Go Back
+ servings

Krydderstegte butterbeans med chili

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 400 g butterbeans - 1 dåse
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk chiliflager
  • salt
  • Peber
  • 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

  • Varm olien på en pande. Halver hvidløget og gnid panden med det. Kom rosmarinkvisten på, sammen med det brugte hvidløg. Svits det lidt, så smagen kommer frem. Kom bønnerne på panden (de skal være helt tørre) og svits dem 2 minutter. Tag hvidløg og rosmarin af panden og steg bønnerne videre til de har fået farve.
  • Krydr med chiliflager, citronsaft, salt og peber.

Noter

TIP: De er rigtig gode dagen efter i en salat.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen