Go Back
+ servings
Gnocchi opskrift - gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozarella

Bagt gnocchi med oksekød, tomatsauce og mozzarella

Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Antal: 6 pers.

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk olie
  • 250 g hakket oksekød
  • 2 tsk tomatpure
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret timian
  • 2 tsk paprika
  • 1/2-1 tsk chiliflager
  • 1 tsk fennikelfrø - valgfri
  • Salt/peber
  • 600 g tomatpassata - eller tomatsauce
  • 1 tsk sukker
  • 750 g gnocchi
  • 1 kugle frisk mozzarella
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

  • Skær løg i tern og hak hvidløg fint.
  • Kom olie på en stor pande og svits løg og hvidløg i 1 minut.
  • Tilsæt hakket oksekød og brun kødet af, 2-3 minutter.
  • Tilsæt tomatpure og alle krydderierne. Svits det hele i 1 minut.
  • Tilsæt tomatsauce, sukker og gnocchi og vend det hele godt sammen.
  • Skær mozzarella osten i skiver og fordel den på toppen.
  • Kom panden i ovnen og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter - til tomatsaucen bobler og gnocchierne er møre.
  • OBS! Hold øje første gang du laver retten her - det kan være meget forskelligt, hvor meget væske forskellige gnocchier suger, så tilsæt 1 dl vand eller 1 dl tomatsauce mere, hvis det ser ud til at dine gnocchier suger en del til sig undervejs.
  • Drys med frisk basilikum og server med brød og en grøn salat.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen