Go Back
+ servings
Spidskålssalat med æble og nigellafrø

Spidskålssalat med æble og nigellafrø

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • ¼ spidskål i tynde strimler
  • 2 æbler i tynde både
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 tsk akaciehonning
  • 2 spsk citronsaft
  • salt/peber
  • 2-3 tsk nigellafrø
  • Evt. 1 håndfuld frisk persille

Fremgangsmåde

  • Bland spidskålsstrimler og æbleskiver sammen.
  • Rør olivenolie, honning, citron, salt og peber sammen - smag dressingen til.
  • Vend dressingen samme med kål og æble. Tilsæt nigellafrø
  • Lige inden servering blandes friskhakket persille i og der drysses med lidt nigellafrø
  • Server som tilbehør eller spis salaten på madpakken.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen