Go Back
+ servings
Rødkål rødbedesalat med bønner, persille og valnødder

Rødkål/rødbedesalat med bønner, persille og valnødder

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1/5 rødkålshoved - lille
  • 1 rødbede
  • 1 dl persille - hakket
  • 200 g røde kidneybønner - drænet, kogt vægt
  • 1 lille håndfuld ristede valnødder
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 tsk soya
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Snit rødkålen i tynde strimler. Skræl rødbeden og skær den i tynde stænger. Bland rødkål og rødbede med den hakkede persille. Kom bønner i.
  • Dressingen røres sammen og smages til. Bland den med råkosten og lad det trække 30 min.
  • Drys med ristede valnødder.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen