Go Back
+ servings
Chili Sin Carne - vegetarisk chili con carne

Chili Sin Carne - vegetarisk chili con carne

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 2 hakkede løg
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 3 stk grofthakkede gulerødder
  • 2 stilke hakkede bladselleri
  • 2 fintsnittede porrer
  • 2 grofthakkede peberfrugter
  • 1 squash i tern
  • 1-2 spsk spidskommen
  • 1 spsk stødt koriander
  • 2 tsk stødt chili
  • 1 stang kanel
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 dåse chili beans
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt gulerødder og svits med 2 min. Bland alle andre grønsager og krydderier i i svits 3 min, inden hakkede tomater, bouillon og vineddike tilsættes.
  • Lad retten simre ved jævn varme i ca. 30 min. indtil grønsagerne er møre, men har bid.
  • Bønnerne blandes i med chilisaucen og retten varmes igennem og smages til.
  • Jævn evt. hvis den er for tynd.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen