Go Back
stegt broccol - opskrift på bagt broccoli

Stegt broccoli med nødder og ost

Forb. tid10 min
Tilb. tid8 min
Antal: 4 pers

Ingredienser

Salat

  • 2 broccoli - små
  • 2 spsk olie
  • 8 tørrede dadler - grofthakket
  • 50 g hasselnødder
  • 75 g cheddar

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 tsk honning
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødderne på en tør pande. Tag dem af varmen og gnub den løse skal af. Hak dem groft.
  • Del broccolihovederne i stilke og del stilkene i halve eller kvarte afhængig af størrelse.
  • Varm en pande op med olie.
  • Kom broccolistilkene på pande og steg dem ved jævn varme i ca. 6-8 minutter til de er let møre, men stadig har meget bid. Broccolistilkene skal ikke tage for meget farve.
  • Rør dressingen sammen og smag til. Den skal være let syrlig.
  • Skær med en ostehøvl eller tyndskræller skiver af osten og del i mindre stykker.
  • Bland den varme broccoli, dadler, ost og hasselnødder sammen og vend med dressingen.
  • Server som tilbehør.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen