Go Back
Moster Hannes geniale salat

Moster Hannes geniale salat

Ingredienser

  • Champignoner
  • Bacon
  • Mørk balsamico
  • Salt
  • Peber
  • Presset hvidløg
  • Tørret basilikum
  • Kogt Pasta
  • Rucolasalat eller babyspinat
  • Cherrytomater i halve
  • Peberfrugt i tern

Fremgangsmåde

  • Balsamicoeddike blandes sammen med salt og peber. Champignonerne renses, skæres i skiver og kommes ned i marinaden. Her trækker de mens baconen tilberedes.
  • Bacon steges sprødt på en pande og kommes på fedtsugende papir. De marinerede champignoner tages og steges på baconpanden.
  • Marinaden som champignonerne træk i, smages til med presset hvidløg og basilikum.
  • Vend pastaen i marinaden og kom dernæst, tomater, peberfrugt, salat og champignoner i og vend det hele godt rundt. Lad gerne salaten trække lidt inden servering.
  • Bræk baconen i mindre stykker ud over salaten og server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen