Rør gæren ud i kærnemælken. Tilsæt salt, olie og honning og rør det godt rundt. Kom herefter revet squash, æg, ost, timian og groft mel i dejen, rør godt.
Lad dejen hvile 10 minutter.
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt dejen. Dejen skal være klistret, men stadig kunne æltes.
Når dejen er æltet min. 5 minutter kommes den tilbage i skålen og dækkes til. Lad den hæve lunt i ca. 2 timer - til dobbelt størrelse.
Vend dejen ud på et meldrysset bord, hvor den formes til en firkant på ca. 1,5 cm tykkelse. Pas på med ikke at slå al luften ud af dejen.
Bruge n skarp kniv eller dejskraber til at dele dejen i aflange firkanter. Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir.
Stykkerne dækkes til og efterhæver ca. 30 minutter.
Pensl stykkerne med lidt vand og bag dem ved 225 grader i ca. 15-18 minutter.
Afkøles på en bagerist.