Go Back
+ servings
Pasta broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekerner

Pasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekerner

Antal: 1 pers.

Ingredienser

  • 100 g grov pasta
  • 200 g broccoli i buketter
  • 1 håndfuld tomater i halve
  • 3 spsk god mayo
  • 2 spsk yoghurt naturel
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk karry
  • salt
  • peber
  • 100 g sprødt bacon
  • 50 g ristede pinjekerner.

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen efter anvisningen og kom broccolien i de sidste 2 min. Lad det dryppe godt af. Rør mayo, yogurt, karry, citron, salt og peber sammen. Bland med den lune pasta og broccoli. Tilsæt tomater og bland det hele godt sammen.
  • Serveres med top af bacon og ristede pinjekerner.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen