Go Back
Coleslaw med spidskål, agurk og krydderurter

Coleslaw med spidskål, agurk og krydderurter

Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1/2 spidskål
  • 1 halv agurk
  • 1 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 spsk god mayo
  • Salt
  • peber
  • 1 nip sukker
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld hakkede krydderurter - persille, purløg, basilikum
  • Evt. 1 fed hvidløg - finthakket

Fremgangsmåde

  • Snit spidskålet meget fint i tynde strimler. Halver agurken og skrab kernerne ud i midten - gøres nemmest med en teske. Skær agurken i små tern.
  • Rør græsk yoghurt, mayo, salt, peber, sukker og citronsaft sammen. Smag til. Tilsæt de hakkede krydderurter og eventuelt hvidløg.
  • Spidskål og agurketern vendes i dressingen. Sørg for at røre det hele godt sammen.
  • Lad coleslawen trække 15 min. inden servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen