Go Back
Trope mysli med kokos, mango, ananas

Trope mysli med kokos, mango, ananas

Ingredienser

  • 4 dl 5-grynsblanding eller grovvalsede havregryn
  • 2 dl kokos
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 1/2 dl honning
  • 1/2 dl neutral olie
  • 2 dl vand
  • 1 nip salt
  • 1 dl tørret mango i passende stykker
  • 1 dl tørret ananas i grove tern

Fremgangsmåde

  • Bland gryn og kokos sammen med vaniljesukker. Rør vand, salt, olie og honning sammen og hæld det ud over blandingen. Rør det hele godt sammen.
  • Bred den våde mysli ud i en lille bradepande (1 cm tykkelse) og kom bradepanden i ovnen. Bag myslien ved 180 grader i ca. 25-35 minutter indtil den er tør og sprød. Rør jævnligt i den under hele bagningen!!
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen