Go Back
Baconlover

Baconlover

Ingredienser

  • 500 g baconskiver
  • 500 g kalvogflæsk
  • 1 hakket løg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 æg
  • 1 spsk rasp
  • 2 spsk hvedemel
  • salt
  • peber
  • 1 håndfuld barbecue pulver
  • 1 håndfuld revet ost

Fremgangsmåde

  • Rør farsen med løg, hvidløg, salt, peber, hvidløg, løg, rasp og hvedemel. Den skal være meget fast.
  • Flet halvdelen af baconstrimlerne til en firkant på et stykke bagepapir. Sørg for de ligger tæt, så kødsaften ikke kan løbe ud senere. Imens steges resten af baconen sprød på en pande.
  • Kom farsen ud over baconnettet, så der cirka er 1 cm rundt i hele kanten fri.
  • Drys barbecue pulver ud over og dernæst revet ost og det sprøde bacon revet i mindre stykker.
  • Ved hjælp af bagepapiret rulles kødet til en rulle. Baconen skal være meget tæt i samlingerne. Kom evt. en ekstra stykke bacon over samlingen og vend den nedad.
  • Rullen kommes i en lille bradepande, et almindeligt fad af keramik fungerer ikke, da det ikke bliver varmt nok.
  • Kom rullen på næstøverste rille i ovnen og bag den ved 180 grader varmluft i 20 min. Skru op til 200 grader varmluft de næste 20 min.
  • Tag den ud og lad den hvile 5 min før udskæring. Drys evt. med mere barbecue før servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen