Go Back
+ servings
Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry

Laks i grøn karry

Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 1 løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 10-12 sukkerærter
  • 4 spsk grøn karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 lime
  • 4 laksestykker uden skind
  • Salt/peber
  • ½ tsk chiliflager

Top

  • 2 forårsløg
  • 6-8 sukkerærter
  • Frisk persille eller koriander
  • 2 spsk sorte sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Skær løg, peberfrugt og sukkerærter i fine strimler.
  • Varm en pande op med olie og svits grøntsagerne 1 minut.
  • Tilsæt grøn karry og svits det med 30 sekunder.
  • Tilsæt kokosmælk og limesaft.
  • Lad det hele simre ved jævn varne i 3 minutter.
  • Dyp laksestykkerne tørre med et stykke køkkenrulle. Krydr med salt, peber og chiliflager.
  • Fordel laksestykkerne i saucen på panden.
  • Kom panden i ovnen på 200 grader (alm. ovn) i ca. 12 minutter til laksen er tilberedt.
  • Snit forårsløg fint og skær sukkerærterne i tynde strimler.
  • Top panden med forårsløg, sukkerærter, persille/koriander og sesamfrø.
  • Server straks med ris.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen