Go Back
Rugbrødssnacks

Rugbrødssnacks

Ingredienser

  • 300 g tørt rugbrød
  • 30 g sesamfrø
  • 50 g grovvalsede havregryn
  • 100 g brun farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1,5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Riv rugbrødet på et rivejern og kom det i en skål.
  • Tilsæt sesamfrø, havregryn, farin og vaniljesukker. Bland det hele sammen.
  • Tilsæt vandet lidt af gangen, mens der røres. Massen skal være som tyk grød.
  • Fordel fyldet i en lille bradepande med bagepapir og kom den i ovnen.
  • Bages ved 180 grader i ca. 45-55 minutter. Rør jævnligt under bagningen.
  • Når "massen" er bagt sammen og blevet lidt sprød tages det ud.
  • Lad det afkøle helt og bræk dernæst "massen" ud i grove flager.
  • Opbevares i lufttæt beholder.

Noter

Smelt mørk 70% chokolade og pynt flagerne med det. Gøres nemmest ved, at flagerne er bredt ud på et stykke bagepapir. Dyp en ske i den smeltede chokolade og "drys" chokoladen udover flagerne. Lad chokoladen størkne helt, inden flagerne kommes i en beholder.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen