Go Back
+ servings
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød

Æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 8 æg
  • 1 dl mælk
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk majsstivelse
  • 150 g bacon i skiver
  • En håndfuld cherrytomater
  • Et bundt klippet purløg
  • Rugbrød

Fremgangsmåde

  • Bacon steges sprødt på en pande og lægges på fedtsugende papir. Æg, mælk, salt, peber og maizena piskes godt sammen og hældes på panden, hvor baconen lige er blevet stegt. Æggemassen steges ved jævn varme. Skub med en skraber skråt ned i massen, for at få flydende æggemasse fra toppen, til at løbe ned under det stivnede. Når æggemassen er stivnet, ca. 10 min, pyntes med bacon, halve tomater og klippet purløg. Rugbrød ristes helt sprødt, enten på en brødrister eller en pande med lidt smør.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen