• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Nutella Bites

Overspringshandlinger gøres bedst i køkkenet for mit vedkommende, og de her projektskrivningsuger er ingen undtagelse. Først på ugen modtog jeg en skøn pakke fra “Princip”, indeholdende en masse lækre produkter. Et af produkterne var kakao-smørepålæg, også kendt som nutella i min verden. Jeg sværger til den rigtige Nutella, men udgaven fra Princip var faktisk ikke helt gal. Den har en intens kakaosmag, hvilket gør den mere “voksen” og mere “rig” på smag.

Efter at have smagt på den, vidste jeg præcis hvad den skulle bruges til! Nemlig disse Nutella Bites fra den amerikanske blog; Mississippi Kitchen.

Den intense kakaosmag, sammen med den sprøde bund og den søde top er super lækkert. Ja, troede jeg kunne lave høje bites, men de gik en smule galt, da toppen simpelthen ikke ville blive bagt – så det endte med kagen fik 1 time i ovnen. Det kan IKKE anbefales, da både bund og top bliver alt for sprøde, når midten endelig er færdig!
Så hold dig til opskriften og bag en lav kage – top og bund skal være lige høje.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Dekorer gerne kagen med nødder inden den bages eller med smeltet chokolade, når den er afkølet.


Nutella bites - kage med nutella

Nutella Bites

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

Bund til Nutella Bites

  • 100 g smør
  • 50 g sukker
  • 150 g mel
  • 1 nip salt

Nutella-masse

  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 150 g nutella/ chokolade smørepålæg
  • 60 g mel
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Bund til Nutella Bites

  • Bland sukker, mel og salt i en skål
  • Smuldr smørret i og tryk dejen sammen - tilsæt evt. 1/2 spsk vand, hvis dejen er svær at samle.
  • For en lille bradepande med bagepapir og tryk dejen ud heri. Den skal være 0,5 cm i tykkelse. Prik bunden med en gaffel.
  • Bag bunden ved 180 grader i ca. 15 minutter (den skal være lidt gylden i kanterne).

Nutella-masse

  • Pisk æg og sukker sammen til en tyk, hvid og skummende masse. Tilsæt nutella og mel og pisk det i.
  • Fordel massen på den forbagte bund. Kom kagen tilbage i ovnen og bag den videre i ca. 25 minutter.
  • Når overfladen er "puffet" op og kun lige bagt, tages kagen ud. Den må endelig ikke få for meget.
  • Køl kagen helt af, inden den skæres i passende stykker.
  • TIP: Kagen kan fryses

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

Previous Post: « Amerikanske bagels
Next Post: Remoncehorn med marcipan & æblehorn med marcipan »

Reader Interactions

Comments

  1. Amanda

    Hej :)
    Dejlig nem opskrift og den smager godt af nutella. Jeg har dog haft lidt problemer med at kagen er flydende inden i, lige meget hvor længe ekstra jeg giver den i ovnen.

    Har du nogle fif til hvordan jeg kan få den mere fast? Eller fortælle hvad jeg gør forkert? :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Amanda,

      Hmm, der må jeg simpelthen blive dig svar skyldig – det har jeg aldrig selv oplevet.

      Prøv eventuelt at bruge en større form, så kagen ikke blive for høj – så er der større chance for at den bliver gennembagt. Eller hvis du har brugt varmluft, så skift til alm. ovn. En metalform kan også være en stor hjælp, så ovenen fordeler varmen bedre. Men ja, hvad det lige er, de ved jeg sørme ikke.

      Prøv igen og lad mig høre om resultatet!

  2. Anna

    Hej! Hvor mange personer svarer opskriften ca til?:)

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Anna,

      Uh ha, det er lidt svært at svare på – det kommer helt an på, hvor store stykker du skærer, hvor meget hver person spiser osv. men den bradepande jeg brugte var 40×30 😊

      Håber det kan hjælpe dig lidt på vej…

      Hav en super dag!

  3. Helga Jepsen

    Hejsa
    Jeg er utroligt skuffet over udkommet af denne kage, den smager blot af mel. Jeg har gjort som opskriften sagde, men alligevel er den blevet tynd som papir. Det er simpelthent for dårligt, nu har jeg spildt 1 af mit liv og mit sidste nutella

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Helga,

      Beklager at resultatet ikke blev som forventet – det er så træls, når det sker!

      Jeg har ikke selv oplevet, at de fik en melet smag eller blev tynde i det – tværtimod! Så hvad der kan være gået galt, ved jeg ikke lige…

      Hav en fortsat dejlig dag!

  4. Louise

    Er det alm ovn eller varmluft???

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Louise,

      Det er altid alm ovn med mindre andet er nævnt i opskriften :-)

      God bagelyst!

  5. Leif Grau Christensen

    Min kage hæver ikke det mindste. Hvad kan det være. Jeg har fuldt opskriften 100 %

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Leif,

      Hmm det lyder mærkeligt…

      Æggene vil normalt få massen til at hæve, hvis du har pisket dem skummende og lyse med sukker. Så det ved jeg simpelthen ikke…der må jeg være dig svar skyldig….

  6. Bertram

    Hej har kagen fået nok hvis massen stadig væk er flydende inden i

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bertram,

      Nej, det har den desværre ikke…giv den lidt mere tid i ovnen næste gang og tjek f.eks. med en kødnål, om den er færdigbagt, inden du tager den ud af ovnen.

      God bagelyst!

  7. Christina

    Kunne det fremgå bedre ved ingridienserne, hvad der skal bruges til hvad? Feks vedr mel, fremgår det egentlig kun i kommentarerne, hvor meget mel til hvilket lag :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Opskriften er nu opdateret – håber det er lettere at se, hvad der skal bruges til hvad nu :-)

      God bagelyst!

  8. Hiba

    Hej :) jeg har prøvet at piske æggene til en tyk hvid skummende masse, men det fungerer ikke så godt. Er det hele ægget jeg skal bruge eller er det kun æggehvide?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hiba,

      Det er hele ægget, som skal piskes sammen med sukkeret 🙂

      Hav en fortsat dejlig dag!

  9. Annette

    Hej med dig
    Kan kagen muligvis bages dagen før og stadig være god dagen efter? Skal den i så fald så opbevares i køleskabet eller stå ude overdækket indtil den skal serveres? :-)
    Hilsner fra Annette

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annette,

      Tak for dine spørgsmål til opskriften.

      Ja, du kan godt bage kagen dagen før. Den skal helst stå ude, ellers bliver bunden blød.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig weekend!

  10. Rebecca

    Hej Loui,
    Tak for en masse inspiration til fremtidige projekter ;-)
    Jeg vil lige høre dig, skal der bruges 60g mel ved både trin 1 og 5 eller hvordan? :-)

    Mvh,
    Rebecca.

    Svar
    • Loui

      Hej Rebecca

      Velbekom – godt det kan bruges :) Nej, det er 150 g mel ved trin 1 og 60 g mel ved trin 5 :)

  11. kamilla

    Hvor stor er bradepanden?? :)

    Svar
    • Loui

      Jaaa, tror den var 40×30 :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Madpakke-muffins spækket med lige det fyld, du er Madpakke-muffins spækket med lige det fyld, du er vild med - de dur nemlig med det meste 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg gik med laks og spinat. Og nåhr ja, squash, cheddarost og bacon 🥓☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pisk, bland, bag.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og så er der nemme, saftige madmuffins til madpakken, frokosten eller den der brunch, hvor du lige mangler det ekstra hit på sidelinjen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap opskriften ovre på bloggen nu (link i bio og story) + 7 ekstra ideer til fyld, som du måske allerede har på lager, som rest i køleskabet eller fryseren 👋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madpakkeinspiration #madinspiration #brunchideas #nemmad #madtilbørn #sundmad
Januars hitliste var.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Januars hitliste var..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Lunere himmelstrøg med Marrokansk salat, tomatsuppe til snuen og Havregrynsbarer i kaffepausen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Endnu mere salat med quinoa (for posen er uendelig), den hurtige laks i grøn karry, et smut til Indien med fuld spark til smagsløgene med Tandoori kylling og kæmpehittet pizzapakker.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Og så for at slutte helt nemt af efter en liiidt lang og sjasket januar, men alligevel helt på toppen: de der Nutella brownies med kun 3 ingredienser.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad var din favorit i januar? 😀😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nemaftensmad #madpakke #kagetid
Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃 ⠀⠀⠀ Nutella brownie med 3 ingredienser! 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yup, det bliver ikke meget nemmere! 

Hiv nutella, æg, mel frem. 

Pisk, vend, bag. 

Og på 20 minutter (inkl. opvask), så har du perfekte brownies 👌

Ikke sådan tandklæbende fudgy. Eller chokoladekage-tør. Niks, men lige med den der helt rigtige konsistens, så de forsvinder i en ruf 😋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Nap opskriften på brownies ovre på bloggen nu (link i bio og story) 🤎 ..og jep, de er også gode med både hakket chokolade eller nødder vendt i ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#madinspiration #nutellalovers #kage #brownies #nemkage #snack
Den ultimative Tandoori kylling 🍗 Spækket med Den ultimative Tandoori kylling 🍗

Spækket med smag og genialt match til den hurtige salat fra i går 🙌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så nem omgang?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nææ 😉 Du kommer til at bruge 17 minutter foran krydderihylden i supermarkedet. Du ved, lure og lure – det er altid helt umuligt at skelne krydderierne fra hinanden og finde dem, som man skal bruge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nå. Hjem med rovet, tømme et helt skab, så der er plads til duftende dåser, glas og breve. Men så er du også helt klar på indisk paaaarty – resten af året! ..du skal jo igennem dit nye arsenal af krydderier 😄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Du kan selvføjelig også nappe den nemme og købe en bøtte færdig tandoori krydderi-mix - næsten ingen løftede øjenbryn herfra ☺️
Uanset hvad du er på, så krudt op for smagsfesten med Tandoori kyllingen her og måske et hjemmebagt naanbrød? Du finder det hele ovre på bloggen (link i bio og story) 🧡
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#aftensmad #aftensmadinspiration #indiskmat #kylling #lækkermad
Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder Vitaminbomben af en salat spækket med gulerødder, rødbede, spinat og forårsløg. Bobbet op med mættende kikærter og quinoa. Mixet med persille og forårsløg. Og så lige en skarp vinaigrette dressing til at samle hele molevitten 👌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Knas? Giv salaten et drys ristede græskar eller hakkede, saltede mandler.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Endnu mere? Feta er slet heller ikke dumt, det samme med rest grillet kylling i tern, hvis du kaster salaten i madpakken 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #salatbowl #saladrecipe #sundmad
Den ene ting, som mangler i din kaffepause ☺️👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Havregrynsbarer med chokolade 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nemt, let og lækkert, - og næsten kunne forveksles med en halvsund myslibar. Det er de ikke. Til gengæld er de et hit til kaffepausen her i ugen: Om du bare er dig. Har andre med på arbejdsholdet slash studieholdet eller en familie, som kigger forbi i weekenden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Skal der ekstra til? Bob dem op med:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Smeltet chokolade lige smurt på toppen
✨Ekstra knas med hasselnødder, mandler eller valnødder i 
✨ Tørret frugt, hvis du er på det hold .. rosiner, tranebær, abrikoser
✨ Smag af vanilje, revet appensinskal eller et hiv kanel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Opskriften dur med det hele (find link i bio og i story)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag hvem du vil dele en havregrynsbar med i din kaffepause? 😃👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#kageinspiration #kaffeogkage #nemmad #snackideas #kage
Træt af kålsalat? Nap den her 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sprælsk marrokansk-inspireret salat gulerødder, kikærter og quinoa. Lige vendt med en krydret dressing og så er der lækker, mættende salat og tilbehør til aftensmad og madpakken med 💯
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Den helt nemme? pre-revne gulerødder, kikærter på dåse og forkogte quinoa. Så det næsten bare at blande 😁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Find salaten ovre på bloggen (link i bio og direkte link i story) 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #sundmad #madinspiration #vegetarianrecipes #madpakke
5 aftensmadsretter på under 30 minutter ⏰
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Okay, jeg overvejede 10, for arkivet bugner af hurtige opskrifter. Men du får 5 🖐️ 

De 5 opskrifter, som er ekstra geniale til januar – og februar med. Både på råvarer, nemhed og (fuld blæs på) smag. For lad os bare være ærlige her; der skal altså sparkes lidt ekstra gang i de lunkne smagsløg i de her måneder 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det gør vi her. Både med laks, kylling, oksekød og vegetarisk 👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce 
🔥 Curry med blomkål, kartofler og kikærter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Tunesisk-inspireret gryde med kylling og couscous⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 Laks i grøn karry
🔥 Kartoffel- og porresuppe med bacon

Hvilket hold er du på? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
(Du finder dem alle pakket og klar ovre på bloggens forside nu - link i bio)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#nemaftensmad #madinspiration #hurtigmad #sundmad #30minutemeals
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2023 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework