Go Back
Hjemmelavede tortillachips

Hjemmelavede tortillachips

Ingredienser

  • Tortilla pandekager - hvide eller grove
  • Olivenolie eller solsikkeolie
  • Groft salt
  • Valgfri krydderi - Eks. oregano - paprika, chili, revet parmesan m.fl

Fremgangsmåde

  • Pensl pandekagerne med olie på begge sider.
  • Skær pandekagerne i 8 "lagkage" stykker og fordel dem på en bageplade med papir. De må ikke overlappe hinanden.
  • Drys med groft salt og det valgte krydderi. Kom bagepladen i ovnen.
  • Bag chipsene ved 180 grader varmluft i ca. 5-10 minutter. Hold øje, det går lige pludselig hurtigt!!
  • Når chipsene er gyldne og sprøde tages de ud og afkøles på en rist.
  • Spis dem lune eller kolde med dip eller som tilbehør til en salat.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen