Go Back
+ servings

One pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikum

Ret: Hovedret
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 250 g frisk pasta
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 squash - i grove tern
  • 1 rød chili - finthakket
  • 10 cocktailtomater - i kvarte
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 2 dl mornaysauce - købt eller hjemmelavet
  • Salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Varm en stor pande med olivenolie. Kom squash og chili på panden og svits det ved høj varme, Skru ned til jævn varme og tilsæt tomater, salt og peber. Lad det stege videre ved jævn varme, så squash og tomaterne bliver lidt bløde.
  • Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken
  • Når pastaen er kogt, dryppes den af og kommes på panden med grøntsagerne. Skru op for varmen og tilsæt saucen.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen