Go Back
Sød kartoffelsuppe med baconvridere

Sød kartoffelsuppe med bacon vridere

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 bagekartoffel
  • 4 søde kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt chili
  • 1 tsk spidskommen
  • 6 dl vand + 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 dl græsk yogurt 10%
  • Salt
  • Peber
  • Bacon
  • Babyspinat

Fremgangsmåde

  • Skær kartoflerne i grove tern og hak hvidløget. I en stor gryde kommes olivenolie og kartoffeltern og hvidløg svitses et par minutter. Tilsæt chili og spidskommen og svits med.
  • Skru ned til jævn varme og kom bouillon, samt vand i gryden. Lad suppen simre i ca. 15 min, indtil kartoflerne er møre.
  • Gryden tages af varme og blendes til den er jævn. Tilsæt græsk yoghurt, salt og peber og blend igen.
  • Imens steges bacon sprød, babyspinat vaskes og bacon vridere lunes i ovnen.
  • Server med en lille håndfuld babyspinatblade, et drys bacon og vridere ved siden.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen