Go Back
+ servings
Grov tærtebund med rug

Grov tærtebund med rug

5 små forme (10 cm) eller 1 stor form
Antal: 1 styk

Ingredienser

  • 125 g hvedemel
  • 125 g rugmel
  • 1 tsk salt
  • 60 g rapsolie
  • 70 yoghurt  - max. 0,5 %
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, men hold lidt af vandet tilbage. Kom vandet i lidt efter lidt, til dejen har en sammenhængende, lidt våd konsistens.
  • Pak dejen ind i madfilm og kom den i køleskabet min. 30 minutter.
  • Fordel dejen i en smurt tærteform og prik bunden med en gaffel. Bag tærtebunden ved 200 grader i ca. 15-20 minutter. (afhængig af størrelse på tærteformen)
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen