Go Back
Fedtfattig, vegetarisk spinatlasagne

Vegetarisk spinatlasagne

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 500 g helbladet frossen spinat
  • 2 hakkede løg
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 250 g hytteost 1 - 5 %
  • 2 æg
  • 150 g revet ost
  • Salt/peber
  • 6 dl mælk 0 - 5%
  • 1-2 spsk majsstivelse
  • Reven muskatnød
  • 40 g revet parmesan
  • Salt/peber
  • 8 lasagneplader
  • 50 g revet ost

Fremgangsmåde

  • Tø spinaten op og vrid den fri af vand. Bland spinaten med de hakkede løg, hvidløg, hytteost, æg og revet ost. Krydr med salt og peber.
  • Mælken koges op under omrøring (ret vigtig, så den ikke brænder på som min!) Rør majsstivelsen ud i lidt mælk og tilsæt den, mens du rører i mælken. Kom parmesanosten i og lad saucen koge igennem i ca. 2 min. Krydr med salt, peber og muskatnød efter smag.
  • Spinatfyld, sauce og lasagneplader fordeles i et fad. Slut med et lag lasagneplader og sauce, så den dækker. Drys med revet ost.
  • Lasagnen bages ved 200 grader på næstnederste rille i ovnen, i ca. 30 min. Den er færdig, når den bobler og er gylden.
  • Lad den trække 5 min inden servering, så saucen samler sig med fyldet.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen