Go Back
+ servings
Rødkål rødbedesalat med solbær, granatæble og timian

Rødkål/rødbedesalat med solbær, granatæble og timian

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • ¼ rødkålshoved - mellemstørrelse
  • 2 rødbeder - mellemstørrelse
  • Kerner af ½ granatæble
  • 1 dl solbær
  • 1 dl tørrede dadler og figner
  • Dressing
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk rødvinseddike - eller æbleeddike
  • 1 tsk akacie honning
  • salt/peber
  • Frisk timian

Fremgangsmåde

  • . Snit rødkålen i fine strimler. Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Skær dadler og figner i små stykker.
  • Rør olivenolie, eddike, honning, salt, peber og timianbladene. Gem lidt timianstilke til pynt.
  • Fordel rødkål, rødbeder, solbær, granatæblekerner og dadler/figner på et fad. Hæld dressingen ud over og bland den med salaten. Lad salaten trække 30 minutter før servering.
  • Pynt med timianstilke og evt. lidt hakkede nødder. Server til
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen