Go Back
Grov tærte med peberfrugter og krydret pølse

Grov tærte med peberfrugter og krydret pølse

Ingredienser

  • 120 g hvedemel
  • 60 g grahamsmel
  • 60 g durummel
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g rapsolie
  • 50 g yoghurt 0 - 5 %
  • 1 dl vand
  • 3 peberfrugter i forskellige farver
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 100 g krydret pølse
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 spsk majsstivelse
  • Salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Ingredienserne til dejen samles og dejen stilles på køl i ca. 30 min.
  • Smør et tærtefad og pres dejen ud heri. Prik huller med en gaffel rundt i hele bunden.
  • Bunden bages ved 200 grader i ca. 20 min.
  • Imens laves fyldet. Peberfrugter skæres i strimler og svitses på en pande til de tager farve, men stadig har bid. Krydr med basilikum.
  • Pølsen skæres i passende stykker og steges sprøde på en pande. Kom dem på fedtsugende papir.
  • Æg, mælk, majsstivelse, peber og salt piskes godt sammen.
  • Når bunden er forbagt fordeles peberfrugt, pølse og æggemassen derpå. Bag tærten ved 200 grader i ca. 30 min, indtil den er gylden og fast.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen