Go Back
+ servings
Frisk majssalsa med sennepdressning

Frisk majssalsa med sennepsdressning

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1 majskolbe - sød
  • 1/2 squash
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk grov sennep
  • 1/2 tsk akaciehonning¨
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  • Skær majsene af kolben - gøres nemmest ved at stille majsen på højkant, og skær nedad med en skarp kniv.
  • Squashen skæres i små tern. Bland majs, squash og persille sammen.
  • Rør olivenolie, æbleeddike, sennep, honning, salt og peber godt sammen, indtil dressingen er homogen. Smag til!
  • Fordel den ud over fyldet og bland det hele godt.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen