Go Back
+ servings
Spinatsalat med kerner, estragon og kylling

Spinatsalat med kerner, estragon og kylling

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1 dl hvedekerner
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk tørret estragon
  • 2 spsk hakket persille
  • Saft af ½ lime
  • Salt
  • Peber
  • 3 håndfulde babyspinatblade
  • 150 g afdryppede semidried tomater
  • 3 snittede forårsløg
  • 50 g ærter
  • 2 stk kyllingbryst - gerne godt krydret

Fremgangsmåde

  • Kog hvedekerner efter anvisningen på pakken. Lad dem køle lidt af. Bland kernerne med olivenolie, balsamico, limesaft, estragon, persille, salt og peber.
  • Babyspinaten blandes med tomater, ærter og forårsløg. Vend hvedekernerne i salaten.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen