Go Back
+ servings
iste med fersken - iste med ferskensmag

Iste med fersken, citron og mynte

Forb. tid10 min
Tilb. tid5 min
Trækketid10 t
Samlet tid10 t 15 min
Antal: 1 liter

Ingredienser

Koldbrygget iste

  • 8 tsk løs grøn te med citron/ingefær
  • 1 liter koldt vand

Ferskenfyld

  • 3 ferskner
  • 1/2 citron
  • 1-3 spsk akaciehonning

Servering

  • Isterninger
  • Ferskenskiver
  • Citronskiver
  • Frisk mynte

Fremgangsmåde

Koldbrygget iste

  • Kom løs te i en flaske, kande eller patentglas.
  • Kom koldt vand på og kom i køleskabet i min. 10 timer.
  • Si den løse te fra - vil du være helt sikker på at undgå terester, så afslut med at hælde gennem et kaffe- eller stort tefilter.

Ferskenfyld

  • Skær ferskenerne i mindre stykker.
  • Kom dem i en blender med citronsaft og akaciehonning.
  • Blend det hele sammen og smag til.
  • Kom puren gennem sigte (eller brug den, som den er, hvis du godt kan lide lidt "bid".)
  • Bland ferskenpure med isteen.

Servering

  • Server i glas med isterninger, citronskive, et par ferskenskiver og frisk mynte.

Noter

Holder sig 3 dage i køleskabet. 
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen