Go Back
Kyllingdeller med squash - frikadeller på hakket kylling

Kyllingedeller med squash og timian

Antal: 15 styk

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • 1 æg
  • 1/2 dl skummetmælk
  • 1/2 dl havregryn
  • 1 finthakket løg
  • 1/2 revet squash
  • 1 tsk frisk timian
  • Salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienserne i en skål og rør det hele rigtig godt sammen. Farsen skal være let, fast og fugtig, som hvis det var en frikadellefars. Kom farsen i køleskabet i 30 minutter.
  • Varm en pande godt op og kom lidt rapsolie på. Form stå frikadeller med en spiseske og kom dem på panden. Steg dem gylden på begge sider ved høj varme og skru derefter ned til jævn varme og steg videre- Tryk lidt på frikadellerne, når de føles faste og giver lidt efter trykket er de færdige. Skær evt. en over, for at være sikker på den er gennemstegt! Ret vigtig når det er med kyllingekød.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen