Go Back
Den klassiske RØDGRØD med fløde

Rødgrød med fløde

Ingredienser

  • 350 g jordbær
  • 250 g solbær
  • 250 g hindbær
  • 1 dl vand
  • 1 vaniljestang
  • Ca. 80 g rørsukker
  • 2 spsk kartoffelmel
  • Piskefløde

Fremgangsmåde

  • Tø bærrerne op hvis de er frosne - eller rens  de friske bær.
  • Kom alle bærrerne i en tykbundet gryde med vandet og kog det langsomt op.
  • Skum for urenheder.
  • Tilsæt sukker og vaniljekorn+stang, mens der røres godt. Tag lidt af væsken fra og rør kartoffelmelet ud i det.
  • Bland kartoffelmelet i lidt efter lidt, mens der røres i grøden og varm den igennem. Den må ikke koge!
  • Kom grøden i en skål og drys med sukker på toppen(så der ikke dannes skind). Nedkøl grøden i køleskabet.
  • Server grøden lun eller kold med piskefløde
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen