Go Back
+ servings
Grøn æggekage med stegte kartofler

Grøn æggekage med stegte kartofler

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 8 kogte - kolde kartofler i skiver
  • 3 spsk olie
  • Salt
  • peber
  • 8 hele æg
  • 1,5 dl mælk
  • 1 spsk maizena
  • 4-6 spsk revet parmesanost
  • Peber
  • Muskat
  • 100 g frossen - hakket spinat (Tøet op og vredet fri af væde)
  • Revet parmesanost

Fremgangsmåde

  • Kom olien på en stor pande og steg kartoflerne ved høj varme, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber.
  • Imens piskes æg, mælk, maizena, ost, muskat, peber, og spinat sammen.
  • Kom æggemassen over de stegte kartofler. Lad massen sætte sig lidt og skru ned til jævn varme. Sørg for at æggekagen ikke brænder på i bunden!
  • Æggekagen er færdig når den er fast og gylden i bunden. Drys med friskrevet parmesanost.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen