Go Back
+ servings
Salat med broccoli, pærer og avocado

Salat med broccoli, pærer og avocado

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1/4 savoykålshoved
  • 1/3 broccolihoved
  • 2 avocadoer
  • 1 clara friis pære
  • 1 dåse blandede bønner; kidneybønner - hvide bønner, butterbeans og kikærter (400 g)
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 6 spsk olivenolie
  • 3 spsk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • Salt
  • Peber
  • Evt. lidt hakket persille.

Fremgangsmåde

  • Snit savoykålen i fine strimler. Del broccolien i små buketter. Damp dem 1 min i saltet vand
  • og afdryp dem.
  • Skær avocado og pære i grove tern. Afdryp og skyl bønnerne godt. Bland det hele sammen.
  • Rør olivenolie, æbleeddike, honning, salt og peber sammen. Vend salaten med dressingen og de ristede pinjekerner.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen