Go Back
+ servings
iste med hibiscus - opskrift på iste med frugt

Iste med hibiscus, lime og mynte

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Trækketid10 t
Samlet tid10 t 15 min
Antal: 1 liter

Ingredienser

Iste med hibiscus

  • 8 tsk løs te med hibiscussmag - (her en blandet te med hibiscus, blodappelsin og hyben)
  • 1 liter koldt vand

Sirup

  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand

Servering

  • 3 lime
  • Frisk mynte

Fremgangsmåde

Iste med hibiscus

  • Kom løs te i en flaske, kande eller patentglas.
  • Kom koldt vand på og kom i køleskabet i min. 10 timer.
  • Si den løse te fra - vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.

Sirup

  • Kom vand og sukker i en lille gryde.
  • Kog det op og lad det småkoge i 5 minutter under omrøring.
  • Hæld siruppen på rengjort glas og afkøl.

Servering

  • Smag isteen til med sirup og limesaft.
  • Server med limeskiver og frisk mynte.

Noter

Holder sig 3 dage i køleskabet. 
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen