Go Back
Rødkål og hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persille

Rød/hvidkålssalat med abrikoser, valnødder og persille

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1/5 rødkålshoved - lille
  • 1/5 hvidkålshoved - lille
  • 1 dl hakket persille
  • 6-7 tørrede abrikoser i strimler
  • 50 g ristede valnødder
  • 2 spsk æbleeddike
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk akaciehonning
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Snit rødkål og hvidkål meget fint. Bland det sammen med abrikoser og persille. Pisk dressingen sammen og vend den i salaten. Lad den trække 30 min inden servering.
  • Top med ristede valnødder og server.
  • Herunder er den serveret med marineret kylling og humus.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen