Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Spinatsalat med kerner, estragon og kylling
Antal:
2
pers.
Ingredienser
1
dl
hvedekerner
1
spsk
olivenolie
2
spsk
balsamico
1
tsk
tørret estragon
2
spsk
hakket persille
Saft af ½ lime
Salt
Peber
3
håndfulde
babyspinatblade
150
g
afdryppede semidried tomater
3
snittede forårsløg
50
g
ærter
2
stk
kyllingbryst
-
gerne godt krydret
Fremgangsmåde
Kog hvedekerner efter anvisningen på pakken. Lad dem køle lidt af. Bland kernerne med olivenolie, balsamico, limesaft, estragon, persille, salt og peber.
Babyspinaten blandes med tomater, ærter og forårsløg. Vend hvedekernerne i salaten.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen