Go Back
+ servings

Andebryst med sprødt skind

Forb. tid25 min
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 4 andebryst - eller to store som her (300 g)
  • 1 spsk groft salt
  • 2 kviste rosmarin - valgfrit

Fremgangsmåde

  • Rids skindet på andebrysterne med ca. 1 cm mellemrum og gnid det godt med salt.
  • Læg andebryster på en kold Fiskars Hard Face pande med skindsiden nedad.
  • Steg ved svag varme til fedtet begynder at smelte
  • Skru op til middelvarme og lad fedtet smelte, mens skindet steges sprødt - ca. 5-8 minutter.
  • Vend andebryster om og brun dem 1 minut på den anden side.
  • Kom andebryster over i en fad (hvis du laver de sprøde kartofler) eller kom panden i ovnen - læg rosmarinkviste ved.
  • Steg ca. 9-12 minutter ved 160 grader (alm. ovn) afhængig af størrelse på andebrysterne - kødet skal være rosa.
  • Tag andebrysterne ud og lad dem trække 5 minutter før servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen