• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Moussaka med aubergine og kartofler

Nem græsk moussaka lavet med krydret oksekød, aubergine, kartofler og lækker cremet bechamelsauce (evt. med æg, hvis den skal være ekstra god) er lækker aftensmad – både til hverdag og til gæster. Moussaka kan sagtens laves dagen i forvejen eller fryses ned efter den er bagt.

Moussaka med aubergine og kartofler - opskrift - aftensmad

Forresten glædelig 1. december :)

Jeg er så lidt klar til sidste måned af året, men på den anden side kan jeg sagtens klemme en klejne eller 5 ned, mens jeg lige får klemt det allersidste ud af året – på turbo.

Ej, der er skisme også mange opskrifter, som jeg har haft i tankerne til bloggen, men endnu ikke er nået til komfuret. Eller for den sags skyld indkøbskurven.

Listen er lang, december er kort. Når man er voksen.

En af de opskrifter, som har stået på listen hele året er moussaka. Det virker som om, den er gået lidt i glemmebogen på madscenen de seneste par år, hvilket er en skam.

Well.

Samtidig giver det god mening, det er nemlig en ret som kræver tid. Ikke bare simretid, men ren arbejdtid i køkkenet – der er en del processer undervejs.

Og en utaknemlig velvoksen opvask efter. Derfor er det hellere ikke så ofte endda, at moussaka ryger på spisebordet herhjemme, dovenhed længe leve. Jeg er formand for den klub.

Men kender du det?

Når man så endelig får taget sig sammen, tager sig tiden og får lavet den hjemmelavede herlighed, jamen, så lover man sig selv, at den skal på bordet oftere.

Sådan har jeg det med mousakka.

Hver evig eneste gang.

Og den her gang var ingen undtagelse.

Hold nu mavle, det er en forrygende spise! Vi taler nærmest tårer i øjnene og englesang.

Glem alt om en sjasket, smagsløs, optøet moussaka fra en tarvelig restaurant. Come on, du har helt sikkert fået sådan en!

Næ, det her er sådan en moussaka skal være. Fløjlsblød, krydret, vanedannende.

Selv en doven rad, som mig, kan pludselig få krudtet op og snørret forklædet – når englene vælger sådan en omgang skønsang over et måltid.

En af de opskrifter, som har stået på listen hele året er moussaka. Det virker som om, den er gået lidt i glemmebogen på madscenen de seneste par år, hvilket er en skam.

BONUS: Kom opskriften på din madplan – hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op

Det er fuldstændig umuligt ikke at overspise. Så er det sagt!

Du prøver desperat, at klemme en bid og endnu en ned. Vælter omkuld på sofaen. Bobler. Og overvejer, hvornår du kan snige dit i køleskabet med en gaffel og hapse endnu en bid.

Well, du er advaret.

Den her moussaka med aubergine og kartofler er ikke for svagelige sjæle og sarte maver.

Er du sikker på, du kan håndtere det?

Så er opskriften på moussaka her.

Allierer dig med godt selskab, hæld rødvin i glasset og kog derudaf i et par timer.

Knap bukserne op, spis til du revner og spurt hen til sofi’faen…

Moussaka med aubergine og kartofler - opskrift - aftensmad

Moussaka med aubergine og kartofler

Print opskrift Pin opskrift
Tilb. tid40 minutter

Ingredienser

Kødsauce

  • 2 spsk olie
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg, i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk tomatpure
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk kanel
  • 3 tsk oregano
  • 1 tsk sukker
  • Salt/peber
  • 1 dl rødvin
  • 2 spsk rødvinseddike

Fyld

  • 3 aubergine, i 1/2 cm skiver
  • Olivenolie
  • 5-7 kartofler, M, i 0,5 cm skiver´
  • 100 g revet ost, valgfri

Béchamelsauce / morneysauce

  • 50 g smør
  • 50 g hvedemel
  • 5 dl mælk
  • Evt. 50 g parmesan
  • Muskatnød
  • Salt/peber

Top

  • 100 g revet ost
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Kødsauce

  • Varm olie i en stor gryde.
  • Brun oksekødet. Tilsæt løg og hvidløg, svits dem med 2-3 minutter.
  • Kom tomatpure, allehånde, kanel, oregano, sukker, salt og peber i gryden og svits det hele 2-3 minutter.
  • Hæld rødvin og eddike i, skru ned til svag varme og lad det hele simre 15-20 minutter. Rør jævnligt.

Fyld

  • Fordel aubergineskiverne på en (eller to) bageplader med bagepapir. Dryp alle skiverne med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
  • Bag dem ved 175 grader i ca. 10-14 minutter til aubergineskiverne er bløde. De skal ikke få for meget farve.
  • Kog kartoffelskiverne i saltet vand i ca. 6-8 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.
  • Dræn kartoflerne for vand.

Béchamelsauce / morneysauce

  • Smelt smørret i en lille gryde.
  • Drys melet i, mens der hele tiden piskes.
  • Tilsæt mælken gradvist, mens der hele tiden piskes, indtil saucen begynder at tykne.
  • Varm saucen godt igennem.
  • Tilsæt parmesan, salt, peber, muskatnød og pisk det godt i saucen. Smag til.

Moussaka

  • Smør et stor fad.
  • Fordel kartoffelskiverne i bunden af fadet, så de overlapper hinanden.
  • Kom dernæst halvdelen af aubergineskiverne i et lag ovenpå.
  • Hæld alt kødet på og fordel det i et jævnt lag.
  • Fordel resten af aubergineskiverne ovenpå. Drys med ost.
  • Hæld saucen udover toppen og slut af med revet ost.
  • Bag moussakaen ved 180 grader i ca. 30-40 minutter, indtil den er gylden og boblende.
  • Tag den ud og lad den afkøle min. 10 minutter inden servering.

Noter

Tilsæt evt. et æg til saucen for en mere tyk og creme sauce.
Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

 

Previous Post: « 10 fejltagelser jeg lavede som nybegynder i fotografering
Next Post: Cinnamon Bubble Buns | Kanelboller »

Reader Interactions

Comments

  1. Birte

    Super nice opskrift og vegan / vegetarisk livsstil er helt klart vejen frem (Y)
    Prøvede denne opskrift i sidste uge opskrifter.dk/opskrift/moussaka-graesk-lasagne/

    Men synes at din opskrift virker rigtig interessant og moussaka smager jo ih så dejligt, så hvorfor ikke lave det igen :)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Birte

      Tusinde tak, dejligt at høre :)
      Nu er der kød og mælkeprodukter i den her opskrift, så vegetarisk eller vegansk er den dog ikke.

      Mange hilsner
      Louise

  2. H

    Hvorfor er der ikke æg i opskriften når der øverst oppe i artiklen står at saksen skal være med æg?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej H,

      Det er en skrivefejl i blogindlægget – det beklager jeg.

      Æg er udelukkende nævnt som tip i starten af opskriften, hvis saucen skal være ekstra tyk :-)

  3. Finn

    Hej Loui.
    Har lige afprøvet din opskrift for tredie gang, jeg tilslutter mig heppekoret, den er super lækker, jeg suplerede blot med en smule rasp på toppen og et par smørklatter.
    PS: Smager faktisk endnu bedre dagen efter.

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Finn,

      Tusinde tak for feedback – dejlig at høre, at opskriften kan bruges 😊🙏

      Lyder lækkert med et par smørklatter og en smule rasp på toppen – kan forstille mig, at det giver lidt extra crunch 😉

      Og ja, som med lasagne og lignende, så er de rigtige gode dagen derpå, når de lige har fået lov til at “sætte sig”.

      Hav en skøn dag!

  4. Maiken

    Kan den laves dagen før, den skal bruges? Skal lave mad til min mands gæster, hvor jeg ikke selv er hjemme.

    Svar
    • Maiken

      Lige en præcision: Kan man lave den klar dagen før, den skal bruges, og så først komme den i ovnen på dagen?
      Tak.

    • Louiogbearnaisen

      Hej Maiken,

      Det kan du godt – saml den dagen før, men vent med at komme sauce og ost på toppen indtil på selve dagen, og lige inden den kommer i ovnen.

      Håber de kan lide den :-)

  5. Poul Jensen

    Hvor mange personer er opskriften til hvis det er fire rigtig sultne personer

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Poul,

      Tak for din interesse i opskriften.

      Der skulle være nok til fire rigtig sultne personer i denne moussaka :-)

      Du kan evt. lave lidt hvidløgsflutes til, en omgang tzatziki samt en god salat – så er jeg sikker på, at ingen går sultne fra bordet :-)

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet.

      Hav en fortsat god dag.

  6. hanaa

    Kan man undlade rødvin? Hvis ja, hvad kan du anbefale at man erstatter det med? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hanaa,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Du kan sagtens undlade rødving og i stedet bruge vand :-)

      Hav en skøn dag!

  7. Lone Alber

    Hej ville man kunne lave det hele, samle den altså om formiddagen og så først bage den om aftenen?

    Svar
    • Loui

      Hej Lone,

      Tak for dit spørgsmål til opskriften.

      Ja, man kan godt samle den om formiddagen og så først bage den om aftenen.

      Jeg håber moussakaen smager dig :-) Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

      Ha en dejlig dag.

  8. Carsten Solberg

    Hej Loui

    Hvordan med Allehånde / Alle hænderne , skal de knuses, eller anvendes hele?

    Kh. Carsten

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Carsten

      Allehånde skal være stødt.

  9. Maria

    Hej :)
    Så er retten hermed afprøvet og spist og hold nu fast hvor er den lækker. Det er første gang vi prøver at lave musakka selv og det er ikke den sidste. Min mand spiste til han var ved at revne. Og vores søn som ellers er så forskrækket overfor nye ukendte ting, han spiste 2 store portioner. Så 10 tommel op for den.
    Mvh. Maria.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Maria

      Hvor er det forrygende, at høre – tak :)

  10. Lisbeth

    Hej. Jeg har afprøvet flere versioner af moussaka, men denne er klart den bedste ☺️

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Lisbeth

      Glad for at høre du kunne bruge opskriften :)

  11. Rasmus

    Moussaka har altid været en af mine livretter. Men det her er godt nok noget at det bedste jeg har smagt. Super god smag med kanel og rødvin. Vi fik hvidløgsflutes og tzatziki til (med tyrkisk yoghurt). Min nye yndlings opskrift.

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Rasmus

      Dejligt du kunne bruge opskriften :)
      Og lyder toplækkert med hvidløgsflutes og tzatziki til.

  12. Milda Jensen

    Min datter er vild med moussaka som babymad :) derfor ville jeg prøve at lave det selv. Og det var en succes! Smager fantastisk og bliver sikkert lavet igen, denne gang en dobbelt portion :) også godt, når man har kartofler til overs, men gider ikke lave biksemad (igen…)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Milda

      Skønt at høre at opskriften kunne bruges :)

  13. Anne Sofie

    Jeg afprøvede moussakkaen herhjemme i aften, og det var en succes – også hos kødelskeren af min kæreste. Jeg ville dog putte lidt mindre kanel i næste gang eller måske undvære den helt, men det er jo en smagssag :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anne Sofie

      Dejligt at høre :)

  14. Jeppe

    Der mangler lige et udklækket æg eller 2 i bechamel saucen, så er den perfekt

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Jeppe

      Det er jo en smagssag :)

  15. Ronja

    Det lyder virkeligt lækkert! Tænker det skal prøves i morgen.
    Lige et spørgsmål. Er det 1 eller 3 hele auberginer, der skal bruges? :-)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Ronja

      Det er 3 auberginer, som skal bruges :)

  16. Helle

    Lyder MEGALÆKKERT, den skal helt sikkert afprøves:-D

    Svar
  17. Emilie

    Uha det lyder altså virkelig godt! Jeg er sådan en stor fan af moussaka, jeg har prøvet både vegetarvariationen og kødvariationen. Din opskrift skal helt klart også prøves en dag – forhåbentligt snart ;)

    Svar

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.


guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 .. 100% garanti for hvidløgsånde 😮‍💨😄 ..med de her små hvidløgsbrød med 2x ost!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemmest er det at hive posen med de to færdigbiksede hvidløgsflutes op af køledisken. Men skal du lige prale lidt ekstra henover weekenden, så napper du de her hvidløgsbrød med ikke bare ost..men dobbelt op på ost 🙌 Glem alt om at få den skive brød, hvor Hatting var nærig med smørret. Her er rigelig smør, hvidløg og ost til alle 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lavet hvidløgsbrødene i mini-udgave, som en hurtig hapser..snack til 🍷🍺 Er du mere på et hvidløgsbrød til aftensmad, så drop at dele trekanterne og lav i stedet store horn. Nap opskriften herunder.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvidløgshapser med ost 🧄🧀🥐
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 rulle croissant-dej (eller hjemmelavet, blød dej, evt. pølsehornsdej)
50 g blødt smør
1 fed hvidløg, presset
1/4 tsk hvidløgspulver
1 spsk friskhakket persille 
6 spsk revet parmesanost
50 g revet mozzarella

Bland smør, hvidløg, hvidløgspulver og persille sammen. 
Fold dejen ud og del i trekanter. Smør hver trekant med hvidløgssmør og drys med parmesan. Del trekanten i to på langs og kom revet ost på den brede ende. Rul hver af de smalle trekanter sammen omkring osten til et horn.
Læg på bageplade med bagepapir. Bag ved 180 grader i ca. 10 minutter til de gyldne og bagte. Server lune.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Note: Jeps, du kan sagens bruge en pre-made hvidløgssmør, hvis det skal være ræ’tig nemt 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#hvidløgsbrød #madinspiration #appetizers
Cremet pasta med bacon, svampe og parmesansauce 😋 Jeps, vi er ude i alt-i-en-pande, 20 ..23 minutter og så er den helt nemme aftensmad klaret👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Er du på endnu mere mæthed? Steg er par kyllingfileter inden, du kaster svampene på panden. Eller hey, måske der er en rest lørdagskylling, som lurer i køleskabet. Den tilsætter du bare sammen med spinaten og får lunet igennem lige inden servering ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find den cremede pastaret med flere tips ovre på bloggen nu (link i bio og story) 👉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madinspiration #nemaftensmad #lækkermad #pastarecipe #onepanmeal
Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella Nutellafyldte pandekager 🤭🥞 Vild med nutella på pandekager (eller kender du nogen, som er😄)?, så er de her geniale til weekenden! Tykke, amerikanske brunch pandekager med nutella bagt ind i midten 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sådan laver du pandekagerne:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Sæt en stor tsk nutella på et stykke bagepapir og smør ud til 7 cm i diameter.
2️⃣ Kom i fryseren indtil nutellaen er gennemfrossen - ca. 1 time.
3️⃣ Forbered en brunch-pandekagedej 👉find link til opskrift i profil og story (og har du ikke kærnemælk, så brug mælk og udelad natron i opskriften - det har jeg gjort ved dem her).
4️⃣ Kom pandekagedej på en pande. Løsn med en kniv den frosne nutella og kom den straks ovenpå pandekagedejen. Fordel ca. 1
spsk dej på nutellaen, så den er skjult. Bag pandekagen færdig og spis løs ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og jeps, de kan også sagtens fryses og nemt lunes 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#brunch #brunchideas #pandekager #madtilbørn #nutella #morgenmad
Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så Cremet one pot pasta på 20 minutter ⏱️ Og så er det bare at hive panden på bordet, finde gaflen frem og dykke ned i en forrygende omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften ovre på bloggen med guide til sagen (link i profil og story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemmad #onepotpasta #onepotmeal #madinspiration #nemaftensmad #aftensmad
Nutella-roser til fredagen og weekenden med 🌹☺️ Jeps, de kræver lidt fingerfærdighed, men så har du også de fineste små “happere” til kaffen fyldt med Nutella ..marcipanremonce, vaniljecreme eller den gode marmelade - du bestemmer 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nutellaroser (12 stk)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10 g gær
1 dl mælk
1 æg
2 spsk sukker
1 nip salt
100 g blødt smør
Ca. 250 g hvedemel
Nutella 
1 æg , til pensling
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Rør gæren ud i mælken og rør ægget i.Tilsæt sukker, salt, halvdelen af melet og rør det hele godt sammen.
2️⃣ Tilsæt det bløde smør og ælt det i dejen – tilsæt mel lidt efter lidt.
3️⃣ Dæk skålen med madfilm og lad dejen hæve i 1 time.
4️⃣ Del dejen i 12 stykker og form til kugler. Rul en kugle ud til en cirkel. Lav 4 snit 3/4 del ind mod midten på hver side af cirklen.
5️⃣ Læg en stor tsk nutella på midten og fold siderne skiftevis op omkring nutellaen. Fold dejsnipperne rigtig godt(!) ind under bunden, så de ikke bobber op under bagning. 
6️⃣ Læg roserne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. 
Bag ved 200 grader (alm. ovn) eller 175 grader (varmluft) i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
7️⃣ Tag nutellaroserne ud og lad dem afkøle på en bagerist.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#fredagskage #nutella #kageinspiration #bageglæde #nutellacake
Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør ti Annonce @visit.dubai Forårets bedste tilbehør til aftensmad ☺️ For den klassiske tabbouleh har fået ekstra bid med gode, mættende kerner i stedet for bulgur. Og lige til et stykke kylling, så er der toplækkert tilbehør, som giver baghjul til både pastasalat og de klassiske kartofler i ovnen 😊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fuld blæs på feriestemningen? ☀️ Server med krydrede oksespyd og grillet halloumisalat og så er det bare at spæde op med hjemmebagte (eller bragte) naanbrød og du sidder næsten under palmen i Dubai med bukserne ‘brattet’ godt op over de blege vinterankler 🌴😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find opskriften på hele molevitten i den nye, gratis kogebog nu (link i bio og story) 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#visitdubai #dubaicookbookdenmark #madinspiration #tabbouleh #nemmad #aftensmad #sundmad #lækkermad
5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen 5 ekstra-gode sandwich til madpakken, weekendturen (eller hvis det er rugbrødsdag på madplanen, den ikke rigtig rykker i smagsløgene og du liiige skal have den spiffet lidt op 😄)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiv det gode grydebrød, heftige surdejsbrød eller hjemmebagte rugboller op af fryseren - eller sus forbi favoritbageren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og fyld løs:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Bagels med Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Grydebrød med steak-rester, bacon og løgmarmelade (eller syltede rødløg)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Rugboller med hjemmelavet hønsesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Surdejsbrød med æggesalat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟Baguettes med hønsesalat på græsk yoghurt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er bare at mixe og matche i dit brød - om du er på kylling, æg, vegerarsagen eller måske har en rest lørdagssteak i køleskabet 😋 Hvad siger du, hvad er du på? 😃🥪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Find alle de nemme sandwich-opskrifter ovre på bloggen under “frokost og madpakke” (link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakke #madinspiration #sandwich #nemmad
Hurtige butterdejssnacks med pesto, ost og skinke Hurtige butterdejssnacks med pesto, ost og skinke 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemme, sprøde og knasende perfekte til weekenden - om det er til det gode glas rødvin, lækre mocktail eller bare som en hurtig happer, når du lige skal prale lidt over for gæsterne, mens de venter på den indbagte mørbrad.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Nap opskriften ovre på bloggen (link i profil og story nu)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#appetizers #snacks #butterdej #nemmad #puffpastry
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework