Go Back
+ servings
Bagt blomkål med tahin og kapers - opskrift på blomkål i ovn

Bagt blomkål med tahin og kapers

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 blomkål - stort
  • 3 spsk tahin
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 citron, saft
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk chiliflager
  • salt/peber

Top

  • 2 spsk olivenolie
  • 3 tsk kapers
  • 1 dl friskhakket persille
  • 1/2 dl mandelsplitter og pinjekerner - ristede

Fremgangsmåde

  • Del blomkålet i midten. Del igen de to halve i halve, så du har 4 stykker. Del de 4 stykker i halve, så du får 8 både blomkål.
  • Fordel dem på en bageplade.
  • Bland alle ingredienserne sammen til marinaden og fordel den ud over blomkålsstykkerne.
  • Kom bagepladen i ovnen ved 200° (alm. ovn) i ca. 15 minutter til blomkålet er mørt.
  • Tag ud og top med olivenolie, kapers, nødder og friskhakket persille.
  • Server straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen