Go Back
+ servings
Rødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødder

Rødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødder

Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • ¼ rødkålshoved - mellemstørrelse
  • 8 abrikoser
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 30 g grofthakkede hasselnødder
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 tsk ahornsirup
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Snit rødkålen i fine strimler. Skær abrikoserne i strimler.
  • Pisk olivenolie, æbleeddike, sirup, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Bland rødkål, abrikoser og dressing sammen.
  • Drys med hakkede hasselnødder inden servering.

Noter

Kom æbletern eller skiver i salaten - det er godt !
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen