Go Back
Boller med kvark

Kvarkboller

Tilb. tid15 min
Antal: 10 styk

Ingredienser

  • 35 g gær
  • 2 dl lunken vand
  • 2,5 dl kvark - fromage blanc 1%
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk akaciehonning
  • 3 dl hvid hvedemel
  • 4-6 dl hvedemel

Fremgangsmåde

  • Rør gæren ud i den lunkne vand og tilsæt kvark, salt, olie, honning og hvid hvede
  • Kom hvedemelet i lidt efter lidt, mens der æltes.
  • Når dejen er smidig, blank og en smule klistret dækkes den til og stilles til hævning et lunt sted i 1 time.
  • Del dejen i passende stykker og form dem til boller. Kom bollerne på en bageplade med bagepapir.
  • Dæk bollerne til og lad dem efterhæve 40 minutter.
  • Bag bollerne ved 225 grader i ca. 15 minutter.
  • Lad dem afkøle på en bagerist.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen