Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Koteletter i fad
Glem fadet - her er det alt-i-en-pande koteletter med bacon, champignoner, peberfrugt og flødesauce.
Antal:
4
personer
Ingredienser
150
g
bacon
1
løg
250
g
champignoner
1
rød peberfrugt
2
spsk
olie
4
svinekoteletter
1
spsk
paprika
1
tsk
timian
1
spsk
tomatpure
1
dåse
hakkede tomater
2,5
dl
vand
2,5
dl
madlavningsfløde 18%
-
9% kan også bruges
2
spsk
æbleeddike eller rødvinseddike
-
valgfri
Salt/peber
Fremgangsmåde
Steg bacon sprød på en stor pande (som kan gå i ovnen) og kom det herefter på et stykke køkkenrulle. Lad 3 spsk stegefedt blive i panden.
Hak løg og skær champignoner i skiver eller kvarte. Snit peberfrugten i grove strimler
Svits løg, champignon og peberfrugt på panden i baconfedtet i ca. 3 minutter, til champignonerne smider væsken.
Tag grøntsagerne af panden og læg dem til side på en tallerken.
Kom 2 spsk olie på panden og brun koteletterne godt på begge sider.
Tilsæt paprika, timian, tomatpure, hakkede tomater og vand. Kog det hele op og tilsæt madlavningsfløde, eddike, salt og peber.
Kom løg, champignoner, peberfrugt og bacon tilbage i panden og fordel både i saucen og ovenpå koteletterne.
Kom panden i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter afhængig af tykkelse på koteletterne.
Server straks med ris, kartoffelmos eller pasta.
Noter
Har du ikke en pande, som kan gå i ovnen, så brug et fad, som i en klassisk koteletter i fad.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen