Go Back

Marineret salat med butterbeans

Antal: 2 pers.

Ingredienser

Salat

  • 3 dl kogte butterbeans - afkølede
  • 10-12 cocktailtomater
  • 1/2 squash
  • 2 forårsløg
  • 50 g serranoskinke
  • 1 håndfuld persille

Dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Skær squashen i små tern. Varm en pande op og svits dem 3-4 min. Tag dem af varmen og lad dem afkøle. Imens steges serranoskinken sprød på panden.
  • Del tomaterne i halve. Snit forårsløgene fint. Hak persillen groft.
  • Kom butterbeans, tomater, squash, forårsløg og persille i en skål. Vend det sammen.
  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Hæld den ud over salaten.
  • Bræk serranoskinken ud over salaten lige inden servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen