bliver så naturlig i forhold til det, du fotograferede 👌⠀
⁠⠀
Det gør en markant forskel for både rød i dine billeder - og mængde af hår 😅⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#21foodstylingtips #madfotografering #pandekager #jordbær #pancakes #fingermad #madinspiration #dessertoftheday
FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀ ⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #12: Hånd-teknikken ⁠⠀
⁠⠀
En af mine yndlingsteknikker i foodstyling er hånd-teknikken 🖐 Den giver liv, storytelling og den hiver vores øjne ind i billedet, fordi der pludselig er noget genkendeligt i det. ⁠⠀
⁠⠀
Og så er den nem. Det er virkelig bare en kæmpe vinder, når du vil spiffe et enkelt billede op eller virkelig vil drage fokus til det vigtigste i billedet 😊⠀
⁠⠀
Et fif til hånd-teknikken: ⁠⠀
⁠⠀
➡️ Frem med kamerastativet ⁠⠀
⠀
➡️ Sæt en genstand under det element/motiv, som du vil holde, så det får den højde du vil have og det støtter på noget⠀
⠀
➡️ Sæt fokuspunkt på dit kamera⠀
⠀
➡️ Brug timer på dit kamera eller en ekstern trigger⁠⠀
⠀
➡️ Grib fat om skålen.⠀
⁠⠀
Dine hænder bliver ikke senet ved vægten af at skulle holde fx. en skål op eller klemme om et stykke kage⁠.⁠ Og så du sikrer du dig et knivkskarpt fokus, fordi du ikke flagrer rundt med højden 😀👊⠀
⠀
⁠Phew! Det var tip 12 af de #21foodstylingtips, vi drøner derudaf 😄👊 Men vi har stadig en bunke endnu, så jeg håber du er med på endnu flere fif 🤓
Og hey husk, at komme med på foodstylinglisten, du finder linket i bio 📩⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #huffposttaste #forkfeed #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #tastemade #instayum #foodphotographer #foodstylist #OnMyTable #foodandwine #buzzfeast #f52grams #buzzfeedfood #thekitchn #foodgawker #food52 #tastingtable #todayfood #salat #quinoasalad #frokosttid #madinspiration #sundmad
FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀ FOODSTYLINGTIP #11: Den perfekte kageopsats⁠⠀
⁠⠀
I dag får du en hemmelighed 🤫⠀
Har du nogensinde overvejet, hvordan det virker til alle kan finde pæne kageopsatser og du kun kan støve et enten alt for stort kagefad eller farvestrålende, plastikopsats op?⁠⠀
⁠⠀
Well, det er der en ret god grund til; Rigtig mange af de kageopsatser, du ser i madbilleder er nemlig snyd. De er et hack mellem en tallerken og en bund 😉 Det kunne være en ikea-skål som her (Swipe og tag et kig 👉)⠀
⁠⠀
Det gør, at du kan få præcis den kageopsats, som passer både til din størrelse af kage og det udtryk, du vil have i billedet 🙌⠀
⁠⠀
Og bonus: du skal ikke bakse med at få plads til 3 kageopsatser, som er noget bøvlet at stable på hylden 🙈⠀
⁠⠀
⁠(👋 Hey, ovre i bio kan du lige nu finde link til foodstylinglisten 💌.)⠀
⁠⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#marblecake #bagetid #bageglæde #kage #marmorkage #sødesager #foodstylingandphotography #madfotograf #madfotografering #droolclub #cakeoftheday #f52community #lækkerkage
FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀ ⁠⠀ En underk FOODSTYLINGTIP #10: Fyld op⁠⠀
⁠⠀
En underkop. En skål. Eller bare et halvt æble eller løg - i bunden af den dybe skål og salaten er “bobbet” op 😄⠀
⁠⠀
Jeps, et rigtig “snyde-trick”, som er top effektivt: ⁠⠀
⁠⠀
✔️Salaten fylder lige 50% mere i skålen⁠⠀
✔️Du behøver ikke lave salat til 10 mennesker, men kan “snyde” dig til størrer portion⁠⠀
✔️Fyldet i salaten kan placeres, så det “hviler” på skålen og dermed kan ses i billedet, fremfor det bare ender i bunden⁠⠀
✔️Salaten falder ikke sammen så hurtigt - den strutter lige lidt længere.⁠⠀
⁠⠀
Du kan bruge tricket ved det meste. Ris, gryn og gryderetter, hvor du gerne vil have fyldet ikke dykker ned på bunden, men kan ses på toppen 🍲⠀
⁠⠀
Eller hvor opbygningen af madbilledet råber på den store, dybe skål, men du har kun mad til det den halve 😅⁠⠀
⁠⠀
Måske fordi, du lige skulle prøvesmage og kom til at køre halvdelen af den lune kartoffelsalat med forårsgrønt til frokost 😋⁠⠀
⁠⠀
🙋‍♀️ Husk smid #21foodstylingtips på når du deler dit madbillede eller tag mig, hvis du hiver fat i en af de her 21 tips og bruger dem i dit madbillede.⁠⠀
⠀
⠀
⠀
#aftensmad #kartoffelsalat #sundmad #madfotografering #foodstylingtips
FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀ ⠀ “Godt begy FOODSTYLINGTIP #9: Hav en plan⠀
⠀
“Godt begyndt er halvt fuldendt.”⠀
⠀
Bliver du også sådan lidt halv irriteret og oprørsk når du hører det. Well, så det nu, du skal drøne videre i feedet 😉⠀
⠀
For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨⠀
⠀
👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props du skal finde frem. Hvilken vinkel, som maden ser bedst ud i. Hvor lyset skal ramme. Hvilken farveteori du snupper. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvad du vil sige med dit billede og til hvem, så du ved hvilke værktøjer du skal bruge for, at komme derhen.⠀
⠀
Og den plan, den er så nem lige at springe let og elegant over - bare winge den bag kameraet 🙈⠀
⠀
Jeg er skyldig 😅 Men jeg ved også at jeg så næsten gang er 100% tilbage på sporet, fordi billederne bliver markant bedre (og kan fotografere langt hurtigere 🙌 ), hvis jeg lige bruger fem minutter på planen og følger mit 5 step workflow.⠀
⠀
Det var ret essentielt med de her farlig gode gin-ispinde, som bare skulle fotograferes lynhurtigt! ⏳☀️😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Opstille og indstille billedet med papirkugler i skålen før, isene blev hevet frem.⠀
⠀
2️⃣ Men isterningerne - de var faktisk i skålen fra start for at give dem “liv”. Isterninger direkte fra fryseren kan godt få det der lidt døde fryser-look 🙈⠀
⠀
3️⃣ Ekstra: Fordi is-pindene var så neutrale i sig selv og det er dem, som er hovedfokus, var planen at holde resten af billedet lige så neutralt, så der ikke var noget, som kom til at stjæle opmærksomheden.⠀
Derfor er baggrunden lidt ud af fokus, for at give fokus til skålen med ispinde. Og der er brugt en skål med sort kant for at sikre vores fokus er i skålen og ikke flyder ud til resten af billedet. Altså en hjælpende fokus-cirkel omkring det vigtigste i billedet 👀⠀
⠀
Og hey, har du også spottet det? 1, 2, 3, 4, 5 - selvfølgelig har vi også et ulige antal is-pinde - teknikken fra vores første tip af de #21foodstylingtips 🙌⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#foodblogfeed #foodlover #foodart #eatwell #sweetmagazine #ispinde #tablesituation #storyofmytable #eeeeeats #ginogtonic #instayum #foodphotographer #foodstylist  #beautifulcuisines #foodandwine #f52grams #hjemmelavetis #foodgawker  #madfotografering
FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀ ⁠⠀ Je FOODSTYLINGTIP #8: Hold det enkelt⁠⠀
⁠⠀
Jeg har en bekendelse. Jeg har en hemmelig mission. En mission om at få manet “foodstyling er lig med props” til jorden 🤭⠀
⁠⠀
Både fordi, at jeg ikke så vild med madbilleder med mange ting. Det betyder ikke, at jeg aldrig tager billeder med mange elementer og props. Eller nåhr ja, har tætpakkede hylder 😅 Min personlige stil (og tålmodighed) er bare svært glad for det enkle udtryk, hvor maden er i fuldt fokus.⁠⠀
⁠⠀
Men mest af alt så er missionen der, fordi props holder alt for mange tilbage i deres madfotografering 😔⠀
⁠⠀
Så inden du får fyldt flere props på hylderne eller mister modet, fordi du ikke føler, du kan finde de samme lækre sager, som du ser i andres madbilleder. Du ved, de der unika keramikskåle, tilpas slidte vintage-sager og helt rigtige bageriste, så spring på udfordringen i weekenden: ⠀
⁠⠀
➡️ Skab et madbillede med kun en baggrund, max. 1-2 props og så maden. Hold det enkelt og brug maden, toppings, råvarer og ikke mindst lyset til at skabe interesse i billeder. #challengeaccepted? 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De bagte, fyldte aubergine med grønne linser, quinoa og yoghurtdressing her 🌱 - de er lagt på metalbaggrund med struktur og flere farver, som er samme farvenuancer, som vi finder i maden. Det understøtter maden og giver et sammenhængende og harmonisk udtryk, som giver et billede, som føles “helt” og hvor der er fuld fokus på det vigtige; maden! ✨⠀
⁠⠀
Ja da! Props er sjove. Men de skal ikke holde dig tilbage. Vi har så mange teknikker og metoder i foodstyling, som også kan bruges til at opbygge et madbillede - næsten bedre end props kan gøre det 😊⁠⠀
⁠⠀
Har du nogensinde følt, at mangel på de “gode props” har holdt dine madbilleder tilbage?⁠ 🙂⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#21foodstylingtips #roastedveggies #roastedeggplant #aubergine #sundmad #vegetarisk #veganskmad #vegetarianrecipes #nemaftensmad #eatgreen #foodphotography #markedsføringstips #madfotografering #foodstylingprops #canonnordic #moodyphotography
FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀ ⠀ Har du prøvet FOODSTYLINGTIP #7: Få fokus⠀
⠀
Har du prøvet det med, at dit kamera bare slet ikke kan stille skarpt, når du tager dine prøve-billeder for fx at indstille dit kamera? 🤨⠀
⠀
Kameraet fokuspunkter arbejder bedst med kontrast. Så hiv fat i dit objektiv og pil kapslen af. Det er din bedste ven, når du skal forberede et madbillede 🙂⠀
⠀
Smid den ind, hvor du ved, du vil have fokus i dit billede (Swipe og se 👉) Så kan du meget nemmere få indstillet din eksponering i dit kamera inden, at du skvulper varm suppe ind… som lynhurtig for det der ærgerlige skind, hvis du bruger for lang tid på at indstille kameraet 😅⠀
⠀
Host, og husk så altid at få hevet kapslen ud igen! Det er noget bøvl at få den rengjort for fx tomatsuppe (been there…) 🙈⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#tomatosoup #soupseason #madfotografering #onmytable #foodphotography #madopskrifter #21foodstylingtips #aftensmad #suppe #tomatsuppe #nemaftensmad #sundmad #vegetarisk
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Copyright © 2021 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework