Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
Antal: 2pers.
Ingredienser
1fed hvidløg
1glas soltørrede tomater - ca. 2 dl
3dl vand
2,5dlmadlavningsfløde 9% eller 18%
1boullionterning
2tsk tørret basilikum
1/2 tsk paprika
1/2tskchiliflager
100grevet parmesanost
250gtortellini (her med ost) - 1 pakke
3dl babyspinat
150gkogt/stegt kylling i mundrette stykker - Valgfrit
Fremgangsmåde
Varm en pande op med 2 spsk af olien fra de soltørrede tomater.
Hak hvidløget fint og klip de soltørrede tomater i strimler
Svits hvidløg i 10 sekunder og tilsæt de soltørrede tomater. Svits med i 30 sekunder.
Tilsæt vand, madlavningsfløde, boullionterning, basilikum, paprika, chiliflager, parmesan salt og peber. Kog det hele op.
Tilsæt de friske tortellini, pres dem ned under saucen og lade dem koge til de er møre, men stadig har bid. Ca. 6-10 minutter afhængig af højden på panden og tortellinis. Tilsæt lidt mere vand, hvis saucen svinder for meget.
Tilsæt det friske spinat og kyllingestykker. Lad det hele simre ved jævn varme i ca. 2-3 minutter. Smag saucen til.
Server straks med friskrevet parmesan og evt. en grøn salat.
Noter
Bruger du tortellini med skinkefyld, så udelad kylling.