Go Back
coleslaw - opskrift på nem coleslaw med gulerødder og spidskål

Coleslaw

Ingredienser

  • 300 g gulerødder
  • 300 g spidskål - eller hvidkål
  • 50 g cornichoner - eller syltede agurker
  • 1/2 dl friskhakket persille - kan udelades
  • 50 g mayonnaise
  • 200 g cremefraiche 18% - eller 9%
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 spidskommen (det hemmelige touch)
  • 1/8 tsk chili
  • 2-4 spsk citronsaft
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Dressing

  • Kom mayonnaisen i en skål og tilsæt halvdelen af cremefraichen. Rør det sammen.
  • Tilsæt resten af cremefraichen, sennep, sukker, spidskommen, chili, citronsaft, salt og peber til en dressing.
  • Rør det hele godt sammen og husk at smage til.

Coleslaw

  • Riv gulerødderne groft og skær spidskål i meget fine strimler. Du kan bruge et mandolinjern eller en meget skarp kniv (den løsning er jeg altid på).
  • Hak/skær cornichoner i fine stykker/tern.
  • Bland gulerødder, spidskål, cornichoner og persille sammen i en skål.
  • Vend dressingen med grøntsagerne og lad gerne din coleslaw trække i køleskabet 1 time inden servering - gerne længere, hvis du skal bruge den til pulle pork burger, hvor den skal være ekstra blød.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen