• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Louiogbearnaisen

madblog med nemme og lækre mad opskrifter + tips til madfotografering og foodstyling

  • Blog
  • Opskrifter
  • Foto-guides
  • Om
  • Kurser
  • Kontakt

Nutella Bites

Overspringshandlinger gøres bedst i køkkenet for mit vedkommende, og de her projektskrivningsuger er ingen undtagelse. Først på ugen modtog jeg en skøn pakke fra “Princip”, indeholdende en masse lækre produkter. Et af produkterne var kakao-smørepålæg, også kendt som nutella i min verden. Jeg sværger til den rigtige Nutella, men udgaven fra Princip var faktisk ikke helt gal. Den har en intens kakaosmag, hvilket gør den mere “voksen” og mere “rig” på smag.

Efter at have smagt på den, vidste jeg præcis hvad den skulle bruges til! Nemlig disse Nutella Bites fra den amerikanske blog; Mississippi Kitchen.

Den intense kakaosmag, sammen med den sprøde bund og den søde top er super lækkert. Ja, troede jeg kunne lave høje bites, men de gik en smule galt, da toppen simpelthen ikke ville blive bagt – så det endte med kagen fik 1 time i ovnen. Det kan IKKE anbefales, da både bund og top bliver alt for sprøde, når midten endelig er færdig!
Så hold dig til opskriften og bag en lav kage – top og bund skal være lige høje.

BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage – hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide

Dekorer gerne kagen med nødder inden den bages eller med smeltet chokolade, når den er afkølet.


Nutella bites - kage med nutella

Nutella Bites

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

Bund til Nutella Bites

  • 100 g smør
  • 50 g sukker
  • 150 g mel
  • 1 nip salt

Nutella-masse

  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 150 g nutella/ chokolade smørepålæg
  • 60 g mel
Opskriften fortsætter efter annoncen

Sådan gør du

Bund til Nutella Bites

  • Bland sukker, mel og salt i en skål
  • Smuldr smørret i og tryk dejen sammen - tilsæt evt. 1/2 spsk vand, hvis dejen er svær at samle.
  • For en lille bradepande med bagepapir og tryk dejen ud heri. Den skal være 0,5 cm i tykkelse. Prik bunden med en gaffel.
  • Bag bunden ved 180 grader i ca. 15 minutter (den skal være lidt gylden i kanterne).

Nutella-masse

  • Pisk æg og sukker sammen til en tyk, hvid og skummende masse. Tilsæt nutella og mel og pisk det i.
  • Fordel massen på den forbagte bund. Kom kagen tilbage i ovnen og bag den videre i ca. 25 minutter.
  • Når overfladen er "puffet" op og kun lige bagt, tages kagen ud. Den må endelig ikke få for meget.
  • Køl kagen helt af, inden den skæres i passende stykker.
  • TIP: Kagen kan fryses

Del din mad med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen - det bedste er at se en opskrift blive brugt af dig :-)

Previous Post: « Amerikanske bagels
Next Post: Remoncehorn med marcipan & æblehorn med marcipan »

Reader Interactions

Comments

  1. Helga Jepsen

    Hejsa
    Jeg er utroligt skuffet over udkommet af denne kage, den smager blot af mel. Jeg har gjort som opskriften sagde, men alligevel er den blevet tynd som papir. Det er simpelthent for dårligt, nu har jeg spildt 1 af mit liv og mit sidste nutella

    Svar
    • Loui&bearnaisen

      Hej Helga,

      Beklager at resultatet ikke blev som forventet – det er så træls, når det sker!

      Jeg har ikke selv oplevet, at de fik en melet smag eller blev tynde i det – tværtimod! Så hvad der kan være gået galt, ved jeg ikke lige…

      Hav en fortsat dejlig dag!

  2. Louise

    Er det alm ovn eller varmluft???

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Louise,

      Det er altid alm ovn med mindre andet er nævnt i opskriften :-)

      God bagelyst!

  3. Leif Grau Christensen

    Min kage hæver ikke det mindste. Hvad kan det være. Jeg har fuldt opskriften 100 %

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Leif,

      Hmm det lyder mærkeligt…

      Æggene vil normalt få massen til at hæve, hvis du har pisket dem skummende og lyse med sukker. Så det ved jeg simpelthen ikke…der må jeg være dig svar skyldig….

  4. Bertram

    Hej har kagen fået nok hvis massen stadig væk er flydende inden i

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Bertram,

      Nej, det har den desværre ikke…giv den lidt mere tid i ovnen næste gang og tjek f.eks. med en kødnål, om den er færdigbagt, inden du tager den ud af ovnen.

      God bagelyst!

  5. Christina

    Kunne det fremgå bedre ved ingridienserne, hvad der skal bruges til hvad? Feks vedr mel, fremgår det egentlig kun i kommentarerne, hvor meget mel til hvilket lag :)

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Christina,

      Opskriften er nu opdateret – håber det er lettere at se, hvad der skal bruges til hvad nu :-)

      God bagelyst!

  6. Hiba

    Hej :) jeg har prøvet at piske æggene til en tyk hvid skummende masse, men det fungerer ikke så godt. Er det hele ægget jeg skal bruge eller er det kun æggehvide?

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Hiba,

      Det er hele ægget, som skal piskes sammen med sukkeret 🙂

      Hav en fortsat dejlig dag!

  7. Annette

    Hej med dig
    Kan kagen muligvis bages dagen før og stadig være god dagen efter? Skal den i så fald så opbevares i køleskabet eller stå ude overdækket indtil den skal serveres? :-)
    Hilsner fra Annette

    Svar
    • Louiogbearnaisen

      Hej Annette,

      Tak for dine spørgsmål til opskriften.

      Ja, du kan godt bage kagen dagen før. Den skal helst stå ude, ellers bliver bunden blød.

      Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

      Hav en dejlig weekend!

  8. Rebecca

    Hej Loui,
    Tak for en masse inspiration til fremtidige projekter ;-)
    Jeg vil lige høre dig, skal der bruges 60g mel ved både trin 1 og 5 eller hvordan? :-)

    Mvh,
    Rebecca.

    Svar
    • Loui

      Hej Rebecca

      Velbekom – godt det kan bruges :) Nej, det er 150 g mel ved trin 1 og 60 g mel ved trin 5 :)

  9. kamilla

    Hvor stor er bradepanden?? :)

    Svar
    • Loui

      Jaaa, tror den var 40×30 :)

Skriv en kommentar: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Louiogbearnaisen - altid sulten

For dig, som er ualmindelig glad for nem mad, velsmagende øjeblikke og mundvandsløbende madbilleder - gerne tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre.
Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

Kontakt Louise

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Gør som over 22.000 andre

Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

guide til fotoudstyr

Footer

Følg @louiogbearnaisen på Instagram

Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og Alt godt i én pande med kylling. 30 minutter. Og der er serveret. Genial aftensmad til de der dage, hvor det skal være nemt ☺️☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og den her sag med kylling og kartofler i spinat/parmesansauce er en alt-i-en-favorit, som bare storhitter på bloggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Har du prøvet den? 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvis ikke, så sus over på bloggen (link i bio) og kast den på næste uges madplan 📋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aftensmad #madinspiration #nemmad #kylling #hurtigmad #madplan #onepotmeal
FREDAGSKAGE: Rabarbercrumble 🌸
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Syrlige, søde rabarber. Pakket ind i sprød, lun crumble. Og med 3-4 scoop is …uh, eller lige en omgang cremefraiche rørt med vanilje 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
35 minutter, så kan du dykke ned i herligheden 🥄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det var planen herfra. Den helt store ske, et lunt hjørne på terrassen og en god podcast i ørene. Meeen med udsolgte rabarber og dem i haven, der kun lige kigger op over jorden, så må planen nok justeres ..til en lørdagscrumble, når jeg har været på jagt 😄

Har du til gengæld rabarber på lager, så nap opskriften ovre på bloggen nu (eller smid en 😋, så sender jeg dig det direkte link til rabarbercrumblen ☺️)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
God weekend ☀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fredagskage #kageinspiration #rabarber #bagetid #crumblecake #rabarbercrumble #fredagsfeeling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ingen bagning.⁠ Ingen baks.⁠ ⁠ Okay, du skal Ingen bagning.⁠
Ingen baks.⁠
⁠
Okay, du skal lige have gang i 3 skåle og en mellemvask af piskeris til håndmixeren.⁠
⁠
Men altså..⁠
⁠
Næsten ingen baks 😄⁠
⁠
Det er bare “riiitch”, at hive posen til chokolade-påskeæggene op, kaste dem på toppen og håbe på gæsterne ikke spiser hele molevitten af den her..⁠
⁠
Cheesecake med citron - og små påskeæg.⁠
⁠
Den er nemlig også god dagen efter 😋⁠
⁠
Nap opskriften til påskeferien ovre bloggen (smid en 👋, hvis du lige skal have det direkte link) 
⁠
Og husk: i aften kl. 21.00 lukker dørene (og tilbuddet) for Foodstyling Masterclass, så skal du med, så er det oppe over ⏰☺️ Klik på link i bio ⁠
⁠

#cheesecake #kageinspiration #påskekage #bagetid #sødesager #påskeæg #kage 
⁠
⁠
Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt Chokoladekage? Banankage? Bananbrød? Den er lidt af den hele. En hybrid. Lad os sige banan-chokoladekage 😀

Svampet, saftig og spækket med chokolade.

Og opskriften er nem; ingen fedteri med piskning af smør og sukker (som altid flyver rundt i hele køkkenet). Det er næsten bare at få fyldt kanden med kaffe og råbe weekend 😊

Og sådan en kunne jeg snildt bruge en halv af på et madbillede for år siden 👀.

Lækker kage, frem med kameraet. Flytte rundt. Tage billeder fra 1, 2, 3, ..7 vinkler. Ny opstilling. Justere kameraet. Om igen. Og igen.

…3 timer, 274 billeder, køkkenet var k-a-o-s og ud af de 274 billeder .. well, der var det måske 3 billeder, som sad i skabet. Eller de lignede egentlig ikke helt de billeder, som jeg havde håbet på. 

Foodstyling endte oftest i halve dage med frustration over ikke, at kunne være kreativ og finde på en smart foodstyling på kommando 🤦‍♀️

Måske har du også prøvet det her med winge den? Prøve dig frem. Eller tro på, at du burde finde på en smart foodstyling på kommando? 

Problemet er bare, at det er virkelig svært. Og det betyder altså ikke, at du er håbløs til foodstyling (det bildte jeg mig selv ind i alt for lang tid). 

I stedet skal du bruge 5 minutter på planlægning. 

For det at være forberedt er det halve af et godt madbillede ✨ 

👉 At vide hvilken baggrund, som du skal bruge. Hvilket props. Komposition. Vinkel, der er bedst. Hvor lyset skal ramme. Hvordan du vil indstille dit kamera. Hvor du skal bruge dit billede og til hvem - alt så du ved præcis, hvilke værktøjer og konkrete metoder, du skal bruge for at komme derhen.

Og sammen med et specifikt workflow, så bliver billederne bliver markant bedre (og du kan fotografere langt hurtigere 🙌 ).

Det kan du nemt lære - lige nu kan du springe med på Foodstyling Masterclass til forårspris (+5 sprøde bonusser). Mit step-by-step online kursus, hvor du lærer at at planlægge, opbygge, style, fotografere og redigere gode madbilleder med enkle metoder og teknikker 📸😀⁠
⁠⁠
Vi er hele vejen rundt, så du ikke skal gætte, håbe på det bedste og tro på du bare ikke har ‘det’. ⁠⁠
⁠⁠
Det har du 💪⁠

Kom med og krudt op for dine madbilleder. Klik på link i bio
Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet o Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

Pizzasnurrer! 

Eller det er faktisk lyv.

Vi er mere ude i en jaa…hip pizza-svirvel 😄

Geniale både på madpakken og som lækre madbrød 😋

Både med den helt nemme tomatsauce og lige din favorit ost eller varierer med en af dem her:

👉 Pesto 
👉 hvidløgs- eller kryddersmør
👉 flødeost med smag 

Nap opskriften ovre på louiogbearnaisen.dk (link i bio), dobbelt op og frys ned - så er madpakken klaret helt ind i april ☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#madpakke #madpakkeinspiration #madtilbørn #pizzasnegle #pizzasnurrer #frokosttid #børnikøkkenet #mellemmåltid #madfotograf #bagetid #lunchideas #foodblogfeed #foodphotographyandstyling
Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kar Nemme og lækre æggemuffins fyldt med skinke, kartofler og spinat 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lige hevet på brunchbordet, måske til påske? Eller bare som nem, mættende snack på madpakken - de er ret geniale.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Og endnu bedre, så kan de varieres i det uendelige 😃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nap listen med de 7 ekstra ideer til fyld og den spritnye opskrift på de forrygende gode æggemuffins ovre på bloggen nu (link i bio og story)☺️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#æg #æggemuffins #æggekage #brunchideas #morgenmadsinspiration #madpakke #madinspiration #sundmad #proteinrecipes #madfotograf #brunchbuffet #børnikøkkenet #lunchboxideas #frittata #eggmuffins #foodblogfeed #foodphotographyandstyling 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at Hvad siger du til et stykke (eller 3) lige til at starte ugen på? 😋🫖🍋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#citronkage #bageglæde #kagetid #kageinspiration #madfotograf #mandagsinspo #foodstylish #lemoncake #foodblogfeed #droolclub 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀 Find det h Grønt tilbehør til aftensmaden? 👀

Find det hele eller halve blomkålshoved nede i grøntsagsskuffen. 

Skær ud i skiver. 

Ind i ovnen. 

Bag 25 minutter. 

Top med grøn pesto og pinjekerner. 

(..saltede mandler er også et hit, hvis du ikke lige her pinjekerner på lager og hey, det samme er et gavmildt drys revet ost på toppen inden bagning 😋)

Og du har lækre, nemme (og top hippe) blomkålssteaks, der dur til det meste 😃🙌

#blomkål #tilbehør #nemaftensmad #vegetarianrecipes #vegetarmad #sundmad #madfotograf #madinspiration #söndagsmiddag #madfotografering #cauliflowerrecipes #cauliflowersteak #madspild #buzzfeedfood #onmytabletoday #foodblogfeed #foodstylingandphotography
Følg @louiogbearnaisen

Mere sulten? Få nye opskrifter, tips og guides!

Privacy Manager
Cookie-og privatlivspolitik

Copyright © 2022 · www.louiogbearnaisen.dk

Foodie Pro Theme On Genesis Framework