Go Back
+ servings
hvidløgsbrød - hvidløgsflutes - Louise Lyshøj

Hvidløgsbrød

Forb. tid5 min
Tilb. tid8 min
Antal: 8 pers.

Ingredienser

  • 1 langt brød - fx. ciabatta
  • 200 g smør
  • ½ tsk salt - hvis du er til meget salt
  • 2-3 fed hvidløg - presset eller revet
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • ½ dl friskhakket persille
  • 50 g revet parmesanost

Fremgangsmåde

  • Tag smørret ud og lad det stå 10-15 minutter på køkkenbordet til det er blødt.
  • Bland smør med hvidløg, hvidløgspulver, persille og halvdelen af parmesanosten.
  • Del brødet på langs og smør begge halvdele med hvidløgssmørret.
  • Drys resten af parmesanosten på brødene.

Ovn

  • Bag brødene ved 175° (varmluft) i ca. 8 minutter - til brødene er gyldne og sprøde, men stadig bløde i midten. Spis straks.

Grill

  • Grill brødene på en rist ved indirekte, høj varme i ca. 6-8 minutter. Spis straks.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen