• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Moussaka med aubergine og kartofler

Nem græsk moussaka lavet med krydret oksekød, aubergine, kartofler og lækker cremet bechamelsauce (evt. med æg, hvis den skal være ekstra god) er lækker aftensmad – både til hverdag og til gæster. Moussaka kan sagtens laves dagen i forvejen eller fryses ned efter den er bagt.

Moussaka med aubergine og kartofler - opskrift - aftensmad

Forresten glædelig 1. december :)

Jeg er så lidt klar til sidste måned af året, men på den anden side kan jeg sagtens klemme en klejne eller 5 ned, mens jeg lige får klemt det allersidste ud af året – på turbo.

Ej, der er skisme også mange opskrifter, som jeg har haft i tankerne til bloggen, men endnu ikke er nået til komfuret. Eller for den sags skyld indkøbskurven.

Listen er lang, december er kort. Når man er voksen.

En af de opskrifter, som har stået på listen hele året er moussaka. Det virker som om, den er gået lidt i glemmebogen på madscenen de seneste par år, hvilket er en skam.

Well.

Samtidig giver det god mening, det er nemlig en ret som kræver tid. Ikke bare simretid, men ren arbejdtid i køkkenet – der er en del processer undervejs.

Og en utaknemlig velvoksen opvask efter. Derfor er det hellere ikke så ofte endda, at moussaka ryger på spisebordet herhjemme, dovenhed længe leve. Jeg er formand for den klub.

Men kender du det?

Når man så endelig får taget sig sammen, tager sig tiden og får lavet den hjemmelavede herlighed, jamen, så lover man sig selv, at den skal på bordet oftere.

Sådan har jeg det med mousakka.

Hver evig eneste gang.

Og den her gang var ingen undtagelse.

Hold nu mavle, det er en forrygende spise! Vi taler nærmest tårer i øjnene og englesang.

Glem alt om en sjasket, smagsløs, optøet moussaka fra en tarvelig restaurant. Come on, du har helt sikkert fået sådan en!

Næ, det her er sådan en moussaka skal være. Fløjlsblød, krydret, vanedannende.

Selv en doven rad, som mig, kan pludselig få krudtet op og snørret forklædet – når englene vælger sådan en omgang skønsang over et måltid.

En af de opskrifter, som har stået på listen hele året er moussaka. Det virker som om, den er gået lidt i glemmebogen på madscenen de seneste par år, hvilket er en skam.

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

Det er fuldstændig umuligt ikke at overspise. Så er det sagt!

Du prøver desperat, at klemme en bid og endnu en ned. Vælter omkuld på sofaen. Bobler. Og overvejer, hvornår du kan snige dit i køleskabet med en gaffel og hapse endnu en bid.

Well, du er advaret.

Den her moussaka med aubergine og kartofler er ikke for svagelige sjæle og sarte maver.

Er du sikker på, du kan håndtere det?

Så er opskriften på moussaka her.

Allierer dig med godt selskab, hæld rødvin i glasset og kog derudaf i et par timer.

Knap bukserne op, spis til du revner og spurt hen til sofi’faen…

Moussaka med aubergine og kartofler - opskrift - aftensmad

Moussaka med aubergine og kartofler

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid40 minutter

Ingredienser

Kødsauce

  • 2 spsk olie
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg, i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk tomatpure
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk kanel
  • 3 tsk oregano
  • 1 tsk sukker
  • Salt/peber
  • 1 dl rødvin
  • 2 spsk rødvinseddike

Fyld

  • 3 aubergine, i 1/2 cm skiver
  • Olivenolie
  • 5-7 kartofler, M, i 0,5 cm skiver´
  • 100 g revet ost, valgfri

Béchamelsauce / morneysauce

  • 50 g smør
  • 50 g hvedemel
  • 5 dl mælk
  • Evt. 50 g parmesan
  • Muskatnød
  • Salt/peber

Top

  • 100 g revet ost
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Kødsauce

  • Varm olie i en stor gryde.
  • Brun oksekødet. Tilsæt løg og hvidløg, svits dem med 2-3 minutter.
  • Kom tomatpure, allehånde, kanel, oregano, sukker, salt og peber i gryden og svits det hele 2-3 minutter.
  • Hæld rødvin og eddike i, skru ned til svag varme og lad det hele simre 15-20 minutter. Rør jævnligt.

Fyld

  • Fordel aubergineskiverne på en (eller to) bageplader med bagepapir. Dryp alle skiverne med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
  • Bag dem ved 175 grader i ca. 10-14 minutter til aubergineskiverne er bløde. De skal ikke få for meget farve.
  • Kog kartoffelskiverne i saltet vand i ca. 6-8 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.
  • Dræn kartoflerne for vand.

Béchamelsauce / morneysauce

  • Smelt smørret i en lille gryde.
  • Drys melet i, mens der hele tiden piskes.
  • Tilsæt mælken gradvist, mens der hele tiden piskes, indtil saucen begynder at tykne.
  • Varm saucen godt igennem.
  • Tilsæt parmesan, salt, peber, muskatnød og pisk det godt i saucen. Smag til.

Moussaka

  • Smør et stor fad.
  • Fordel kartoffelskiverne i bunden af fadet, så de overlapper hinanden.
  • Kom dernæst halvdelen af aubergineskiverne i et lag ovenpå.
  • Hæld alt kødet på og fordel det i et jævnt lag.
  • Fordel resten af aubergineskiverne ovenpå. Drys med ost.
  • Hæld saucen udover toppen og slut af med revet ost.
  • Bag moussakaen ved 180 grader i ca. 30-40 minutter, indtil den er gylden og boblende.
  • Tag den ud og lad den afkøle min. 10 minutter inden servering.

Noter

Tilsæt evt. et æg til saucen for en mere tyk og creme sauce.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Previous Post: « 10 fejltagelser jeg lavede som nybegynder i fotografering
Next Post: Cinnamon Bubble Buns | Kanelboller »

Reader Interactions

Comments

  1. Birte

    Super nice opskrift og vegan / vegetarisk livsstil er helt klart vejen frem (Y)
    Prøvede denne opskrift i sidste uge opskrifter.dk/opskrift/moussaka-graesk-lasagne/

    Men synes at din opskrift virker rigtig interessant og moussaka smager jo ih så dejligt, så hvorfor ikke lave det igen :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Birte

      Tusinde tak, dejligt at høre :)
      Nu er der kød og mælkeprodukter i den her opskrift, så vegetarisk eller vegansk er den dog ikke.

      Mange hilsner
      Louise

  2. H

    Hvorfor er der ikke æg i opskriften når der øverst oppe i artiklen står at saksen skal være med æg?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej H,

      Det er en skrivefejl i blogindlægget – det beklager jeg.

      Æg er udelukkende nævnt som tip i starten af opskriften, hvis saucen skal være ekstra tyk :-)

  3. Finn

    Hej Loui.
    Har lige afprøvet din opskrift for tredie gang, jeg tilslutter mig heppekoret, den er super lækker, jeg suplerede blot med en smule rasp på toppen og et par smørklatter.
    PS: Smager faktisk endnu bedre dagen efter.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Finn,

      Tusinde tak for feedback – dejlig at høre, at opskriften kan bruges 😊🙏

      Lyder lækkert med et par smørklatter og en smule rasp på toppen – kan forstille mig, at det giver lidt extra crunch 😉

      Og ja, som med lasagne og lignende, så er de rigtige gode dagen derpå, når de lige har fået lov til at “sætte sig”.

      Hav en skøn dag!

  4. Maiken

    Kan den laves dagen før, den skal bruges? Skal lave mad til min mands gæster, hvor jeg ikke selv er hjemme.

    Svar
    • Maiken

      Lige en præcision: Kan man lave den klar dagen før, den skal bruges, og så først komme den i ovnen på dagen?
      Tak.

    • Louiogbearnaisen

      Hej Maiken,

      Det kan du godt – saml den dagen før, men vent med at komme sauce og ost på toppen indtil på selve dagen, og lige inden den kommer i ovnen.

      Håber de kan lide den :-)

  5. Poul Jensen

    Hvor mange personer er opskriften til hvis det er fire rigtig sultne personer

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Poul,

      Tak for din interesse i opskriften.

      Der skulle være nok til fire rigtig sultne personer i denne moussaka :-)

      Du kan evt. lave lidt hvidløgsflutes til, en omgang tzatziki samt en god salat – så er jeg sikker på, at ingen går sultne fra bordet :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      Hav en fortsat god dag.

  6. hanaa

    Kan man undlade rødvin? Hvis ja, hvad kan du anbefale at man erstatter det med? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanaa,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Du kan sagtens undlade rødving og i stedet bruge vand :-)

      Hav en skøn dag!

  7. Lone Alber

    Hej ville man kunne lave det hele, samle den altså om formiddagen og så først bage den om aftenen?

    Svar
    • Loui

      Hej Lone,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Ja, man kan godt samle den om formiddagen og så først bage den om aftenen.

      Jeg håber moussakaen smager dig :-) Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Ha en dejlig dag.

  8. Carsten Solberg

    Hej Loui

    Hvordan med Allehånde / Alle hænderne , skal de knuses, eller anvendes hele?

    Kh. Carsten

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Carsten

      Allehånde skal være stødt.

  9. Maria

    Hej :)
    Så er retten hermed afprøvet og spist og hold nu fast hvor er den lækker. Det er første gang vi prøver at lave musakka selv og det er ikke den sidste. Min mand spiste til han var ved at revne. Og vores søn som ellers er så forskrækket overfor nye ukendte ting, han spiste 2 store portioner. Så 10 tommel op for den.
    Mvh. Maria.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Hvor er det forrygende, at høre – tak :)

  10. Lisbeth

    Hej. Jeg har afprøvet flere versioner af moussaka, men denne er klart den bedste ☺️

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lisbeth

      Glad for at høre du kunne bruge opskriften :)

  11. Rasmus

    Moussaka har altid været en af mine livretter. Men det her er godt nok noget at det bedste jeg har smagt. Super god smag med kanel og rødvin. Vi fik hvidløgsflutes og tzatziki til (med tyrkisk yoghurt). Min nye yndlings opskrift.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Rasmus

      Dejligt du kunne bruge opskriften :)
      Og lyder toplækkert med hvidløgsflutes og tzatziki til.

  12. Milda Jensen

    Min datter er vild med moussaka som babymad :) derfor ville jeg prøve at lave det selv. Og det var en succes! Smager fantastisk og bliver sikkert lavet igen, denne gang en dobbelt portion :) også godt, når man har kartofler til overs, men gider ikke lave biksemad (igen…)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Milda

      Skønt at høre at opskriften kunne bruges :)

  13. Anne Sofie

    Jeg afprøvede moussakkaen herhjemme i aften, og det var en succes – også hos kødelskeren af min kæreste. Jeg ville dog putte lidt mindre kanel i næste gang eller måske undvære den helt, men det er jo en smagssag :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne Sofie

      Dejligt at høre :)

  14. Jeppe

    Der mangler lige et udklækket æg eller 2 i bechamel saucen, så er den perfekt

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jeppe

      Det er jo en smagssag :)

  15. Ronja

    Det lyder virkeligt lækkert! Tænker det skal prøves i morgen.
    Lige et spørgsmål. Er det 1 eller 3 hele auberginer, der skal bruges? :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ronja

      Det er 3 auberginer, som skal bruges :)

  16. Helle

    Lyder MEGALÆKKERT, den skal helt sikkert afprøves:-D

    Svar
  17. Emilie

    Uha det lyder altså virkelig godt! Jeg er sådan en stor fan af moussaka, jeg har prøvet både vegetarvariationen og kødvariationen. Din opskrift skal helt klart også prøves en dag – forhåbentligt snart ;)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk p Alt i en gryde, 30 minutter og der er fuld smæk på både duft og smag med den her tunesiske gryde med kylling og couscous 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og det var tiltrængt på den her mandag! For den er altså svær at komme efter sådan en uge med madgilde i Dubai ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så hurtigt tilbage i arkivet og hive den her sag her frem til aftenmaden. Igen uden autentisk lam, men med kylling fra fryseren. Og lige en bøtte kikærter i også, så der er rester både til tirsdag og onsdag med 🤞
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sammen med hjemmelavede, fedtede fladbrød (eller en købte i snæver vending, og lige lunet på panden i smør), så er der nem aftensmad med fuld blæs på lune himmelstrøg 😋☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal du have en grydefuld med? 😃👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemmad #hurtigmad #aftensmadinspiration #spicyfood #kylling #sundmad
Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework